***LÕVI

Lõvi valitseja Päikese trigoon Pluutoga võib sulle just ühiskondlikus liinis kätte mängida suurepäraseid võimalusi. Parim nädal mõne olulise projekti käivitamiseks või lihtsalt uute tähtsate sihtide seadmiseks. Oluline on siin see, et sa tegutseksid iseseisvalt ja sõltumatult. Sest sellel nädalal võib meeskonnatöö ja sinu tegevus mingis grupis kaasa tuua keerukusi või arusaamatusi. Nädal soosib ka kirjutamist, lugemist, lühemaid reise.

***NEITSI

Su elumagistraalil võib kätte jõuda risttee, kus pead tegema õige valiku ehk siis valima õige suuna edasiliikumiseks. Mida suurem on sinu ühiskondlik aktiivsus, seda keerulisema mõjuga võib olla nädal. Sinu suhe nendega, kes sinu üle mingit võimu omavad (boss, vanemad jne.) võib olla komplitseeritud ja tuua kaasa keerukusi, mittemõistmist, möödarääkimist. Intiimne sfäär võib aga olla seotud erutavate ja ka veidi müstiliste hetkedega.

***KAALUD

Sellel nädalal on oht langeda kas pettuse või enesepettuse ohvriks. Soovmõtlemine ühes või teises vormis võib varjutada loogilist mõttekäiku. Seega on sinus kunstnikku rohkem kui teadlast — luuletamisega saad hakkama, kuid vajaliku aruande koostamine võib võtta ilmatu aja… Ent romantilises plaanis võib Veenuse soodne asend sulle palju meeldivaid ja nauditavaid hetki tuua. Teisipäev, kolmapäev ja neljapäev võivad olla kirglikud — nii positiivses kui negatiivses võtmes.

***SKORPION

Nädala murekoht võib olla kõik, mis seondub ühisomandi ja kollektiivsete ressurssidega. Tark oleks hoiduda võlgadest-laenudest. Ära laena sõbranna käest mingit vidinat. Samas on see nädal ideaalne selleks, et kõiki üks-ühele suhteid sügavuti analüüsida ning teha endale selgeks, mida sa suhetelt üldse ootad. Selles aitab sind Päikese ja Pluuto trigoon, mis võimaldab sul oma partnerlusliine vaadelda kogenud psühholoogi pilguga. Nädal soosib ka muudatusi ja uuendusi.