***LÕVI

Päikese õnnelik asend Sõnnis (mis Lõvide jaoks on karjääri ja ühiskondlike saavutuste ning avaliku tunnustuse solaarmärk) on soodne selleks, et haarata ohjad enda kätte ja alustada mingi eriti olulise projektiga. Või vähemalt tee plaane, pane paika pikaajaline tegevuskava. Samas võib Marsi asend tekitada pingeid ja hõõrumist sinu ja mingi rühma või kollektiivi vahel. Seega oleks mõistlik võimaluse korral tegutseda rohkem iseseisvalt.

***NEITSI

Merkuuri-Uraani koosmõju võib nädalasse tuua rahutust ja muutlikkust. Sulle võib tunduda, et millegi peale ei saa kindel olla. Kuid selline veidi ärev meeleolu võib avada sinus sisemise inspiratsiooni allika — sind võivad täiesti ootamatult tabada uued ja tavatud ideed. Seega soosib nädal mõnele keerulisele probleemile lahenduse leidmist. Kuid seejuures ära ise uusi probleeme juurde tekita — ära aja asju liiga keeruliseks!

***KAALUD

Eelmise nädala hoiatusi seoses juriidiliste ettevõtmiste ja lepingute sõlmimisega tuleks endiselt tõsiselt võtta. Uus nädal võib aga olla seotud ootamatute või tavatute suhete ja kohtumistega. Keegi võib tõsiselt üllatada või isegi šokeerida. Sind võidakse tõmmata ettevõtmisse, mis võib kujuneda sõiduks Ameerika Mägedel — tõusud ja langused vahelduvad pöörase kiirusega ning sul on tükk tegemist, et vagunist mitte välja lennata.

***SKORPION

Suures osas kehtib edasi kõik eelmise nädala kohta öeldu — palju on erinevaid pisiasju, millega pead korraga tegelema. On oht üle töötada — eriti vaimses plaanis. Kindlasti peaksid korralikult magama, samuti ei sobi aeg absoluutselt selleks, et jamada mingite dieetidega. Seevastu soosib nädal kõiki üks-ühele suhteid. Kuid pigem sõpruse ja koostöö, kui romantiliste suhete võtmes. Su lemmikloom võib olla rahutu või põhjustab kellelegi probleeme.