Tervis

Aasta alguses oled heas füüsilises vormis ning suurepärases tujus. Dieedid annavad soovitud tulemusi. Kevadel on õige aeg asuda vabanema kahjulikest harjumustest. Avameelne kõnelus lähedase inimesega aitab südamele kogunenud muredest vabaneda.

Suvel on sobiv aeg ravida olemasolevaid seedetrakti haigusi. Samas ole ettevaatlik uute ravimite kasutamisel, ära eksperimenteeri.

Sügise alguses on sinu hajameelsuse tõttu võimalikud traumad. Koormused seljale ei ole sel perioodil soovitavad. Detsembris ürita vältida külmetumist, riietu soojemalt.

Karjäär ja raha

Uuele tööle üleminek kujuneb edukaks, kui seda esimesel poolaastal teha. Suudad hästi pakkumisi hinnata ja leiad parima. Aprillis ära karda suurt töökoormust. Mida paremast küljest end nüüd näitad, seda paremad võimalused on ametikõrgenduseks ja paremaks palgaks.

Juunis ei tasu võlgu võtta. Suve teine pool tuleb raha poolest edukas. Samas ära veel suuri ostusid tee. Sügisel avanevad sinu ees ahvatlevad karjäärivõimalused. Sel ajal võid tunda soovi vahetada töökohta tasuvama ja huvitavama vastu. Ära aga enne 9. oktoobrit otsusta.

Detsembris ole oma rahakotiga hoolikam, karda vargusi. Ära ürita ka loteriiga õnne leida, vaevalt et võidad.

Armastus ja suhted

Kogu aasta vältel tunned, et soov üksi olla on kadunud ning sa satud sagedamini seltskonna keskmesse.

Armusuhteid on küllaga — kired kord löövad lõkkele, kord kustuvad. Kevadel muutud eriti usaldavaks ja unistavaks, uued tutvused tunduvad perspektiivikad, ent midagi peale pettumuse need ei too. Kuula rohkem mõistust kui südant ja ära kiirusta. Sügise poole tekib reaalne võimalus kohtuda oma armastusega.

Kui sinu süda on juba võetud, ole valmis, et sul tekib kiusatus midagi oma suhetes muuta — võid otsustada, et hakkate koos elama või muretsed lapse.