Jääras liikuv Merkuur muudab meid kannatamatuks ja kiirustavaks, ent Merkuuri pingeseisud Pluuto ja Saturniga jälle kriitiliseks, umbusaldavaks ning oma võimeid-võimalusi alahindavaks. Õhus on ärevust, halbade uudiste ootust.
Veenuse ja Saturni trigoon soosib just nädala esimeses pooles asjalikke ja konkreetseid suhteid. Hea aeg ühendamaks seltskondlikud ja tööalased suhted.
NB! 19. märtsi täiskuu on eriti võimsa toimega, kuna Kuu on sel ajal Maale rekordiliselt lähedal! Lisaks on Päikese ja Kuu vastasseisu — mida täiskuu alati on — kaasatud ka Lilit ja Uraan (Päike on ühenduses nii Liliti kui ka Uraaniga).
Oodata on äkilisi sündmusi, looduse anomaaliaid, seismilist ja vulkaanilist aktiivsust, tehno- või elektrisüsteemide avariisid, samuti massipsühhoosi puhanguid.
Samasuguse ühendusega algab ka kevad 21. märtsil. Seega üsna sümboolse tähendusega täiskuu enne kevade algust!

JÄÄR
Keegi terava keelega sõbranna võib sind taga rääkida või sinu vastu mingit kulissidetagust intriigi punuda. Eriti just nädala esimesel poolel kasutavad palju sõnu ja informatsiooni relvana. Samuti võivad tähtsad paberid ja mälupulgad kaduda, arvutid ja telefonid streikida. Alternatiiv sellele on lihtsalt totaalne infouputus, mis tahab sind hulluks ajada. Veenuse asend soosib endiselt kollektiivset tegevust, tööd grupis või meeskonnas. Ebasoodne aeg juriidilistele ettevõtmistele ja keerukate lepingute sõlmimiseks (eriti reede ja laupäev).
Esmaspäev on kokkuvõtete tegemise ja asjade lõpetamise päev. Hoia tervist! Teisipäeval soosib sisemist rahu ja selgust. Kolmapäeval ja neljapäeval oled temperamentne, mõjud ahvatlevalt ja pilkupüüdvalt. Seikluse võimalus! Reede ja laupäev sobivad suurpuhastuseks, vajalike (kodu)tööde ärategemiseks. Laupäevaõhtune täiskuu muudab sind ülemäära vastuvõtlikuks ja ülitundlikuks. Pühapäeval võivad paljud suhted tunduda rasked ja rõhuvad.

SÕNN
Endiselt on sul sotsiaalses plaanis head väljavaated — vajaduse korral saad avalikkuse tähelepanu, leiad ehk parema ühiskondliku väljundi. Boss tundub täitsa talutav, inimlik või lausa armas ning ka tema märkab sind lisaks väärtuslikule töötegijale ka kauni naisena…. Sinu sõbrannad ja need sõbrad, kellega tõesti oled vaid sõber, võivad sellel nädalal veidralt käituda, ära kaduda või lihtsalt tekitada suuremat või väiksemat sorti segaduse. Sõbrannade-sõprade asemel võib olla ka mingi rühm, klubi või võistkond. Segadus, kadumine, arusaamatus, intriig — need märksõnad mängivad….
Esmaspäevas on rutiini ja tööd, teisipäev pakub kas olulist infot või toob mõne väärt mõtte. Kolmapäev pakub ilusaid suhteid pereliikmetega või sisemist rahu, lõõgastushetke. Neljapäevas on nostalgiat, pähetulvavaid mälestuskilde. Reede soosib naudinguid — kuid õhtul oht konfliktidele! Laupäeval väldi riske ja juhututvusi, eriti õhtul. Pühapäev sobib ideaalselt koduseks suurpuhastuseks.

KAKSIKUD
Klatšimoorid on võtnud nõuks sind paika panna ja ära katalogiseerida! Avastad, et keegi su tuttavatest, kolleegidest või lausa sõbrannadest on nõuks võtnud sinu isikuomadused ükshaaval ette võtta ja läbi seedida. Et see neil kõhu lahti võtaks! :) Võta asja huumoriga — ju on tagarääkijatel endil suhte- või muid probleeme, mida nad siis sinu peale projetseerivad.
Töös ja muus sotsiaalses tegevuses on võimalik nii efektne saavutus kui ka samas suurusjärgus ämber. Võimalus, et boss või keegi teine sinust kõrgemal ametipostil isik teeb sulle lähenemiskatseid.
Esmaspäeval hoia tööl madalat profiili. Kolmapäeval ja neljapäeval soosivad mõjud poodlemist, ilusate vidinate hankimist. Hea mõtte või sinu jaoks olulise lahenduse peale võid tulla reedel-laupäeval. Laupäeva õhtul ettevaatust! Täiskuu paneb paljud meeletusi tegema!

VÄHK
Nähtud film või loetud raamat võib tekitada uute tunnete või mõtete tulva, mis võivad ideaalselt sobituda sinu hetkeolukorra mustrisse. Sul on nüüd võime „võtta õhust“ vajalikku infot, mida saad kasutada aktuaalse päevaprobleemi lahendamiseks. Nädal toob ka kinnituse ütlemisele „minu kodu on minu kindlus“. Tunned, et vundament su all on kindel ega kõigu. Suurenenud sisemise kindlustunde tõttu oled võimeline ka kirglikumalt armastama või end muul viisil täielikult ja lõpuni väljendama. Ühiskondlikus liinis võib nädal tuua palju infot, mille põhjal pead siis langetama õige otsuse. Usalda oma vaistu!
Esmaspäeval ja teisipäeval liigub Kuu Vähis — oled märgatud, sensuaalne, naiselik. Suhtle, naudi ennast ja teisi! Kolmapäeval ja neljapäeval tuleb ehk keskenduda praktilistele asjadele, osta, müüa, kasutada mingeid (töö)vahendeid. Reedel-laupäeval võid olla kimbatuses — mida võtta, mida jätta? Valikute tegemine on päevakorras. Pühapäev pühenda kodule ja oma kallitele.

LÕVI
Nädala algul kohtad rohkem vingus näoga tegelasi, kes mitte millegagi rahul ei ole. Tööasjad kisuvad kiiva või ilmneb mingi muu probleem, mida näed läbi mustade prillide. Sa tõlgendad asju ja inimsuhteid enda kahjuks. Tegelikult on olukord suurepärane — heas asendis Veenus sinu suhetemajas toob meeldivaid kohtumisi ja vastastikku kasulikku koostööd. Nädala teisel poolel justkui koorud millestki välja — heidad endalt vana ümbrise ja tajud uut avarust ja vabadust. Muutuste tuuled on tulekul! Samas tõmbad ligi äärmusi, nii hulle kui geeniusi, nii pätte kui ka pühakuid…:)
Esmaspäeval hoidu pingetest, söö ja puhka piisavalt. Teisipäev võib tuua intuitiivse taipamise, sisemise selgushetke. Teisipäeval 21.33 siseneb Kuu Lõvisse. Seega on kolmapäev ja neljapäev (kuni 22.53-ni) õige aeg end elulaval aktiivselt välja mängida — olla areenil! Reedel ja laupäeval on mõjud korrastavad ja praktilised. Laupäeva õhtul ja pühapäeva varahommikul võivad täiskuu kiired sinus või su kaaslases pöörase ja mässava meeleolu tekitada.

NEITSI
Võid sattuda ootamatu kriitikatule alla — sinu tegemistes otsitakse vigu ja võimalik, et neid ka leitakse. Positiivne areng on aga see, et leiad lahenduse mõnele keerulisele probleemile, hakkad asju nägema uuest vaatenurgast. Samas valitseb oht traumadele ning suhete osas valitseb ülitugev konkurents. Sul võib olla raske lahti lasta välisest ja avalikust — mõjud näitavad vajadust keskenduda rohkem pehmetele väärtustele — perele, kodule. Ka müstika ja meditatsioon võiksid olla nüüd sinuga — jaga oma sügavama hingega kõike seda, mis sind painab. Näiteks kirjuta üles kõik oma unenäod! Sealt võid leida enda jaoks olulise tähenduse!
Esmaspäev võib tuua muutuse suhetes sõbranna või mõttekaaslasega. Te ei pruugi üksteist mõista. Teisipäeval kavanda tulevikuvisioone, ürita tabada laiemat plaani. Kolmapäeval ja neljapäeval võid langeda lõksu, sattuda keerulisse olukorda. Reedel võta aeg maha! Laupäeval võib Neitsi täiskuu sind kuutõbiseks ja ettearvamatuks muuta.

KAALUD
Võid avastada, et ka väikestes ja lihtsates asjades peitub salapära ja võlu. Hakkad näiteks igahommikuses kohvijoomises nägema rituaali, mis häälestab vaimu eelolevaks päevaks. Ilu, tähenduse või lausa sõnumi nägemine argistes mustrites mõjub värskendavalt ja annab uut energiat. See on nädala positiivne ja poeetiline sõnum. Negatiivsel juhul (eelkõige siis, kui oled oma tööd ja tegemised viimasele minutile jätnud) koged argipäeva painet ja tunned, kuidas asjad kasvavad üle pea. Soovitus — ära mõtle tööle, tööd tegemata, vaid tee tööd, tööle mõtlemata! Tööst mõtlemine on tihti väsitavam, kui töö ise.
Teisipäeval (tugevam mõju kestab reedeni) moodustub Veenuse ja Saturni vahel õnnelik aspekt. Seega on suhete osas nüüd võimalik ühendada lõbu ja nauding püsivuse ja enesekontrolliga.
Esmaspäeval hoia tervist, traumaoht! Teisipäeval asetleidvad tutvused toovad hiljem kaasa ootamatusi. Kolmapäeval, eriti aga neljapäeval üllata oma sõbrannasid! Neljapäeva õhtu sobib ideaalselt seltsi või klubi liikmeks astumiseks. Reedel-laupäeval ole võimaluse korral omaette, lase alateadvusel asjad paika setitada. Pühapäeval väldi külma ja niiskust.

SKORPION
Alanud nädal sümboliseerib sügavat kaevu, mille põhjas on särav kristall. Harmooniline Veenus su kodumajas ehk hinge vundamendis on märk sellest, et su sisemise turvatunde otsingud nüüd lopsakat vilja annavad. Nüüd õnnestub palju kergemini jälgida oma südame häält, olla see, kes sa tegelikult oled. Ja olles „ise“, on ka teised sinu ümber need, kellega sul on mõnus ja põnev koos olla.
Nädal ühendab sisemise rõõmu ja rahulolu väliste meeldivate või mänguliste sündmustega. Kui aga sinu skorpionlik kirglikkus väljendub näiteks hasartmängudes — ettevaatust! Riskide võtmine võib nüüd kehvasti lõppeda! Olgu selleks siis kaardilauas kõrgete panuste tegemine või riskimine juhusuhtega. Iha maitsta keelatud vilju…
Esmaspäeval võib ilmneda mõni takistus, viivitus. Teisipäeval, vastupidi — avaruse, helguse ja kevade tunne! Kolmapäev ja neljapäev sobivad tööga seotud kiirendusteks, ka avalikeks esinemisteks. Reede soosib viljakat grupitööd, ajurünnakut. Laupäeva täiskuu võimendab pingeid sinu ja su sõbrannade vahel. Erilist ettevaatust pubides ja lokaalides! Pühapäeval lülita end koos moblaga välja ja võta aeg maha!

AMBUR
Pööra nüüd erilist tähelepanu oma asjade ja ettevõtmiste lõpetamisele! Kui jätad niiöelda otsad lahti ripnema, ei õnnestu sul tükk aega neid kokku siduda. Kui reaalselt jäävadki poolikud projektid või pooles vinnas olevad suhted lõpetamata, saad vähemalt mõttes neile hinnangu anda ning sellega neile mõttelise punkti panna. Teisel tasandil võib endiselt olla aktuaalne vana suhte teema või üldse kõik minevikuga seonduv. Jupiteri asend on keeruline, nõudes sinult oskuslikku manööverdamist erinevate jõudude vahel. Võimalik, et kui näitad nüüd üles isiklikku initsiatiivi, leidub su sõprade hulgas või kollektiivis keegi, kes sind maha pidurdab. Aga ehk ületad ise piire ja rikud reegleid, et teised neid sulle seadma peavad?
Esmaspäev soosib süvenemist ja omaette olemist. Teisipäeval tasuks midagi muuta või ümber hinnata, näiteks alustada loobumist mõnest pahest. Kolmapäeval-neljapäeval hari vaimu, tarbi kultuuri. Laupäev nõuab erilist ettevaatlikkust ja taktitunnet.

KALJUKITS
Välja lööb sinu vana viga — soov õigustada sulle pandud lootusi ning olla iga hinna eest tasemel. Sa kardad paaniliselt olla mittetõsiseltvõetav, mistõttu võtad ka ennast tõsiselt — eelistad rangeid kostüüme, tumedaid toone. Su sõnad ja eriti naeratus tundub olevat rangelt limiteeritud — kõigile seda küll ei jätku! Ok, see oli nüüd natuke ülepingutatud, aga kirjeldatud suunas su olemus sel nädalal kandub…. Igatahes oled sa küllaltki murelik ning alahindad nii enda kui ka teiste võimalusi. Näed igas põõsas tonti — kuid heal juhul näed selle tondi kõrval ka inspireerivat kolli, kes aitab sul leida geniaalset lahendust aktuaalsele probleemile. Endiselt sobib osta kunsti või kaunistada kodu.
Esmaspäeval segunevad suhted ja kohustused. Koostöö tundub rõhuv ja raske. Seevastu teisipäev võib tuua viljaka suhte, mis edaspidi kasulikuks osutub. Kolmapäev ja neljapäev soosivad edukat sisekaemust, milleski sügavuti arusaamist või selle läbitunnetamist. Reedel on vastuolu kodu ja koduvälise vahel või siis vana ja uue vahel. Laupäeva eriline täiskuu nõuab erilist ettevaatust! Pühapäeval kimbutab jälle murelikkus.

VEEVALAJA
Sind kas tõmbab materiaalse maailma poole, või oled lihtsalt sunnitud sellega tegelema. Eriti siis, kui su hinges on tühjus, kasutad sa asju või poodlemist selle tühjuse aseainena. Teisel tasandil on võimalikud asjade-esemetega seotud ebaharilikud sündmused. Jätkuvalt on aeg sobiv amuleti või talismani valmistamiseks, esemete „väega“ laadimiseks, mateeriaga hingelise sideme loomiseks. Tähelepanelik ole võimalike varguste suhtes. Endiselt juurdled oma tegelike vajaduste üle.
Veevalajas liikuv Veenus teeb õnneliku aspekti Saturniga — hea aeg (armu)sidemete tugevdamiseks, püsivate suhete loomiseks.
Esmaspäeval hoia tervist ja keskendu tööde lõpetamisele. Teisipäev loob töö- ja rahateema vahele harmoonilise võimaluste silla. Kolmapäev soosib romantikat, ilusaid kohtumisi. Neljapäeval on oht arusaamatustele, üksteisest möödarääkimisele. Reede-laupäeva märksõnadeks on sügavad meeleolud ja tajud või rahulolematus vana olukorraga. Laupäeva õhtul suurenenud oht traumadele!

KALAD
Olgu su silmad sinised, rohelised või mustad — nende siirus teeb relvituks ka kõige omakasupüüdlikuma tegelase! Sa paistad küll süütu ja rikkumata, ent sellele vaatamata võid sattuda afääri või skandaali. Lihtsalt vali rohkem inimesi, kellega tegemist teed! Sa oled justkui peen vein, mis võib kogemata sattuda pesemata ja räpasesse pudelisse… Üks põhjus võib olla selles, et kipud flirtima oludes, kus see pole kõige sobilikum. Sa ei pruugi seda ise märgatagi, kui oled juba kelleski asjatuid lootusi tekitanud. Eriti tähelepanelik tuleks selles osas olla esmaspäeval ja teisipäeval. Nädal tervikuna soosib arusaamisele jõudmist oma tegelikes vajadustes. Mida sa vajad ja millised vahendid sul selleks on olemas.
Kolmapäeval-neljapäeval kipud end põhjuseta alahindama ning igas põõsas tonti nägema. Reede ja laupäev on suhete päevad, mil sinu ja teiste vahel on palju tundelisi peegeldusi. Laupäevaõhtune täiskuu paneb nii mõnedki Kalatarid patja nutma — aga see puhastab hinge! Ka pühapäev võib võimendada muremõtteid.