"Nüüd on naiste kord valitseda. Eestis on naispresident, Põhjamaades on palju naisi võimu juures, sama hakkab toimuma üle maailma. Amatsoonide aeg on tulekul. Veevalaja kallab oma sodiaagimärgil veiniamforast vett, ühiskonnas avaldub see alkoholi müügi piirangutega,“ kirjeldab Villu Põldma eesseisvaid muudatusi.

Novembri haigestumiste kasv oli seotud Jupiteri järjekordse üleminekuga Pluutost. Suve algul olid nii Saturn, Jupiter kui Marss eraldunud Pluutost ja nakatumine lakkas. Augusti keskel andis Marss halba aspekti Pluutole ja nii saigi alguse teine laine ja viiruse levik hakkas uuesti kasvama. Novembri lõpus Jupiteri halb aspekt lõpeb. Novembris-detsembris 2020 läheb ka Marss viimast korda Pluutoga halba aspekti. Viiruse levik jõuab maksimumini veebruaris 2021, pärast seda jääb viirus küll mingil määral ringlema, aga on oma jõu kaotanud ja hakkab taanduma,“ ütleb Villu Põldma planeetide seisu kommentaariks.

Veevalaja versus Lõvi

Mõtestame uue ajastu lahti Veevalaja ja Lõvi vastandmärkide abil. „Lõvi märk on meheliku jõu märk ja selle jõud saab alguse Päikesest. Meheliku jõu iseärasus on individualism. Iga mees tahab olla eriline indiviid ja kui tema individuaalsust ja erilisust tähele ei panda või ei hinnata, siis mehed üldiselt solvuvad või langevad depressiooni. Lõvi ajastu on Suurte Kuningate aeg, kelle individuaalne võim on piiritu.

Naisjõu seljatagune on Veevalaja märk. Naiste teadvus on kollektiivne teadvus, mitte individuaalne ja Veevalaja ajastul saab naiste kollektiivne teadvus ühiskonnas valdavaks ning ühiskonnas toimuv ehitatakse üles naiselike printsiipide järgi. Naised hoiavad rohkem kokku ja moodustavad kollektiivse valitsuse, mida juhib ikkagi kosmiline vaimne jõud.

Meesjõud on Veevalaja märgis väga nõrk ja naised oma kollektiivse teadvusega saavad meeste üle võimu. Mehed surutakse alla ja algab amatsoonide aeg.

Ajaloolised mälestused amatsoonidest ongi pärit 26 000 aasta tagant. Ka hiljem oli amatsoone — Kaalude ja Kaksikute ajastutel — aga vähesel määral. Amatsoonide ühiskond on üles ehitatud naistest koosnevatele kollektiividele. Tekib kasti süsteem, ühiskond hakkab sarnanema putukate ühiskonnale (sipelgad, mesilased, termiidid).

Sellise elukorralduse õppused viidi läbi juba möödunud sajandil kommunistlikes riikides. Kommunism-sotsialism ongi naisühiskonna ideoloogia — lapsed lastesõime, lasteaeda, kooli jne — ikka selleks, et lapsed ei kasvaks kodus vaid riik kasvataks lapsi ja et emad vabaneksid laste kasvatamisest ja saaksid ühiskonnale kasulikku tööd teha.

Ka Veevalaja ajastul reguleeritakse laste sündi ja lapsed antakse kõik riigi kasvatada. Tekivad lastehoidjate kast, toidumuretsejate kast, õpetajate kast, ehitajate kast, sõjameeste kast — kes koosnebki naissõdalastest. Kindlasti on ka naispolitseinike kast jne.

Lapsed kuuluvad riigile ja kõik on kontrolli all ja ühiskonna elu on lõputult kollektiivne, isiklik intiimne elu on raskendatud.

Selline võrdsus võib tõesti „ilus ja õnnelik“ olla neile, kellele kollektiivne elu meeldib. Kõik sõnakuulelikud saavad võrdselt ühiskonna hüvesid ja naised juhivad kõiki kaste ega pea ilmselt ka hulgikaupa lapsi sünnitama nagu ajastul, mil mehed valitsevad elu.

Üldjuhul meeldib paljudele naistele selline kommunistlik-sotsialistlik elu, kus riik lahendab kõik nende elamise probleemid ning vabastab naise 5–10 lapse sünnitamise kohustusest. Nüüd saavad kõik tegelda vabal ajal oma hobidega,“ kirjeldab Villu Põldma Veevalaja ajastu olemust.

Täpsemalt sellest, mis just sind järgmisel aastal ees ootab, milliseks see aasta kujuneb, millised on planeetide mõjud, mis võimalusi need pakuvad ja kuidas järgmise aasta potentsiaali kõige paremini enda ja lähedaste jaoks ära kasutada saad lugeda Villu Põldma raamatust „Elumuutuste horoskoop 2021“.