Tervis

Uuel aastal pöörad oma tervisele rohkem tähelepanu kui varem. Tuleks lasta end põhjalikult arstide poolt läbi vaadata. Juulis võib alustada dieediga, mis on suunatud organismi puhastamisele šlakkidest. Sügis toob energiat ja ühteaegu võid vabaneda halbadest harjumustest. Talv toob sulle reipust ja optimismi. Selline seisund kestab aasta lõpuni, kui võtad uut aastat vastu koos oma lähedastega.

Karjäär ja raha

Tekivad karjääritegemise võimalused. Hästitasustatava töö leidmine on kergem aasta esimesel poolel. Rahaline seis on stabiilne, ent suhtu siiski tähelepanelikumalt oma kulutustesse. Võib juhtuda, et ostad kalleid, ent mitte vajalikke asju.

Aasta lõpus naeratab sulle rahaõnn. Võid saada vahendeid ootamatutest allikatest, mis pole tööga seotud. Võimalikud on ka loteriivõidud või rahalised kingitused.

Armastus ja suhted

Kui oled üksik, siis aasta alguses võid leida endale väärika partneri. Sündmused arenevad nii kiiresti, et juba novembris võivad pulmakellad helisema hakata.

Kui oled juba suhtes, siis võid hakata uut moodi oma liitu hindama ning võimalik, et hakkad ka lapsest unistama, kui sinu vanus seda lubab.

Sügisel muutud liiga armukadedaks ja kahtlustavaks. Ent see usaldamatus osutub alusetuks.