Esile tõusevad ning kõneainet pakuvad eelkõige isiksused ja üldse kõik, kes hallist massist eristuvad. Seega on kätte on jõudnud piinatud geeniuste aeg…:)

Üldistes mõttemustrites võib toimida muutus kolmapäeval, mil Merkuur (loogilise mõtlemise ja kommunikatsiooni sümbol) jõuab Jäära märki.
Neljapäeval aset leidev Veenuse ja Jupiteri sektiil hoiab terve nädala jooksul üleval mõnusat seltskondlikku meeleolu ja tavalisest suuremat suhtlemissoovi.
Alates reedest annab juba tunda Merkuuri ja Pluuto kvadraat, mis toob suhtluses kaasa teravamaid toone ning võib võimendada sallimatust ja paranoilist atmosfääri.
Tõeliselt ilus taevane märk on aga see, et just naistepäeval, 8. märtsil, teeb Jääras liikuv Kuu ühenduse asteroidiga Amor (kell 11.24). Terves päevas on tugev armastuse ja hoolivuse energia, millele Jäär lisab ka piisava koguse lapselikku süüdimatust.
Kolmapäeval ja neljapäeval loob Sõnnis liikuv Kuu maiste asjade suhtes tundliku meeleolu. Rõõm maast ja maalähedusest, juba aimatavatest kevadlõhnadest. Reede, laupäev ja pool pühapäeva (kuni 16.29-ni) on rahutum ja muutlikum, soosides liikumist ja muljete kogumist.
Laupäeva õhtul ja pühapäeva öösel mõjutab meid Kuu esimene veerand, mil ollakse tundlikumad nii ravimite kui alkoholi mõjule. Ettevaatust!
Uraani jõudmine Jäära märki (laupäeval kell 2.49) märgib uut algust kõige laiemas plaanis. Jäära 0 kraad on kevadpunkt ja Uraani jõudmine sinna sümboliseerib revolutsioonilist algust, uute avastuste ja uue maailmavaate aega.

JÄÄR
Uus algus! Uraani jõudmine Jäära on küll oluline, kuid pikaajalise ja seega hajutatud mõjuga, sümboliseerides uuenemist ja vanadest takistustest vabanemist. Uraan liigub Jääras kuni 2019 märtsini.
Uus kiirem algus saabub sinu jaoks kolmapäeval kell 19.47, mil Jäära siseneb Merkuur. Kuni 16. maini on „õhus“ rohkem Jääralikku loogikat, mis muudab suhtlemise kiiremaks ja konkreetsemaks.
Nädal tervikuna soosib grupisuhteid ja meeskonnatööd, ühiste ideaalide jagamist, kollektiivset loomingut. Samuti tegelemist hobide ja muu intellektuaalse meelelahutusega.
Esmaspäev ja teisipäev (kuni 19.52-ni) soosib esiplaanil olemist ja ka armuasju. Kuid kainet analüüsi ja loogikat vajavaid ettevõtmisi (eriti tööalaseid) ei tasu enne neljapäeva alustada.
Kolmapäeval ja neljapäeval kerkivad esile märksõnad omamine, kasutamine, kasu, asjad-esemed. Reede, laupäev ja suurem osa pühapäevast (kuni 16.29-ni) soosib liikumist ja külaskäike. Laupäeva esimesel poolel võib Kuu ja Marsi kvadraat kaasa tuua tülisid.

SÕNN
Veenuse õnnelik aspekt Jupiteriga muudab nädala sinu jaoks paljulubavaks. Veenus liigub Veevalajas, mis Sõnni jaoks on karjääri ja ühiskondliku tegevuse sektor — võid parandada oma seltskondlikku positsiooni ja mainet või saada hea tööpakkumise. Su suhtlemisoskus ja isiklik sarm avaldab mõju nii su bossile kui ka teistele, kellega avaliku elu sfääris kokku puutud.
Hoogustuvad suhted sõbrannadega, eriti nendega, kellega koos kuulud mõnda klubisse või huviringi. Ühise asja ajamine ja ühised tulevikuvisioonid tunduvad nüüd eriti olulised. Samas on siin nüüd võimalikud äkilised sündmused, plaanide ümbertegemised, loobumised, alt ära hüppamised. Tuleks hoiduda sammudest, mis viivad usalduse kaotamiseni. Väga kasulik oleks leida endale nüüd uus ja põnev hobi või vaadata värskema pilguga tulevikku.
Esmaspäeval ja teisipäeval (kuni 19.52-ni) hoia tervist, väldi külmetumist, söö ja maga piisavalt. Teisipäeva õhtul, kolmapäeval ja neljapäeval märgib Sõnnis liikuv Kuu sinu jaoks mõnusat tasakaaluhetke, elujõudu ja seksuaalsust. Alates reedest on õhus rohkem pinget, kahtlusi, umbusku.

KAKSIKUD
Läbi võõraste kultuuride, kunsti ja eksootika armastuse või lihtsalt naudingute ja elurõõmust küllastatud hetkede juurde! See võiks olla uue nädala loosung sinu jaoks. Mida kaugemale sa tavalisest harjumuslikust keskkonnast satud, mida võõram ja eksootilisem on su ümbrus, seda suurema tõenäosusega koged rahulolu ja rõõmu. Veenus on küll naiselik armuplaneet ja seotud suhetega, kuid ta sümboliseerib ka laiemas plaanis kõike meeldivat ja nauditavat. Näiteks šokolaadi ja peeneid veine…
Rahutu ja ettearvamatu Merkuuri-Liliti-Uraani ühendus sinu karjääri ja ühiskondlike suhete sektoris võib tähendada nii tööalast läbimurret kui ka varem kavandatud plaanide ootamatut luhtumist või edasilükkumist. Kõik, mis seisab, pannakse liikuma ja kõik mis liigub, suunatakse ümbersõidule…:)
Endiselt on olulised märksõnad konkurents ja ühiskondlik aktiivsus, soov end tõestada.
Esmaspäev soosib meeskonnatööd. Naistepäeva õhtul unistad või koged midagi müstilist. Kolmapäev ja neljapäev mööduvad samuti hingeliste vibratsioonide tähe all. Kaksikute Kuu ajal (reede 7.31 — pühapäev 16.29) vajad kindlasti vaheldust ja uusi muljeid.

VÄHK
Avardava ja vabastava mõjuga nädal — eelkõige vaimses plaanis. Kas sind inspireerib sõbranna, sõber või lausa kontvõõras — igatahes hakkad sa paljudele vanadele asjadele ja suhetele uue pilguga vaatama. Eriti põnevaks kujuneb aeg neile, kes suhtlevad palju netis või viibivad reaalselt välismaal.
Naiselik armuplaneet Veenuse asub sinu „seksi ja surma“ ehk siis võimaste üleelamiste ja transformatsioonide sektoris, saades positiivset toetust Jupiterilt kui küllusesarve sümbolilt. Seis lubab avastada ka juba rutiinseks muutunud armuvahekorras uusi dimensioone ja sügavusi.
Endiselt on pinges seaduse ja võimuga seotud teemad. Juriidilised peensused vajaksid ülevaatamist. Ning boss või keegi teine tähtis nina võib jätkuvalt oma võimu demonstreerida.
Esmaspäev ja naistepäev soosivad tähelepanu all olemist, isikliku ja tööalase liini meeldivat segunemist. Kolmapäeval ja neljapäeval loodud suhted/lepingud saavad olema püsivad. Reede, laupäev ja pühapäev kuni 16.29-ni nõuavad ettevaatust ja energia säästmist.

LÕVI
Õnneliku mõjuga nädal kõikidele suhetele — eriti just sellistele, kus on mängus õppimise ja kogemuste vahetamise aspekt. Keegi kõhetu intellektuaal või tarka juttu ajav teadlane paistab sulle järsku põnev ja ligitõmbav — teadmised ja tarkus teisenevad sinu silmis füüsiliseks veetluseks.
Kontaktid välismaalastega, aga eriti suhted internetis võivad nüüd viia vägagi konkreetse suhteni.
Merkuuri-Liliti-Uraani ühendus langeb Lõvi jaoks muutuste ja teisenemiste, aga ka jagatud varade ja vahendite sektorisse (Kalad). Seega on päevakorral kas muutused, asjade-esemete rikkiminek või tekib jama näiteks seoses laenudega. Ka võivad su armuhetked olla tavatut laadi. Paljud asjad ja olukorrad tunduvat olema teistmoodi.
Esmaspäev ja teisipäev (kuni 19.52-ni) ühendabki endas teadmised ja tunded. Hea hetk reisi alustamiseks. Kolmapäeval ja neljapäeval on su tunded teistele rohkem nähtavad — võid end näiteks oma kehakeelega reeta. Võtad tööasju liigselt südamesse. Reede, laupäev ja suurem osa pühapäevast (kuni 16.29-ni) sobivad sõbrannadega kohvitamiseks või „feissbukitamiseks“…:)

NEITSI
Nüüd võid kokku sattuda omapäraste ja veidrate tüüpidega, kes täielikult erinevad sinu tavatuttavatest. Kui sul on mõni tuttav kunstnik, boheemlane või fanaatiline vandenõuteoreetik, võib ta saata sulle kummalise sisuga e-kirja või ilmuda keset ööd su ukse taha. Nädala märksõnaks võiks olla „kummaline või arusaamatu sõnum või märk“. Võid selle saada ka unes või välja lugeda mõnest tekstist. Saad küll sõnumi, aga sa ei suuda seda lahti mõtestada. Õhus on müstilist salapära!
Suhetes kolleegidega võib ilmneda asjaolusid, mis sind häirivad või üllatavad. Samamoodi paistad endagi töökaaslastele.
Konkurents on endiselt aktuaalne ja võib võtta ettearvamatu ja ootamatu suuna.
Esmaspäev ja teisipäev soosivad jagamist, ühisest asjast osasaamist. Laenu on lihtsam saada.
Kolmapäev, eriti aga neljapäev, võib tuua häid mõtteid või saad midagi olulist teada. Reedel ja laupäeval võivad kulmineeruda pere ja koduga seotud asjad. Samas võid laupäeval ja pühapäeval olla pinges ja tunda vajadust midagi muuta.

KAALUD
Kui esmaspäev välja arvata, kujuneb algav nädal just seltskondlikus plaanis igati meeldivaks. Veenuse sekstiil Jupiteriga avardab ja võimendab sinu jaoks kõike meeldivat ja naudingulist. Sinust õhkub sensuaalsust ja naiselikku originaalsust. Eriti viljakas on nädal neile, kelle tegevus on seotud reklaami, meelelahutuse või siis kunstiga.
Igapäevatööga on lood keerulisemad — kui oled lulli löönud ja seanahka vedanud, tabab sind nüüd kriitikalaviin. Kõik see, mis pole tehtud korralikult ja kus esineb vigu, tuleb hetkes teravalt esile — justkui luubi all. Esile tõuseb kõik see, mis seotud kvaliteedi või siis mingi kindla süsteemiga.
Ole ettevaatlik eksootiliste toitudega ning ära hakka end mingi imedieediga piinama. Einesta korralikult — liha ja kõik soolased toidud oma omal kohal.
Uueks tutvuseks või suhte värskendamiseks sobib ideaalselt naistepäev. Kolmapäeval ja neljapäeval kaldud oma hingepõhja vaatama. Reedel ja laupäeval vajad rafineeritud vaimset meelelahutust.

SKORPION
Sinu jaoks jätkub meeldiv ja kerge mõjuga 5. solaarmaja (naudingud, rõõm, eluenergia, mängud, meelelahutus, lõõgastus, seks, loovus) periood. Nädala esimesel pooles (nõrgemal kujul terve nädala jooksul) on aga 5. maja teemades oodata ettenägematuid ja tavatuid olukordi või arenguid. Ettevaatust riskide võtmisel, eriti hasartmängudes! Seis võib sümboliseerida ka võrgutamist kellegi poolt, mis sul korraks pildi taskusse kukutab. Võimalik on mingi efektne ja äkiline mõju, millesse sind tõmmatakse. Ka ise mõjud efektselt, sinus on müstilist sära, mis muudab sind teiste silmis populaarseks.
Õnnelik aspekt Veenuse ja Jupiteri vahel ühendab sinu puhul 4. (harjumused, sisemaailm, kodu, pere, majapidamine, juured) ja 6. solaarmaja (tööasjad, argipäev, kohustused, teenimine, allumine, tervisega seonduv). Seega sobiv nädal tervise parandamiseks, puhkuseks, koduse hubasuse nautimiseks. Hea nädal CV saatmiseks või tööintervjuule minemiseks.
Esmaspäev ja teisipäev sobivad töösse süvenemiseks. Kolmapäev ja neljapäev — suhted, peegeldused. Reede, laupäev ja pühapäev kuni 16.29-ni — sügavad toonid, sissepoole elamine.

AMBUR
Kas vana arm roostetab? Tundub, et mitte — mõni vana suhe võib nüüd tunduda eriti ihaldusväärne ja tekitada hinges kummalisi tundeid. Kuid suure tõenäosusega sa lihtsalt mängid mineviku enda jaoks mõtetes ümber, mõtled selle ilusamaks. Unustad vead, meelde jäävad vaid head — optimist nagu sa oled.
Endiselt peaks vältima seaduse või mingite eeskirjadega pahuksisse sattumist, samuti tuleks kõik riskid viia miinimumini.
Nädal sobib koduse majapidamise korrastamiseks, väiksemaks remondiks, kolimiseks ja mööbli ümberpaigutamiseks (eriti kolmapäev). Koduga seoses lihtsalt peab energia vabanema — muidu võib see näiteks provotseerida peretülisid.
Armastus võib su ellu tulla nüüd eelkõige sõnade kaudu — nii öeldud kui kirjutatud sõnade läbi. Oskad ise kaunilt öelda ja sulle öeldakse kaunilt.
Esmaspäeval ja teisipäeval (kuni 19.52-ni) käitud koleeriliselt, kolmapäev ja neljapäev nõuavad tööd ja distsipliini, reede ja laupäev on suhete, pühapäeva õhtu (alates 16.29) puhkuse aeg.

KALJUKITS
Hea, kui saaksid selle nädala pühendada oma kodule või siis oma sisemisele minale — mis on su hinge kodu. Oma juurte ja päritolu tajumine võib nüüd mõjuda väga puhastavalt ja vabastada sind mineviku hirmudest ja rõhuvatest mälestustest. Seda siiski vaid nädala esimeses pooles.
Praktilisel tasandil on soositud suuremad ostud kodu tarbeks — mööbel, kunstiesemed, kaunistused. Väike maalritöö või uue tapeeditüki panek ei teeks paha. Edu soosib ka neid, kes seotud kinnisvara, põllumajanduse, eriti toiduainetega.
Alates reedest võivad sind tabada enesesüüdistamine ja sisemised kahtlused. Vanad harjumused ei lase edasi liikuda.
Uraani-Merkuuri mõjul võib su mõtetes ja plaanides toimuda radikaalne muutus. Keegi võib üles ütelda lepingu või taganeda oma lubadustest. Liikluses erilist ettevaatust!
Esmaspäev ja teisipäev sobivad koduste suhete parandamiseks, perekondlikuks siirusepuhanguks. Kolmapäeval ja neljapäeval suudad olla vabam ja loomulikum — edu armuasjus. Nädalavahetusel hoia mõtted puhtad ja selged!

VEEVALAJA
Kuigi ilusad ja efektsed asjad jätavad sind tavaliselt külmaks, oled nüüd vastuvõtlik materiaalse maailma ahvatluste suhtes. Halval juhul võid sattuda arutu poodlemise lainele või osta midagi, mida hiljem kahetsed.
Ent nädala võngetega läheb ideaalselt kokku näiteks talismani valmistamine või amuleti hankimine. Võid ka märgata, et mõnel asjal on „hing“, mis tahab sinuga dialoogi astuda.
Laiemas plaanis — see, mida sa omad (nii raha kui ka muud ressursid, aga ka oskused ja võimed), on sellel nädalal tavalisest olulisem. Kõige tõenäolisem on muutus või mingi ootamatu sündmus, mis lööb su kaardid segi. Psühholoogilisel tasandil paneb nädal sind juurdlema selle üle, mida sa tegelikult vajad ja mis on sulle tegelikult oluline. Sel juhul on võimalik väike maavärin väärtushinnangute maastikul.
Esmaspäeval ja teisipäeval toovad kontakte, liikumist, muljetekilde. Kolmapäeval ja neljapäeval hoia energiat, söö ja maga piisavalt. Peresuhted nõuavad enam tähelepanu. Reede, laupäev ja pühapäeva esimene pool toob kaasa energiapuhangu ja palju põnevaid ideid.

KALAD
Esmaspäeval, teisipäeval ja suures osas kolmapäeval (kuni 19.47-ni) mõjutab sind võimsalt Kalade märgis asetleidev Merkuuri, Liliti ja Uraani ühendus. See aspekt muudab sind ääretult loovaks ja originaalseks, piire ületavaks ning tabusid lõhkuvaks. Hakkad silma oma isikupäraga.
Seisu varjupooleks on ebastabiilsus, ootamatused, unetus, rahutus, ülesöeldud kohtumised. Siduvaid lubadusi ega lepinguid ei maksa sõlmida, sest nüüd alanud protsessid kulgevad ettearvamatult.
Samuti juhib nädal su tähelepanu minevikule, sundides sind kaevama oma mälestustes. Sa ei tohiks sealt vanu paineid üles korjata, vaid laskma need oma hinges lõplikult vabaks. Tee siis seda!
Veenuse harmooniline asend sinu hingejõudude ja ka saladuste sektoris näitab suhete rõhutatud hingestatust ja poeetilist väljendusrikkust. Mõistad oma partnerit poolelt sõnalt ja käitud vastavalt tema soovidele. Jälgi vaid seda, et seejuures siiski iseendaks jääksid.
Esmaspäeval väldi suuremaid oste ja hoidu pisitraumadest. Neljapäeva õhtul ja reede hommikul oled ülitundlik — väldi külmetumist ja pingeolukordi.