***LÕVI

Päikese pingeline seotus Saturniga võib su ettevõtlikkust ja entusiasmi oluliselt vähendada. Teine võimalus on see, et lased küll endise hooga edasi, kuid kohtad oma teel mitmesuguseid piiranguid, viivitusi ja takistusi. Seega varu endale rohkem aega, kuna asjad võivad võtta tavalisest rohkem aega. Riskide võtmine ja soov midagi kergelt kätte saada võib anda tõsise tagaslöögi. Kuid Veenuse asend Lõvis võib nädala teises pooles tuua suhete osas uusi tuuli ja põnevaid kohtumisi.

***NEITSI

Neitsis liikuv Päike moodustab kvadraadi piirava ja tagasihoidva Saturniga. Niisiis pead olema valmis selleks, et paljud asjad võtavad kas tavalisest kauem aega või on mõni võimalus sootuks ära kadunud. Võimalik, et pead tavalisest vähesemaga läbi ajama — olgu selleks siis materiaalsed vahendid või mida iganes. Kuid nädal sobib keskendumiseks ja kontsentreerumiseks kõige olulisemale.

***KAALUD

Veenuse trigoon püsiva ja stabiilse Saturniga on soodne aspekt selleks, et luua asjalikke ja konkreetseid suhteid. Samas pole see aspekt mitte kõige soodsam romantilistele suhetele, kuna oman liiga kainet ja mõistuspärast iseloomu. Nädal nõuab eelkõige poolikute tööde lõpetamist, samas tuleks jõudu ja energiat säästa — hoida rahulikumat tempot ning mitte end liialt ära väsitada. Kuid nädalalõpp võib kujuneda igati seltskondlikuks või lausa romantiliseks.

***SKORPION

Nädala esimeses pooles on üsna hea aeg vajalike muudatuste tegemiseks ja seda eelkõige seoses töö, karjääri või muu ühiskondliku tegevusega. Ka võib sul avaneda soodne võimalus luua kasulikke tutvusi vajalike inimestega, kes sind karjääris edasi aitavad. Samas võid sa tuleviku suhtes olla ebakindel — näed asju liiga süngetes toonides. Kui pead tegema meeskonnatööd, siis tajud, et teised mõjuvad sulle piiravalt ja takistavalt.