Samas valitseb oht näha asju veidi liiga must-valgelt, samuti võib olla probleemiks kannatamatus ja taktitunde puudumine.

Parim nädal ka selleks, et tunnetada Emakese Maa energiat — Sõnnis liikuva (alates kolmapäevast kell 10.03-st) Marsi sekstiil Kalades oleva Neptuuniga võimaldab tunnetada Maa ürgjõudu (Marss Sõnnis) läbi Neptuuni peenete vibratsioonide. Marss sümboliseerib energiat ja Neptuun terviklikkust ja kõikehõlmavat ühtsustunnet.

JÄÄR

Jäärade nädalat ilmestab Merkuuri, Veenuse ja Jupiteri kolmikühendus. Jäära valitseja — Marss — jääb neist vaid mõne kraadi kaugusele. Kuid ülitugev Jäära mõju hakkab tasapisi hajuma — kolmapäeval kell 10.03 siseneb Marss juba Sõnni märki.

Kuid mainitud kolme planeedi ühenduse mõjul suudad igas olukorras esile tõusta ja vajadusel tähelepanu keskmes olla. On oht, et pingutad enesekesksusega üle, olles kurt teiste soovide ja vajaduste suhtes. Kuid kindlasti mõjud sa nüüd rohkem isiksusena, kui mõnel muul ajal.

Võrreldes eelmiste nädalatega on planeetide seis sinu jaoks siiski palju meeldivam — vähem on otsest konkurentsi ja kaigaste kodaratesse loopimist. Kui sul on oma meestuttavate hulgas õpetajaid, juriste, teadlasi või muidu „laia haardega” tegelasi, siis nüüd on hea võimalus nendega suhteid värskendada.

Esmaspäev võib tuua konflikte, eriti seoses vanade asjade meeldetuletamisega. Teisipäevas on energiat, loovust ja siirust. Kolmapäeval (kuni 16.59-ni) võib olla rohkem juhuslikku õnne. Õhtu sobib kodutöödeks. Neljapäev ja reede on head tööpäevad. Nädalavahetus toob suhetesse pinget.

SÕNN

Kolmapäeval kell 10.03 siseneb Marss Sõnni märki. Seega algab sinu jaoks uus energia- ja aktiivsuse tsükkel, mis kestab kuni 21. juunini, mil Marss jõuab Kaksikutesse. Marss on ka meheliku, aktiivse ja atraktiivse mehe sümbol — seega on sul nüüd suuremad võimalused selliste isenditega kokku trehvata. Ja kuna sinus endas on rohkem energiat ja ürgset väge, tõmbad ligi ka jõuliseid, ehk isegi agressiivseid tüüpe. Seda arvatavasti siiski mitte sellel nädalal — Marss teeb neljapäeval sekstiili Neptuuniga — peenekoelise hingeenergia sümboliga. Seega on jõud tasakaalus diplomaatiaga, füüsiline jõud poeetilise tundlikkusega.

Esmaspäeval ja teisipäeval püüa kõik poolikud tööd ära lõpetada, lahtised otsad kokku siduda. Need on kõige üldisemas plaanis lõpetamise päevad Sõnni märgi jaoks. Samas võid esmaspäeval hajameelsusest mõne apsaka teha.

Kolmapäeval on asjade kaotamise ja varguste oht. Varjatud asjad võivad probleeme põhjustada. Neljapäeval ja reedel ole ettevaatlik pidutsedes, samuti liikluses. Laupäev sobib hästi kodutöödeks. Pühapäeva õhtus on kirge — nii iha kui viha…

KAKSIKUD

Võrreldes eelmiste nädalatega peaks olukord olema rahulikum ja stabiilsem. Killustatusest ja ajapuudusest tulenev stress annab järele ning sa suudad rahulikult tulevikku vaadata. Sinu suhted nii oma sõprade-sõbrannadega kui ka erinevate gruppidega peaksid olema meeldivad ja inspireerivad. Kolmapäevane Marsi jõudmine Sõnni (mis on sinu jaoks hingeliste jõudude ja alateadvuse märk) asetab rõhu suhtlusest rohkem omaette olemisele. Marsi selline asend äratab sinus sisemise loovuse, inspiratsiooni, aktiveerib unenägude ja visioonide ilma. Samas suureneb intriigide ja varjatud, looritatud konfliktide oht.

Esmaspäeval on võimalikud nii ootamatused kui ka pinged sinu ja su sõprade vahel. Teisipäevas ja kolmapäevas on rahutust, ärevust, oht kaotada asju ja ajada segamini fakte. Neljapäeval ole rohkem omaette, vaata iseendasse, mediteeri. Kodused suhted võivad olla emotsionaalsed. Reedel lõpeta poolikud tööd, õhtul võimalikud ootamatused. Laupäeval jää pidutsedes võimalikult kaineks! Pühapäeva õhtul traumade oht.

VÄHK

Tundub tõesti, et võitlus ja konkurents paremate positsioonide nimel on selleks korraks läbi — võrreldes eelmiste nädalatega on sinu olukord sotsiaalsel rindel rahulikum ja kindlam. Naudid nüüd kättevõidetud positsioone ja privileege. Võimalik, et saad tunnustuse osaliseks või parandad oma mainet ja reputatsiooni muul moel.

Alates kolmapäevast suunab Marsi jõud sind kokkupuutesse erinevate rühmade ja gruppidega, kus pead piltlikult öeldes „soleerimise asemel kooris laulma”. Pead suutma ühendada isiklikud huvid kollektiivsetega, tegema efektiivset rühmatööd.

Esmaspäeva hommikul võid olla kergesti ärrituv ja pahur. Ei maksaks alustada püsivust nõudvaid ettevõtmisi. Kolmapäeval kuni 17-ni on aeg soodne ostuks-müügiks ja ka muudeks praktilisteks ettevõtmisteks. Neljapäev soosib liikumist, külaskäike, uusi ideid ja mõtteid. Reede võimendab kahtlusi ja ebaselgeid või lõpuni mõtlemata mõtteid. Laupäeval võivad kodused probleemid tunduda eriti rõhuvad. Pühapäeva õhtu sobib kirglikeks voodimängudeks.

LÕVI

Tundub, et oled oma vaimse enesekindluse tagasi saanud ega pelga enam tundmatuid teemasid. Suudad nii õpilase kui õpetaja rollis kenasti hakkama saada. Oled avatud kõigele uuele ning püüad sellesse kaasata ka oma sõpru ja tuttavaid. See on ideaalilähedane nädal neile, kes kavatsevad reisile minna — nädal ühendab endas uued teadmised, informatsiooni ja naudingu-armastuse-ilu. Kuidas sa ilu ja armastuse ning uued teadmised ühendad, eks see ole sinu enda otsustada….

Kolmapäeval jõuab Marss Lõvi märgist võttes kõige kõrgemasse märki — Sõnni, mis Lõvi jaoks sümboliseerib eesmärki, sotsiaalset sihti, karjääri, ühiskondlikku positsiooni ja mainet. Seega suureneb sinus vajadus end sotsiaalses plaanis maksma panna, valitseda, tõusta liidriks. Tõmbad ligi ka sarnaste püüdlustega auahneid mehi.

Esmaspäeval kell 12.35 siseneb Kuu Lõvisse, jäädes märki kuni kolmapäevani 16.59-ni. Aeg lubab su isiksusel ja säral esile tulla, mõjud efektselt ja pilkupüüdvalt. Kolmapäeva õhtu ei sobi ostmiseks ega müümiseks. Neljapäeval suudad detailid paika panna, edeneb igasugune töö. Reede on pingeline, eriti suhe bossiga. Laupäevas on takistusi, pühapäeva õhtul kummitab armukadedus.

NEITSI

Kui eelmistel nädalatel olid muutuste suhtes tõrjuv ja tahtsid muutusi olematuks teha, siis nüüd näed, et asjad liiguvad tegelikult just õiges suunas. Sa hakkad nägema suuremat plaani ega ole enam niivõrd kinni pisiasjades ega eelarvamustes. Ka võlgade-laenude ja ühisomandi pinnalt ei teki enam probleeme, vaid saad sellest kõigest hoopis kasu. Selle, mille nüüd välja annad, saad hiljem topelt tagasi. Eelkõige on siin mõeldud energeetilist ja seksuaalset tasandit — oled nüüd suuteline end rohkem jagama, „sügavamalt ja intensiivsemalt ühinema” nii hingelises kui kehalises plaanis.

Marsi jõudmisega Sõnni märki saabub sinu jaoks uus vaimse aktiivsuse periood, mil tunned suuremat huvi maailma asjade vastu.

Esmaspäeval ole ettevaatlik liikluses ja ümberkäimisel ohtliku tehnikaga. Teisipäevas ja kolmapäevas on muutlikkust, rahutust ja ülitundlikkust. Hoia tervist, maga piisavalt. Kolmapäeval kell 16.59 siseneb Kuu Neitsisse, jäädes märki kuni reedeni kella 18.56-ni. Aeg sobib oma isikupära esiletoomiseks (kolmapäev siiski mitte). Laupäev ja pühapäev soosivad vanade asjade parandamist, uuendamist, puhastamist.

KAALUD

Peegeldused sinu ja teiste vahel on endiselt olulised, kuid enam ei otsi sa niivõrd teiste toetust, vaid oled valmis ise abiks ja toeks olema. Kui eelmistel nädalatel tundusid partnerid pigem konkurentidena, siis nüüd tunned, et sinuga tahetakse koostööd teha. Tunned, et teistest lähtub soojust ja sõbralikkust. Seega on nädal soodne igasuguste uute partnerlussuhete loomiseks, koostöö alustamiseks, lepingute sõlmimiseks jne. Veenuse ühendus nii Merkuuri kui ka Jupiteriga annab suhetele laiapõhjalise ja intellektuaalse mõõtme. Kui su tutvusringkonnas on advokaate, juriste, õpetajaid, filosoofe, kirjanikke, arste — siis nüüd võib keegi nendest sulle lähenemiskatseid teha. Või niisama juttu puhuma tulla.

Esmaspäevas on pinget, vaidlusi, vastutöötamist. Teisipäev soosib meeskonnatööd, samuti klubi või seltsi liikmeks astumist. Kolmapäeval valitseb aspektide uputus — kõik on võimalik.

Neljapäev ja reede kuni 18.56-ni on müstilise ja salapärase mõjuga. Reedel on ka traumade ja vigastuste võimalus. Kell 18.56 siseneb Kuu Kaaludesse ja jääb sinna kuni pühapäevani 19.31-ni. Soodne aeg oma naiselikkuse rõhutamiseks.

SKORPION

Esmaspäeval ja teisipäeval keskendu kas siis oma tööle või muudele argikohustustele. Hea, kui suudaksid poolikutele asjadele joone alla tõmmata. Samas ära üle tööta, söö ja maga piisavalt. Suhe mõne kolleegi või kaudselt su tööga seotud isikuga võib minna teravaks või nõuda lihtsalt mingit konkreetset otsust.

Kolmapäeval jõuab meheliku jõu ja energia sümbol Marss Sõnni, mis Skorpionide jaoks on püsiva partnerluse ja kõikide üks-ühele suhete märk. Järelikult on kuni 21. juunini partnerlus see valdkond, kus on tunda kõige suuremat energiat — see võib võtta nii konstruktiivse koostöö kui ka vihase konkurentsi vormi. Mees, kes sel ajal su ellu saabub, suudab sulle tavalisest suuremat mõju avaldada.

Esmaspäev võimendab ebakõlasid kolleegidega. Teisipäeval hakkad silma, oled rohkem avalikkuse vaateväljas. Pinged suhetes autoriteetidega. Kolmapäeva esimene pool soosib organiseerimist ja uute sotsiaalsete sidemete loomist. Neljapäeval oled hea meeskonnamängija, sulandud hästi gruppi. Reede ja 13 võib seekord tõesti tuua ootamatusi ja tülisid.  Laupäeval ja pühapäeva esimeses pooles naudi vaikust ja omaette olemist.

AMBUR

Tuleb väga ilus nädal! Amburi valitseja — Jupiteri — ühendus nii Merkuuri kui Veenusega sümboliseerib seda, et tõmbad ligi nii Merkuuri (info, suhtlus, kiirus, taiplikkus) kui ka Veenust (ilu, armastus, naiselikkus kõige laiemas plaanis). Ja satud ise nii Merkuuri kui Veenuse olukordadesse. Armastus ja informatsioon või siis ilu ja teadmised võivad moodustada kauneid mustreid.

Nädal soosib ka tegelemist looduse ja eriti loomadega. Samuti võiks ühendada füüsilise töö ja poeetilise tunnetuse — näiteks maali väikse remondi käigus oma toa seinale müstiline (soovitavalt vee-teemaline) pilt või ehita väike purskkaev.

Esmaspäev ja teisipäev lubavad peeneid ja rafineeritud naudinguid. Esmaspäevas on siiski tülivõimalus. Kolmapäeva esimene pool paneb asjad liikuma. Alates 16.59-st tekib pidurdus, õhtul võimalik segadus ja arusaamatused. Neljapäev soosib tööasju. Reede toob kohustusi või kriitikat, rahulolematust. Laupäeval ja pühapäeval hoia tervist. Pühapäeva hilisõhtul segaduste ja asjade kaotamise oht, ülitundlikkus alkoholi ja ravimite suhtes.

KALJUKITS

Kuigi töid ja kohustusi võib olla endiselt palju, suudad sa nüüd seda kõike rahulikumalt võtta. Võimalik, et saad toetust ja tuge kodust — kas siis otseselt oma lähedastelt või mõjub lihtsalt (üksi) kodus olemine sulle rahustavalt. Kindel on see, et vajad oma „pesa” selleks, et end sotsiaalsetest pingetest vabaks raputada. Suurepärane nädal, et oma koju külalisi kutsuda, kodu kunstiliselt kaunistada või lihtsalt mõned tuhmunud kohad eredavärviliseks värvida.

Marsi jõudmine Sõnni ehk Kaljukitse elurõõmu, loovuse ja naudingute sektorisse, muudab kuni 21. juunini su elumaastiku kirevamaks ja värvikamaks — julged olla rohkem „sina ise” ning võid mõne riskantse afäärigi ette võtta.

Esmaspäev on konfliktse ja äkilise mõjuga. Teisipäevas ja kolmapäevas (kuni 16.59-ni) on sügavust, elurõõmu ja salapärasust. Kolmapäeva õhtul toimib korraga väga vastakaid mõjusid — juhtuda võib kõike…. Neljapäevas on avarust ja vabadustunnet, uut perspektiivi.

Reede ja 13 on seekord tõesti pingeline, eriti just õhtul on võimalikud äkilised ja ettearvamatud sündmused. Laupäevas on mingit raskust ja liigtõsidust. Pühapäeva õhtul võid olla kas riiakas või lihtsalt kirglikus meeleolus.

VEEVALAJA

Infoookean, millel su elulaevuke seilab, näitab rahunemise ja stabiliseerumise märke. Lained pole enam nii suured ja sul on rohkem aega tuult jälgida ja selle järgi purje seada. Info, mis nüüd sinuni jõuab, võib olla kas kasulik või lihtsalt esteetiliselt nauditav ja inspireeriv. Kui sul on vähegi annet kirjutamise või joonistamise peale, püüa midagi paberile panna — tulemus võib üllatada sind ennastki! Kui sul on aga lobamokkadest sõbrannasid, siis nüüd ei anna nad sulle rahu — ole valmis kuulama nende lõputuid heietusi koogiretseptidest kuni läheneva apokalüpsiseni välja.

Marsi jõudmine Sõnni muudab sinu jaoks olulisemaks kõik kodu, pere ja kinnisvaradega seotud asjad. Eriti hästi sobib nädal kodu loominguliseks disainimiseks.

Esmaspäev (alates 12.35-st) võib tuua vaidlusi ja mittenõustumisi. Teisipäev ja kolmapäev (kuni 16.59-ni) soosib suhteid ja peegeldusi. Neljapäev ja reede (kuni 18.56-ni) soosivad sügavaid ja müstilisi teemasid, sisemist selginemist, äratundmisi. Reede õhtu ja laupäeva öö mõjud on äkilised. Nädalavahetusel võiksid kultuurist osa saada.

KALAD

Neljapäeval moodustuv Marsi ja Neptuuni sekstiil mõjub terve nädala jooksul. See aspekt lubab sul oma peeneid sisemisi Neptuuni vibratsioone konkreetselt ja selgelt väljendada — suudad end teistele rohkem mõistetavaks teha, tuues välja oma tegelikud soovid, ideaalid ja unistused. Neptuun Kalades sümboliseerib sind ennast ja Sõnnis liikuv Marss su mõtete ja kujutluste jõudu, mis paneb asjad liikuma. Sul tekib nüüd palju uusi ideid, mis muudab sind ka füüsilises plaanis liikuvamaks. Protsess ise tundub nüüd tähtsam kui lõpptulemus. Asjade esemete ja materiaalsete huvide maailm annab teed uutele mõtetele, uudishimule ja huvitatusele.

Esmaspäev — ettevaatust liikluses, samuti ei maksa vastu võtta tähtsaid otsuseid. Teisipäev — Kuu esimene veerand võib muuta ülitundlikuks igasuguse välise mõju suhtes. Olulisi otsuseid mitte langetada. Sama ka kolmapäeval, lisandub ebaselgus suhete liinis. Neljapäev soosib oma mõtete jagamist teistega, ühismõtlemist. Reede ja 13 võib olla sutsu äkilise mõjuga, eriti liikluses. Laupäevas võib olla raskust, surutist. Ole võimalusel üksi. Pühapäeva õhtu sobib armumängudeks.