***LÕVI

Päikese ja Marsi trigoon toob nädalasse avarust ja uusi võimalusi. Näed suurepäraselt avaramat perspektiivi ning seda, millises suunas peaksid nüüd edasi liikuma. Parim aeg kaugemate tulevikuplaanide tegemiseks ning samuti nii reisi kui ka mingite õpingute või kursustega alustamiseks. Samas võid kohati olla liiga hulljulge ja võtta liiga suuri riske. Nädala esimeses pooles on romantiline liin igati paljulubav.

***NEITSI

Nüüd on õige aeg pöörata tähelepanu oma elu vundamendile — kõigele sellele, millele sa toetud ja mis tekitab sinus turvatunnet. Kõik kodune, kindel ja tuntud on nüüd see, millest ammutab uut elujõudu. Õige aeg ka selleks, et alustada mingi uue kasuliku harjumuse juurutamist — näiteks trenni tegemist jne. Laiemas plaanis soosib nädal muutusi, vanade vigade likvideerimist, uuendusi ja parandusi.

***KAALUD

Tulemas on väga efektiivne nädal igasuguse koostöö jaoks. Keegi konkreetne ja asjalik isik võib sind aidata või sulle muul viisil kasulikuks osutuda. Samas võib nädal osutuda üsna keerukaks igapäevase rutiinse töö tasandil — tööd võib olla kas liiga palju või ilmnevad mingid keerulised asjaolud, mis röövivad palju aega. Suhete osas võib tekkida olukord, kus võib tekkida dilemma — kas minna suhetega edasi või klammerduda ühe kindla suhte külge.

***SKORPION

Nädal soosib just igapäevaseid argiasju — su igapäevatööd ja muid kohustusi. Selles liinis võid olla väga efektiivne ja võid sellel nädalal ära teha mitme nädala töö. Õige aeg ka selleks, et midagi oma tervise parandamiseks ette võtta — mine vajadusel arsti juurde või alusta tervist tugevdavate harjutustega. Intiimses sfääris on võimalused head, aga asja võib rikkuda su enda liigne mõistuspärasus ja suutmatus lõdvestuda.