***LÕVI

Tulemas on kirglik nädal, mil paljud suhted võivad võtta äärmuslikke vorme. Intiimses sfääris koged kirge ja iha, seevastu konkurentidele mõtlemine võib tekitada sinus viha. Nädal soosib enda aktiivset väljaelamist, jõulist füüsilist tegevust. Samas ole ettevaatlik võimalike traumade suhtes. Juhul, kui sul tekib soov midagi kiiresti muuta, siis mõtle see samm korralikult läbi — oht muuta midagi ennatlikult, mis võib hiljem probleeme põhjustada.

***NEITSI

Nädala esimeses pooles võid mattuda tüütute pisiasjade koorma alla, mis sul närvi mustaks ajavad. Pead oma aega hoolikalt planeerima, et mitte ajapuudusse jääda. Samuti pead olema valmis kriitikaks sinu aadressil — eriti muidugi siis, kui su töödes on puudusi esinenud. Ka võib nädala esimeses osas järgi anda keti kõige nõrgim lüli. Romantilises plaanis on rohkem kirge, aga ka armukadedust.

***KAALUD

Esmaspäevast neljapäevani võib olla olulisem kõik, mis seondub töö ja tervise asjaoludega. Tööasju tuleks nädala esimeses pooles hoolikalt planeerida ja jätta endale igaks juhuks ka mingi ajatagavara — juhuks kui pead mingite tüütute ja aegaröövivate detailidega tegelema. Paljud asjad võivad nädala esimeses osas võtta rohkem aega kui tavaliselt. Tervise tasandil tuleks nüüd piirata magusa ja rasvase söömist.

***SKORPION

Õhus on üsna kirglikke toone, mis võivad võtta nii romantilise seikluse vormi kui ka provotseerida pingeid ja konflikte. Seksuaalplaneetide Veenuse ja Marsi omavaheline kvadraat võib sinus tekitada soovi oma partnerit kontrollida, tema järele luurata või talle mingeid tingimusi esitada. Samuti võid algaval nädalal võtta liigseid riske või mässida end mingisse afääri-skandaali.