Tervis

Uuel aastal pole sinu jaoks varuks erilisi terviseprobleeme. Ent ürita siiski oma immuunsussüsteemi tugevdada. Suve lõpp ähvardab mõningase üleväsimusega. Kui võtad enda peale liiga palju kohustusi, tunned kroonilist väsimust, periooditi vaevavad ka migreenid.

Uuel aastal võiksid asuda hoolt kandma oma välimuse eest. Sügisel on soodus aeg liigsetest kilodes vabaneda. Talvel hoia oma selga — võimalikud on radikuliit ja osteokondroos.

Karjäär ja raha

Kulutad uuel aastal liiga palju. Juba aasta alguses tunned, et vajad tööl muutusi. Pole välistatud naasmine eelmise töö juurde. Hobid võivad ootamatult tulusid tuua.

Suve lõpus ära kaota tihedat kontakti kolleegidega. Ole tööl kursis kõigega, sest seal võivad toimuda olulised ümberkorraldused sinu osavõtuga. Septembris võid julgelt asuda oma ambitsioonikaid projekte realiseerima, palka juurde küsima ning ametikõrgendusele pretendeerima. Juhtkond märkab su teeneid ja hindab neid vääriliselt.

Armastus ja suhted

Aasta alguses üritad oma suhtlusringi laiendada. Talvel oled närviline ja korraldad skandaale igal võimalikul põhjusel. Katsu end kätte võtta ja kompromisse saavutada.

Kevadised uued tutvused on küll sõbralikud ja romantilised, ent kahjuks ei osutu kindlateks. Olemasolevad suhtedki kipuvad pragunema. Samas ei maksa kiirustada otsuste langetamisega.

Suvel hakkavad suhted „tormi” all kannatama. Kusjuures ohtu satuvad nii armastus, sõprus kui ka töösuhted. Samas jäävad sinuga kindlad sõbrad ja partnerid.

Kõige olulisemad sündmused armastuses toimuvad sügisel. Kui oled seni üksik olnud, siis nüüd tekib tõenäosus, et kohtad oma saatust. See aeg sobib hästi ka suhete kindlustamiseks ja perekonna loomiseks.