***LÕVI

Eelmise nädala mõjutused kestavad suures osas edasi. Niisiis on äri- ja rahaasjad endiselt üsna keerulises seisus. Seevastu kõik kunsti ja müstiliste esemetega seonduv võib tuua kasu. Kui aga ikkagi oled seotud oluliste äritehingute ja rahaliste ettevõtmistega, siis kasuta kindlasti asjatundja või spetsialisti abi. Päikese asend soosib aga uusi mõtteid, uute oluliste ideede sündi. Armuasjade rindel võib olla nii kirglikkkust kui ka armukadedust.

***NEITSI

Veenus ja Marss liiguvad üsna lähestikku Neitsi märgis ja moodustavad üheskoos vastasseisu Neptuuniga. Selline seis võib muuta sind ülitundlikuks ja kergesti solvuvaks. Sinu ja su kaaslaste vahel oleksid justkui mingid kõverpeeglid, mis moonutavad tegelikkust. Parim, mida sa teha saaksid, on aus ja otsekohene vestlus — ja väljendu selgelt ja konkreetselt, ära kasuta keerukaid sümboleid, mida võidakse valesti mõista. Armusuhetes võib olla palju kirge, aga ka rahulolematust ja kriitikat.

***KAALUD

Nädal soosib erinevate ettevõtmiste lõpetamist, otsade kokkutõmbamist. Kui alustad väga oluliste uute asjadega, võivad need edaspidi hakata kas venima või siis toovad hiljem kaasa keerulisi arenguid. Keerulisus, ebamäärasus ja ebakonkreetsus ongi need märksõnad, millele peaksid tähelepanu pöörama. Kui oled sunnitud langetama kiire ja konkreetse otsuse, küsi kindlasti asjatundja käest nõu. Romantilises plaanis kipud oma partnerit kas idealiseerima või asjatult kahtlustama.

***SKORPION

Kui vähegi võimalik, siis püüa oma plaanid nii teha, et sul oleks rohkem vabadust ja võimalus ise oma käike seada ja planeerida. Ja parem kui tegutseksid rohkem iseseisvalt, sest kollektiivses meeskonnatöös on pinged ja arusaamatused kerged tekkima. Nädal soosib iseseisvat loomingulist tööd. Väga praktilised teemad — äriasjad, suuremad ostud jne, oleks võimaluse korral mõttekas nädalast välja jätta. Intiimses vallas võib probleemiks olla liigne nõudlikkus ja kriitilisus.