***LÕVI

Tulemas on äärmiselt võimalusterohke nädal! Selle põhjuseks on Päikese sekstiil Uraaniga ja trigoon Jupiteriga. Selline kombinatsioon võib olla seotud mõne ootamatu võimalusega, mis võib sulle sülle kukkuda. Siiski peaksid jälgima, et sa ei läheks kaasa sellise afääriga, millest su jõud üle ei käi. Eritis just partnerlusega seotud asjaolud võivad sul kergesti üle pea kasvada. Romantilises liinis võib olla tavalisest rohkem eksootikat ja uusi huvitavaid arenguid.

***NEITSI

Uus nädal soosib kõike töö ja tervisega seonduvat. Selles liinis on võimalik teha vajalikke muudatusi kerge vaevaga. Nii oma igapäevatöös kui ka muude kohustustega seonduvas on nüüd võimalik leida mingi uus võimalus, mis aitab vältida rutiini. Kõik uus, originaalne ja isegi tavatu võib sulle kasulikuks osutuda. Seega murra välja surnud ringist ja sa näed, kui huvitav võib olla elu! Romantiline sfäär võib võtta kirglikke pöördeid.

***KAALUD

Nädal võib tuua su ellu palju uusi võimalusi — või siis märkad ise neid võimalusi, mis olid küll olemas, aga mida sa tähele ei pannud. Seega on käes aeg aktiivselt tegutseda. Kaalutle vähem ja tegutse rohkem! Uus nädal annab sulle paljuski vabamad käed ja võimaluse ise oma käikude üle otsustada. Rohkem võib olla ka juhulikku õnne ja vedamist. Väike oht siiski on, et pingutad millegagi veidi üle. Intiimses liinis valitsevad igati head võimalused!

***SKORPION

Kasuta uut nädalat selleks, et teha oma koduses majapidamises suuremaid ümberkorraldusi. Või kui selleks puudub vajadus, siis lihtsalt keskendu mingile kodu, perekonna või lähisuhetega seotud teemale ja püüa sellele läheneda uue nurga alt. Võimalik, et tunned nüüd suuremat vajadust olla üksi, nautida rahu ja vaikust. Su loovus võib olla kõrgfaasis ja just omaette olles pääseb see valla — võid tõelise kunstiteosega hakkama saada.