Draakon
Draakonil on ees hea aasta, eriti kui hoiduda tülidest ja argumentidest. Hoia oma rahateenimise hullust vaos ja sind ootavad peagi ees hoopis suuremad summad. Kevad ja sügis on su parimad ajad, suvi võib valmistada pisut pettumust. Detsember nõuab erilist valvelolekut kodu ja varanduse suhtes.

Rott
Rotti ootavad sel aastal head rahalised võimalused, aastal 1960 sündinud rotte ootab ees iseäranis suur edukus kõigis ettevõtmistes. Palgatööl olevad rotid võivad end peagi avastada hoopis teise ja etema töökoha, novembris ja detsembris tuleks valmis olla väga tugevateks tunneteks ja tähendusrikkaks suhteks.

Härg
Härg peaks sel aastal jalad kindlalt maas hoidma ja ettevaatlik olema. Rahaasju tuleb hoolikalt korraldada ja lepingud enne allakirjutamist kullipilguga üle vaadata. Ettevaatus tuleks kasuks ka suhetes, seda nii vallalistel kui abielus Härgadel.

Tiiger
Väldi raha laenamist ja kahtlaseid lepinguid ja fintantsiliselt peaks tulema hea aasta. Romantilistes suhetes võib ette tulla tavalisest tugevamaid vaidlusi, nii et pead oskama enda tegusid ja sõnu kontrolli all hoida. Ületöötamine ja kodused õnnetused on tavapärasest sagedamad nähtused.

Jänes
Pereringis ootavad Jäneseid head uudised. Sel aastal oleks targem ka pisut raha kõrvale panna ja veidi säästlikumalt toimida. Aeg-ajalt tuleb ette tujumuutusi, püüa siis jääda pigem entusiastlikuks ja leida kõiges positiivset väljundit. Kevad ja suvi on justkui sulle loodud, kuid talvel tasuks olla pisut ettevaatlikum.

Madu
Sel aastal satub su teele palju takistusi, eriti tööasjus. Armastuse ja romantika poolel on aasta aga äärmiselt edukas. Kevadel või varasuvel võid end vigastada või haigeks jääda, nii et tasub olla valvel.

Hobune
Vältimaks pettumusterohket aastat, püüa olla enesekindlam ja seista enda soovide eest. Väldi liialdusi ja püüa jääda igas olukorras ratsionaalseks. Kevad ja suvi on su parimad ajad, nii et võta neist viimast ja valmistu sügiseks ja talveks, mil kõik ei lähe sugugi sujuvalt.

Lammas
Ettevaatust — konfliktid võivad minna vastuollu seadustega. Kontrolli oma temperamenti, jää diplomaatiliseks ja mõtle, enne kui ütled. Finantsilised väljavaated pole kuigi rõõmustavad, nii et väldi rahaliste riskide võtmist ja rahaga mängimist. Ka romantikaks pole just parim aasta — püüa keskenduda positiivsele mõtlemisele ja loovusele.

Ahv
Väldi ahnust ja eelarvamusi ning majanduslik allakäik ei jõua sinuni. Meessoost ahvid võivad end sel aastal üksikuna tunda, samas kui naistel on austajaid jalaga segada.

Kukk
Tervise, raha ja tööasjus on kukkedel edukas aasta. Sügisel ja talvel tuleks otsuseid vastu võtta ettevaatlikult. Ära romantilistes suhetes liialt üle pinguta, sest sel aastal kipuvad su teele sattuma pigem lühiajalised suhted.

Koer
Aasta lõpus on ees rasked ajad. Kasuta kevadet ja suve, et olukordi klaarida ja end vaimselt ja ka rahaliselt ette valmistada. Pead sel aastal olema kannatlik ja tolerantne, seda eriti suhete poole pealt.

Siga
Paljutõotav aasta, mil “rahapõrsas” ei näigi tühjaks saavat! Väldi aga kahtlaseid inimesi, kes su varandusele küüned taha ihkavad ajada. Kõik sündmused ja ettevõtmised peaksid minema sujuvalt, eriti romantika poole pealt.

Allikas: e-tarocchi.com