Tervis

Aasta alguses sõltub sinu füüsiline enesetunne otseselt sinu emotsionaalsest seisundist. Kui nii, siis ürita rahulikult suhtuda ebameeldivustesse, tunne rõõmu vähesest ja naerata sagedamini.

Karasta ennast ja tugevda immuunsussüsteemi, siis kevadel ei haigestu. Aprillis-mais ära unusta tervislikku toitumist. Ära magusaga ja rasvasega üle pinguta. Korralda periooditi koormusvabu päevi.

Sügisel külasta hambaarsti ka juhul, kui sa ise ei tunne, et midagi lahti oleks. Võimalik, et sul on arenemas sümptomiteta haigus, mis ilmutab end alles aasta lõpul. Siis võib aga ravi pikale venida.

Karjäär ja raha

Ametialaselt ootab sind uuel aastal meeldiv üllatus. Võid end juba aasta alguses katsetada uues — ülemuse- rollis. Ära muretse, sa saad hakkama. Kevadel hinnatakse sinu võimet vastu võtta ebaharilikke, kuid kaalutletud otsuseid ning oskust suurepäraselt kollektiivi juhtida. Kolleegid toetavad sind igati. Suve lõpu poole on võimalikud konfliktid juhtkonnaga, kusjuures põhjused on täiesti ebaolulised. Augusti lõpuks on konfliktid lahenenud ning mitte keegi teist ei meenuta hiljutisi erimeelsusi. Sügis võib tekitada probleeme, eriti siis, kui sulle meeldib töid viimasele minutile jätta. Ürita olla vastutustundlikum.

Uue aasta sissetulekud jäävad umbeks samaks nagu sellel aastal ning sa suudad mõistlikult talitades oma rahaga toime tulla. Alles aasta lõpus tekib võimalus rahalist olukorda parandada. Soovitav on siiski hoiduda kallitest ostudest.

Armastus ja suhted

Esimesel poolaastal laieneb tunduvalt sinu suhtlusring. Enamasti nende arvelt, kellega sul on ühised harrastused. Samal ajal võid lõpetada suhted, mis ei paku enam rahuldust. Seda nii isiklikus elus, kui ka tööl. Sügisel hoidu armukadedusest ja ära provotseeri neid, kes sulle kallid on.