Tervis

Kerged tervisehäired talvekuudel ei sega sinu töövõimet. Ent ühel tingimusel — sa asud end kohe esimeste haigusnähtude ilmnemisel ravima. Tugevda oma immuunsussüsteemi.

Märtsist kuni juulini võivad märku anda vanad väljaravimata jäänud tõved. Siis tuleb kiiresti arsti poole pöörduda, sest iseenesest need üle ei lähe.

Aprillis ja mais ära eksperimenteeri eksootilise toiduga. Ka kiirtoidust tuleks loobuda, võid saada mürgituse. Sellel perioodil on ideaalsed aurul valmistatud road.

Sügisel ladestuvad kõik sinu sissesöödud kalorid puusadele ja taljele. Kui sa ei soovi juurde võtta, loobu rasvasest toidust ja tee koormusvabu päevi.

Aasta lõpus katsu rohkem puhata, et kogunenud väsimus ei kimbutaks sind peavaluna.

Karjäär ja raha

Üldiselt kujuneb uus aasta sulle edukaks. On võimalik läbimurre mingis ettevõtmises ning selliste tulemuste saavutamine, mille poole sa just püüelnud oled. Sinu ellu võib ilmuda hulk mõjukaid inimesi, kes on huvitatud koostööst sinuga. Vaheta nendega kindlasti kogemusi ja ära ole liialt tagasihoidlik — sul on, mida nendega jagada.

Kevad on sobiv uue töö otsimiseks. Uuel kohal tunned end kohe hästi — kollektiiv ja ülemused on toredad ning rahagi saad korralikult. See on ka hea aeg lühikesteks ametialasteks lähetusteks. Suudad nüüd sõlmida mitmeid kasulikke tutvusi.

Sügisel ära võta laenu, sul on seda keeruline tagasi maksta. Aasta lõpus tekib võimalus võita loteriiga.

Armastus ja suhted

Esimesel poolaastal otsustavad paljud Kaksikud teha muutusi oma isiklikus elus. Mõni sammub vabaduse poole, jättes selja taha koormavad suhted. Mõni aga lausa soovib end siduda.

Suvel hoidu läbimõtlematutest tegudest. Need toovad pettumuse. Augustis on võimalik kohtuda oma teise poolega, korrastada suhted armastatuga või saada sõpruskonna hingeks.