Tervis

Talvisel ajal oled heas füüsilises vormis ning enamik hooajalisi tõbesid läheb sinust mööda. Kevadel võtavad rahaasjad ja tööprobleemid sinult palju jõudu ja energiat. Ära oma organismi liigselt kurna. Kevade alguses sobivad sulle ka uued dieedid. Suvi on soodne halbadest harjumustest vabanemiseks. Sügis-talvel on su tervislik seisund mõnevõrra madalseisus. Tugevda organismi puu- ja köögiviljadega, võimalusel käi ära sanatooriumis.

Karjäär ja raha

Ära jaanuaris uute algatustega liialt kiirusta. Ürita saavutada maksimaalset kasu sellest, millega juba tegeled. Sel ajal pole välistatud ka pöördumine oma vanade projektide juurde tagasi ning viljakas koostöö oma endiste kolleegidega.

Märtsis tekib hea võimalus leida uus töökoht ning parandada oma majanduslikku seisu. Aprillis võid edukalt esitada ülemustele oma professionaalseid saavutusi. Ja ära karda ennast hoolega kiita. Hetkel on enesereklaam edukas ja õigeaegne. Suvel ootab sind palju tööd ning üksnes nii saavutad edu. See on ka hea aeg uute projektide algatamiseks.

Sügisel paraneb sinu rahaline seis, sulle võidakse pakkuda kasulikku tööd. Novembris sõltub sinu karjäär sinu oskusest ennast esitleda. Ka aasta lõpp on suurepärane — lahendad edukalt ühe väga olulise probleemi.

Armastus ja suhted

Uuel aastal hakkad üle pika aja initsiaatoriks armastuses ja sõpruses. Kadunud on soov käed rüpes istuda. Uued tutvused kutsuvad sind kaasa. Esimesel poolaastal juhivad sinu emotsioone uudsuse ja imeliste muljete võlu. Talve poole on võimalik uus liit. On käes muutumise aeg. Saatuslikud kohtumised toimuvad hilissügisel. Ära siiski pead kaota. Sul on ka kohustus töö, kolleegide ja juhtkonna ees.