Veenuse jõudmine Veevalajasse (2. märts kell 4.49) muudab üldise suhtlusstiili õhulisemaks ja värskendavalt ettearvamatuks. Rohkem on suhetega seotud üllatusi. Nädala teine pool soosib armastuse teema ühendamist millegi ebatavalise ja põnevaga.
Esmaspäev ja teisipäev sobivad ideaalselt asjalike (äri)suhete loomiseks ja vanade kontaktide süvendamiseks.
Kolmapäeval teeb Veevalajas liikuv Kuu ühenduse asteroidiga Eros — Veevalajad, Kaalud ja Lõvid võivad nautida armastushetki oma kaaslase seltsis.
Neljapäev kui kaduneljapäev sobib kõige muu hulgas ka mittetoimivate suhete lõpetamiseks. Samuti dieedi alustamiseks (väljaarvatud Ambur).
Selle nädala reede sobib ideaalselt aja maha võtmiseks ja puhkuseks — kell 22.46 toimuv Kuuloomine Kalade 13 kraadis sümboliseerib tsükli lõppu (Kalad kui sodiaagi viimane märk), olles samas ka uue kuutsükli alguseks.
Laupäev on seega juba uute ideede ja plaanide, kuigi mitte veel tegude aeg. Vaim tuleb valmis panna uuteks tegudeks, viia läbi vajalik eelhäälestatus. Pühapäeva esimene pool võimendab sisemist rahutust, ärevust.

JÄÄR
Marsi ja Pluuto sekstiil annab sulle nüüd tiivad — oled hakkamist täis ja üritad oma sõbrannadest ette rebida. Isegi mõne mehepojaga julged rinda pista. Kuna aga Marss on Kalades, mis Jäära jaoks on varjatuse ja saladuste sektor, siis tegutsed sa küll entusiastlikult, ent siiski varjatult või vähemalt vaoshoitult.
Seega tore tasakaal energia ja diplomaatia vahel…:)
Jääras asuva Jupiteri kvadraat Pluutoga Kaljukitses võib sinus tekitada kiusatuse kasutada oma naiselikkust relva ja mõjutusvahendina. Kui oled naisülemus, kipud just oma meesalluvate peal oma võimu näitama.
Kõige rohkem soosib selle nädala planeetide seis hingelisi ja loomingulisi ettevõtmisi. Võiksid keskenduda oma hingemaailmale, tunnetada endas olevat loomingulist energiat. Sinus on palju rohkem peidus, kui sa arvatagi oskad!
Töö-ja eraelu võivad põimuda rohkem esmaspäeval ja teisipäeval. Kolmapäev soosib sõprust ja klubilist tegevust. Neljapäeval lõpeta vanu asju, puhasta, korista. Reede-laupäev — aeg maha, puhka. Pühapäev on juba uute alguste ja plaanide aeg.

SÕNN
Nädala esimeses pooles teeb Sõnni valitseja Veenus õnnelikud aspektid nii Liliti kui ka Uraaniga. Võimalikud on põnevad kohtumised, erilised ja ootamatud ettepanekud. Ole valmis kokku puutuma erilisega! Veenus sümboliseerib nii partnerit kui ka sinu enda naiselikkust — sel juhul paistad teistele huvitav ja eriline. Kolmapäeval jõuab Veenus Veevalajasse, mis on Sõnni jaoks karjääri ja ühiskondliku väljundi sektor. Mis tähendab seda, et Veenuse teemad põimuvad ühiskondlike teemadega. Sinu suhtlemisoskus ja veetlus tuleb kasuks tööasjadele.
Nädal tervikuna paneb sind mõtlema tulevikule, looma kaugemaid visioone. Kollektiiv või meeskond on oluline, aidates sul oma plaane ellu viia. Jagatud ideed ja arusaamad muutuvad elujõuliseks.
Neljapäev võib kujuneda kaootiliseks — olulisi otsuseid ei tohiks vastu võtta. Kuid päev soosib kunsti ja loominguga seotud asju. Reedel ja laupäeval tunnetad kambavaimu eriti tugevalt ja annad oma panuse ideede ühiskatlasse. Pühapäeval tõmba juhe seinast välja ja lihtsalt puhka.

KAKSIKUD
Paljud asjad, suhted ja ettevõtmised liiguvad nüüd kulminatsiooni ja nähtavaks saamise suunas. Armastusele ja tunnetele jääb vähem aega, kuna sinu töised ja muud ühiskondlikud tegemised nõuavad täit pühendumist.
Kui aga oled näiteks kodune ja sul puuduvad olulised ühiskondlikud kohustused, tunned lihtsalt suuremat soovi millegagi silma paista. Kuid mida kõrgem on sinu ühiskondlik positsioon, seda olulisem on algav nädal.
Boss, või keegi teine, kellel on sinu üle mingi võim, võib näidata oma halvimat nägu. Kui oled lasknud asjadel isevooluteed minna, tabab sind nüüd kriitika või tagasilöök. Kui aga oled olnud tasemel, naudid tunnustust ja populaarsust.
Esmaspäeva õhtu ja teisipäeva esimene pool on soodne südamlikeks ja samas sügavateks äratundmisteks, armastuse sügavate allhoovuste tajumiseks ja tunnetamiseks.
Kolmapäev ja suurem osa neljapäevast toob häid ideid ja lubab paremini osa saada teiste loomingust ja teadmistest. Samas ei tohiks kolmapäeval võtta endale uusi kohustusi ega anda lubadusi. Reedel ole bossiga rõhutatult viisakas. Kui tekib suhe, saab see olema kirglik.

VÄHK
Nädal soosib suhteid inimesega, kes on sinu õpetaja või juhendaja. Sinu ja su partneri vahel on palju vaimset energiat ja uut arusaamist. Igati sobilik nädal ka pikema välismaareisi alustamiseks ja välismaalastega suhtlemiseks. Kui oled silmitsi keerulise probleemiga, kaasa selle lahendamisse kindlasti oma partner!
Ettevaatlik tuleks olla neil, kel pooleli kohtuasi või kes peavad orienteeruma keerukates juriidilistes nüanssides. Tasakaalukalt tuleks suhelda ka oma bossi või kellega teisega, kes on sinust kõrgem positsioon või kes sinu üle lihtsalt mingit võimu omab. Kui oled ise ülemus, säilita oma alluvate suhtes viisakas toon.
Esmaspäeva õhtu soosib leebemaid ja pehmemat või suisa nunnutavat sorti suhteid — sõbrannad, lapsed, koduloomad…
Teisipäeval, aga eriti kolmapäeval tundub õhus olevat salapära ja müstikat. Tasuks mediteerida, viia läbi mõni rituaal.
Neljapäev toob ülitundlikkust ja tekitab tujude virvarri. Luuleta, maali, kirjuta!
Reede ja laupäev sobivad loominguks ja eksootikaks, kuid vältima peaks vaidlusi. Süüa võiks vähem ja magada rohkem.

LÕVI
Eesootavad päevad soosivad töö või muude kohustustega seotud läbimurret. See, mis tavaliselt on kas raske või ebameeldiv, tundub nüüd talutav või lausa pingetpakkuv. Parim nädal keskendumaks suurt täpsust ja rutiini nõudvatele asjadele. Samuti on esmaspäeval ja teisipäeval võimalik parandada ja siluda suhteid kolleegidega. Samas on ebasoodsas seisus asjaajamise juriidiline külg. Kindlasti ei maksa olulisi tehinguid või lepinguid sõlmida ilma pädeva juristi käest nõu küsimata.
Kolmapäeval teeb Kuu ühenduse taevakiviga Eros ja seda just Lõvi suhteruumis. Kui oled õigel ajal õiges kohas, siis võid kohata Teda…. Seevastu neljapäeval on sinu ja teiste vahel justkui mingi udu või kõverpeegel, mis on hea pinnas arusaamatuste tekkeks.
Reede, eriti just hommikune aeg, võib kaasa tuua kas tüli või äkilise üleelamise. Reede õhtul aset leidev Kuuloomine nõuab sinult puhast südant ja siirast soovi vabaneda kõigest ebavajalikust. Pühapäeval traumaoht!

NEITSI
Algav nädal soosib suhteid, mis on konkreetsed ja selgepiirilised. Mehelik Marss sinu partnerluse sektoris muudab suhted meestega (või siis mehelike naistega) aktiivsemaks. Alternatiiv sellele on jõulised suhted, kus ei puudu ka positiivse võitlusvaimu ja konkurentsi moment.
Nüüd on võimalik uuendada või parandada ebarahuldavaid suhteid. Marsi ja Pluuto sekstiil langeb Neitsi märgil vastavalt 5 ja 7. solaarmajja — ehk siis loovuse ja mängulisuse ning konkreetse partnerluse sektoritesse. Kas partner aitab asju kergeks ja meeldivaks muuta, või suhtud sa ise oma kaaslasesse mängulisemalt ja loovamalt.
Esmaspäev ja teisipäev, mil Veenus viibib veel Kaljukitses (Neitsi jaoks kerguse, loovuse, armastuse ja naudingute sektor), on parimad päevad lõbusateks kohtumisteks, flirtimiseks ja niisama lõõpimiseks.
Kolmapäev miksib kokku töö ja kohustused ning millegi meeldiva või provotseeriva. Mõni kolleeg võib paista või lõhnata lausa hulluksajavalt…:)
Neljapäeval oled ebaneitsilikult hajevil ja serveerid bossile kohvi asemel kohvikoort…
Reedel ja laupäeval liiguvad sinu ja teiste vahel võimsad energiad — konfliktide võimalus.
Pühapäev veeda rahulikult.

KAALUD
Nädal tervikuna võimaldab teha kodu ja tööga seotud muudatusi tavalisest kergema vaevaga. Minevikust on kergem lahti lasta, sündida oma sisemuses ümber. Sööma peaks korralikult, eriti soolast ja vürtsikat.
Kaalude valitseja — Veenuse — õnnelik aspekt Uraani ja Lilitiga toob võib nädala alguses tuua mõne intrigeeriva ja omapärase suhte. Võimalik, et hakkad kedagi täiesti uues valguses nägema. Väikse patu tegemine võib tunduda ahvatlev — ettevaatust! Alates kolmapäevast suureneb võimalus sattuda põnevasse seiklusse või loomingulisse ettevõtmisse, mida tõeliselt naudid.
Neljapäeval ära võta mingeid riske — oht „astuda ämbrisse“ või langeda kellegi seotud lõksu. Ent päev sobib selleks, et alustada mõnest ebameeldivast harjumusest vabanemist.
Reedel ja nädalavahetusel hoia tervist, mõtle positiivseid mõtteid, söö ja puhka piisavalt. Sind tõmbab suurlinna tuledesse ja peentesse lokaalidesse. Oled millegi otsingul, teadmata, mis see on.

SKORPION
Skorpioni jaoks väga õnneliku mõjuga nädal! Päikese, Merkuuri ja Marsi liikumine sinu 5. solaarmajas (naudingud, rõõm, eluenergia, mängud, meelelahutus, lõõgastus, seks, loovus) toob need teemad rohkem fookusesse. Naudid ennast ja teisi ning suudad tekkivad probleemid seljatada oma optimismiga.
Pluuto kui Skorpioni valitseja kvadraat Jupiteriga võib tekitada sinus hetkelise võimujanu ja soovi kasutada oma teadmisi-oskusi vaid enda huvides või teiste vastu. Ahvatlevatesse pakkumistesse ja präänikuga vehkijatesse tuleks suhtuda ettevaatlikult. Halval juhul on võimalikud juriidilised prohmakad, trahvid või lihtsalt valesti koostatud dokumendid.
Teisipäev ja eriti kolmapäev annavad võimaluse südamlikuks ja siiraks suhteks koduse partneriga. Samuti leiad parema kontakti oma sisemise minaga.
Neljapäeva õhtu, reede ja laupäev on parimad päevad aktiivseks puhkuseks, naudinguteks ja loominguks. Oled populaarne, särad, kiirgad naiselikkust.
Pühapäeva teine pool, eriti hilisõhtu võib tuua häid ideid seoses töö või muude igapäevaste kohustustega.

AMBUR
Kuigi elad rohkem olevikus või isegi tulevikus, on sellel nädalal vajalik ajas tagasi vaadata. Minevikust toetuspunkti otsimine ja möödaniku kogemusele toetumine võib aidata aktuaalse päevaprobleemi lahendamisel.
Teisel tasandil nõuab nädal otsade kokkutõmbamist, asjade ja ettevõtmiste korralikku lõpetamist. Tervise tasandil vajad rohkem puhkust ja und ning ka rohkem kvaliteetset toitu. Eelistada võiks soolast ja vürtsikat, kindlasti mitte magusat. Samuti ei sobi nädal dieedi pidamiseks, eriti sellega alustamiseks.
Vältima peaks ka ülemääraste riskide võtmist ning ka seadusparagrahvi tuleks suhtuda täie vastutustundega. Kui sa ise hakkad piire ületama, kehtestavad piirid sinu jaoks juba teised.
Neljapäeval tuleks olla tähelepanelik nii liikluses kui ka tähtsate paberitele allkirju andes.
Reede ja laupäev sobivad jõu ja energia kogumiseks, puhkamiseks, omaette olemiseks. Uusi asju mitte alustada.
Pühapäev võib tuua nii ootamatusi-üllatusi kui ka mingi tegevuse või teemaga liialdamist.

KALJUKITS
Suhtled rohkem pea kui südamega, usaldad mõtteid enam kui tundeid. Algav nädal võimendab kõike, mis on seotud info, liikumise, juhuslike kohtumiste, rääkimise ja kirjutamisega. Sinus on piisavalt palju kainet mõistust, et mitte lasta end kellelgi osaval võrgutajal ära rääkida.
Hoopis su enda sõnadel on sel nädalal eriti suur mõjujõud — suudad kergesti ka musta valgeks rääkida. Samas on oht, et sõnad hakkavad oma elu elama ja jätavad emotsioonid nälga.
Esmaspäeval suudad naisena rohkem silma hakata — su kehakeelt ja liigutusi pannakse tähele. Teisipäeval võiksid osta mõne uue ja huvitava asja. Kolmapäeval mõtle positiivselt ja hoidu asjadele-suhetele hinnangut andmast. Neljapäev ei soosi rahaasju ega ostu-müüki. Küll sobib osta müstilisi vidinaid, talismane, raviva väega kive. Reedeõhtune Kuuloomine soosib valedest mõtetest ja seisukohtadest loobumist, liigse info kustutamist. Laupäev — loe, kirjuta kiri. Pühapäeva esimeses pooles hoidu kodus pinget üles kruvimast.

VEEVALAJA
Esmaspäeval tõmba lahtised otsad kokku, uusi asju ära alusta. Teisipäev veeda võimalikult loominguliselt ja omaette olles.
Kolmapäeval kell 4.49 jõuab Veenus Veevalajasse! Seega oled kuni 27. märtsini Veenuse kaitse all, mil sinu veetlus ja võluvus elegantses vormis võidule pääseb. Lisaks liigub Veevalaja märgis ka asteroid Eros, moodustades soodsa aspekti Kaksikutes asuva Psychega. Ehk tasuks kuulsat müüti Erosest ja Psychest uuesti meelde tuletada…. Vaieldamatult oled sa alates kolmapäevast ülimalt loov ja positiivset energiat kiirgav. Sulle meeldivad inimesed ja sina meeldid inimestele. Leiad ja näed huvitavaid seosed eri gruppide ja rühmade vahel, naudid sotsiaalvõrgustike lõppematuid võimalusi.
Kolmapäeval asetleidev Kuu ja Erose ühendus ühendab hingelised ja kehalised energiad. Kui suhet parasjagu ei olegi, tunned lihtsalt abstraktset armastuse tunnet kogu maailma vastu.
Neljapäeval võid olla ülitundlik nii ilmastiku kui ka erinevate (toidu)ainete suhtes.
Reede võib kallutada liigsele shoppamisele või võimendada pingeid asjade-esemete tasandil.
Pühapäeva öösel ja päeva esimesel poolel tuleks vältida kiirustamist ning raha või muude ressursside raiskamist.

KALAD
Päikese, Merkuuri ja Marsi liikumine Kalades on märk sellest, et tuleb hakata vastuvoolu ujuma. Igatahes oled sa selleks suuteline! Vajaduse korral mobiliseerid oma sisemised reservid ja ületad kiiresti kõik võimalikud neelukohad.
Esmaspäeval võiksid minna külla mõnele sõbrannale või sõbrale — tavalisest kohvijoomisest võib areneda ootamatult kaasakiskuv vestlus
Teisipäeval, kolmapäeval ja suuremal osal neljapäevast (kuni 18.47-ni) ujud oma alateadvuse veealustes sügavikes. Su igatsev ja poeetiline meeleolu võib ligi tõmmata kellegi, kes on nõus sulle pihiisaks hakkama. NB! Neil päevil oled eriti tundlik külma ja niiskuse suhtes!
Reedel kell 22.46 on Kuu loomine Kalades, mis tähendab sinu jaoks uue sümboolse aastaringi algust. Reede päeval lase mõttes vabaks kõik see, mida sa enam ei vaja, tee oma hinges mõtteline suurpuhastus.
Laupäev on seega juba uute mõtete ja plaanide mõttelise mahakülvamise päev.
Pühapäeva teine pool võib tuua pingeid (armu)kadeduse pinnalt.