Neljapäeval (mõju ca 25. november — 7. detsember) kulmineerub Veenuse ja Pluuto ühendus Kaljukitse 6 kraadis. Ühendus ise on seotud kire ja ihaga, ent Kaljukitse mõju hoiab seda vähemalt väliselt tagasi. Kirg ja iha on seega allutatud rangele ja asjalikule vormile. Aspekt toob rohkem välja naise rolli ühiskonnas, tema sotsiaalse ja ühiskondliku väljundi. Teisel tasandil võib aspekt seotud olla rahanduse ja panganduse jaoks olulise hetkega.

Reedel (mõju läbi nädala) täpseks tiksuv Päikese ja Marsi kvadraat on kahe kange jõukatsumine. Kui mehelikud energiad karvupidi kokku lähevad, kompromisse ega leppimist loota ei ole… Eriti just reedel, laupäeval ja pühapäeval valitseb õnnetusjuhtumite ja vägivalla suurenenud tõenäosus.

JÄÄR

Käes võib olla otsustavate kulminatsioonide, kõrghetkede või tulemuste ilmnemise aeg. Sinu olukord tööl või sinu osalus mõnes ühiskondlikus projektis võib jõuda otsustavasse faasi või anda konkreetseid tulemusi. Kui aga oled lihtsalt kodune, tunned et oled „kodu süda” ning et otseselt sinust sõltub, kuidas su pereliikmed end kodus tunnevad.

Kui oled olnud tasemel, koged nüüd positiivseid vilju ja saad tunnustuse või lugupidamise osaliseks. Kui oled midagi kahe silma vahele jätnud või pole piisavalt pingutanud, koged tagasilangust, pettumust või teistepoolset kriitikat.

Päikese ja Marsi kvadraadi tõttu võid sel nädalal olla kannatamatu ja kärsitu, samuti ülikriitiline kõige ja kõigi suhtes. Samas ei saa sa kindlasti kurta energiapuuduse üle.

SÕNN

Veenuse ja Pluuto ühendus muudab intensiivseks, sügavaks ja jõuliseks kõik suhted, kus on mängus eksootika või siis mingid teadmised-oskused. Parim aeg nii reisi kui õpingute alustamiseks — reisielamused oleksid lummavad ja võimatu pole ka armulugu mõne eksootilise või ekstravagantse tegelasega.

Samas muudab Marsi pingeasend sind ülemäära nõudlikuks ja pretensioonikaks — piltlikult väljendudes ajad pilli ennem lõhki, kui sellel mängima saad hakata… Kipud võtma ka liigseid riske, mis võib viia pealesunnitud muutuseni või millestki ilmajäämiseni. Reedel, laupäeval ja pühapäeval tasuks olla ettevaatlik vigastuste ja traumade suhtes. Ka ei sobi need päevad uute asjadega alustamiseks.

KAKSIKUD

Partnerluse teema joonistub nüüd selgelt välja, nõudes sinult kindlat ja konkreetset tegutsemist ja selgeid seisukohti. Kuigi tahaksid olla võrdselt viisakas kõigi vastu, pead nüüd valima poole või siis kindla seisukoha. Laveerimine ja püüe kõigile meele järele olla lihtsalt ei õnnestu. Tugevalt annab tunda nn „peegliefekt“ — teised peegeldavad sulle su enda omadusi — nii hirme ja kartusi kui ka soove ja lootusi.

Veenuse-Pluuto ühendus Kaksikute muutuste ja transformatsioonide märgis (Kaljukitses) annab hea võimaluse teha suhete liinis vajalikke muutusi ja vigade parandust. Nüüd peaks see olema kergem kui mõnel teisel ajahetkel. Ka lubab see aspekt sul minna oma tunnetes sügavuti — põhjani, kuni täieliku eneseunustuseni. Võid tunda müstilist partneris lahustumise tunnet.

VÄHK

Veenuse ühendus Pluutoga koosmõjus Päikese ja Marsi kvadraadiga võib sel nädalal võimendada nii iha kui viha. Voodis võid kogeda tavalisest jõulisemat kirge, samas on ka armukadedus ja omandiiha kerged ilusaid hetki varjutama. Teine võimalus on, et suhetes ja seltskondlikus liinis on tunda survet, mõjutamist ja üksteise kontrollimist laiemas plaanis. Või et seoses kõige meeldiva ja naudingulisega on rohkem võitlust ja konkurentsi.

Tööde-tegemiste tasandil on nädal seda pingelisem, mida suuremas ajahädas sa oled. Kui oled oma toimetamised kõik viimasele minutile jätnud, koged stressi ja pinget. Argipäev sõidab sulle oma detailidega sisse ja sa pead suutma eristada olulist ebaolulisest. Vaatamata kõigele ei tohiks sa nüüd üle töötada — võid sellega ennast kurnata ja haigestuda.

LÕVI

Päikese ja Marsi kvadraadi tõttu võivad sinu Ego energiad taaskord jõuliselt pead tõsta. Sa ei suuda leppida mingi teisejärgulise rolliga ja tahad taas Kuningannana pööblile kõrgelt poodiumilt lehvitada. Ka on sind nüüd üsna kerge lõksu meelitada, kuna su edevus ja tähelepanuvajadus röövib sinult viimasedki valvsuse ja ettevaatuse riismed. Komplimendid on sööt, millega sind kergesti „konksu” otsa saab…:).

Kui sul on nõrkus hasartmängude suhtes, siis kõnni kasiinodest laia kaarega mööda — „kerge raha” ahvatlus on nüüd kiire tekkima. Laiemas plaanis on võimalikud raha, omandi, kasutamise ja omamisega seotud konfliktid. Samas on käimasolev ajalõik soodne millegi tugevdamiseks, kindlustamiseks, tihendamiseks, konkretiseerimiseks.


NEITSI

Veenuse ja Pluuto ühendus Neitsi 5. solaarmärgis (naudingud, rõõm, eluenergia, (armu)mängud, meelelahutus, lõõgastus, loovus) paneb sind aktiivsemalt ennast kehtestama ja seeläbi elurõõmu ja naudingut kogema. Paned rohkem tähele elu erinevaid värve ja suudad ka väikses asjades leida naudinguallika. Avastad ka oma kaaslases omadusi, mida ennem ei märganud. Armuhetked, mida koos kallimaga jagad, on tulvil kirge ja samas ka mingit uut arusaamist ja mõistmist. Suhtes on rohkem sügavust ja jagamise rõõmu.

Teisel tasandil pööra nüüd erilist tähelepanu oma asjade ja ettevõtmiste lõpetamisele! Kui jätad niiöelda otsad lahti ripnema, ei õnnestu sul tükk aega neid kokku siduda. Kui reaalselt jäävadki poolikud projektid või pooles vinnas olevad suhted lõpetamata, saad vähemalt mõttes neile hinnangu anda ning sellega neile mõttelise punkti panna.

KAALUD

Veenuse ja Pluuto ühendus Kaalude kodu ja sisemise turvatunde märgis (Kaljukitses) toob kinnituse ütlemisele „minu kodu on minu kindlus”. Tunned, et vundament su all on kindel ega kõigu. Suurenenud sisemise kindlustunde tõttu oled võimeline ka kirglikumalt armastama või end muul viisil täielikult ja lõpuni väljendama.

Lisaks teeb Veenus 5. detsembril (aga mõjub juba ka sellel nädalal) trigooni Marsiga. Mis tähendab seda, et armastuses ja suhetes on tugev jõud, aga see jõud ei ole egoistlik ega kontrollida tahtev.

Nädala probleemiks võib olla kiirustamisest või puudulikust infost tingitud valed otsused või ideed. Enne, kui midagi otsustad või olulise asjaga alustad, kontrolli, kas ikka oled kõigest vajalikust teadlik?

SKORPION

Suhtled nüüd rohkem pea kui südamega, usaldad mõtteid enam kui tundeid. Algav nädal võimendab kõike, mis on seotud info, liikumise, juhuslike kohtumiste, rääkimise ja kirjutamisega. Sinus on piisavalt palju kainet mõistust, et mitte lasta end kellelgi osaval võrgutajal ära rääkida.

Ka su enda sõnadel on sel nädalal eriti suur mõjujõud — suudad kergesti ka musta valgeks rääkida. Samas on oht, et sõnad hakkavad oma elu elama ja jätavad su tunded nälga.

Äri- ja rahaasjades võib olukord kujuneda pingeliseks — sinu erahuvid ei pruugi siin haakuda grupi või kollektiivi omadega. Võimalikud on isegi tülid raha või omandi pinnalt. Meeskonnas olles tunned, et pead tegema ebameeldivaid kompromisse.

Samas sobib nädal hästi millegi kindlustamiseks ja tugevdamiseks

AMBUR

Nüüd on fookuses sinu sotsiaalne ja ühiskondlik väljund — pead olema tasemel ja hoidma oma mainet. Konkurendid on aktiivsed ning kasutavad sinu möödalaskmisi kindlasti enda huvides ära.

Ent juhul, kui oled kodune, võivad kulmineeruda paljud kodu ja majapidamisega seotud asjad. Nüüd on nii, et see, mis on sulle oluline ja tähtis, tõuseb nüüd rohkem fookusesse.

Teisel tasandil on sulle nüüd oluline asjade ja esemete maailm — ostmise ja müümisega seotud tegevused pakuvad sulle nüüd suuremat emotsionaalset pinget. Aga kui poodlemine on sinu kirg, peaksid end rohkem mõistusega tagasi hoidma. Nimelt võid hoogu sattudes osta kokku asju, mida sa tegelikult ei vaja. Ja tundubki, et sa ei vaja tegelikult mitte asju, vaid asjade ostmisel tekkivat tunnet. Ostmise protsess ise on tähtsam kui ostetud ese.

KALJUKITS

Veenuse ja Pluuto ühendus Kaljukitses — suurepärane seis selleks, et väljendada oma erilist individuaalsust ja kordumatust. Ole see, kes sa tegelikult oled, ära püüa etendada mingit rolli! Veenus on naiselikkus ja Pluuto on sügavus — mõjud nüüd müstiliselt ning tekitad enda vastu huvi ka siis, kui lihtsalt vaikid ega midagi erilist ei teegi.

Keerukusi ja probleeme võib ette tulla aga seoses reiside, välismaa, õpingute ja raske vaimse töö puhul. On oht hakata uskuma valedesse asjadesse ja teooriatesse, võtta kellegi suvalist juttu viimase tõe pähe, uskuda pimesi oma „gurut”, ilma et oleksid leidnud oma tõe. Nädal on eriti väsitav nii õpilastele kui õpetajatele. Ka on suurenenud võimalus asjade kaotamiseks või vargusteks, eriti kolmapäeval ja neljapäeval.

VEEVALAJA

Kunsti- ja loomeinimesed on nüüd oma sõiduvees! Su alateadvuse värav avaneb kas vaikselt või lendab lahti lausa pauguga — kõige selle tulemusel võid kogeda väga võimsaid inspiratsiooni sähvatusi. Kui tegeled kas kirjutamise, luuletamise või maalimisega, koged kuidas sulg või pintsel ebatavaliselt kiirelt jookseb. Kui sul aga loomingulist väljundit pole või õigemini sa pole harjunud seda kasutama, võid sattuda kõikuva meeleolu ning veidrate tujude meelevalda. Samuti võib hinge pugeda üksindustunne — ehk ka sellepärast, et kipud end ise teistest mingi nähtamatu müüriga eraldama.

Nädala esimesel poolel mõjutab sind veel ka Veenuse-Uraani kvadraat, mis võib tuua veidraid või ootamatuid arenguid nii seltskondlikus plaanis kui ka armuasjade rindel. Kalliste asjade (ehted) kaotamise oht!

KALAD

Käes on konkreetsete-asjalike suhete ja aktiivse koostöö nädal. Võimalik on ka konkurents, kuid see on pigem sõbralik mõõduvõtmine kui vihane võitlus. Vaieldamatult leiavad nüüd aset olulised peegeldused sinu ja teiste vahel — sina õpid oma partneritelt ja nemad õpivad sinult. Kui otsid armastust ja kirge, siis nüüd on selle leidmine väga tõenäoline.

Sinu ja su sõprade-sõbrannade vahel on nüüd palju loovat energiat, mida saate koos olles ära kasutada. Meeskonnatöös oled nüüd suuteline leidma väga loomingulisi lahendusi. Parim nädal ka seltsi või klubi liikmeks astumiseks või lihtsalt aktiivseks klubiliseks tegevuseks.

Neptuuni ja Liliti sekstiil võimaldab sul edukalt ühendada hingelise ja materiaalse maailma. Mitmeplaanilisi ja tabamatuid tundevibratsioone on nüüd kergem maisel tasandil väljendada. Suudad ka paremini tunnetada asjade-esemete aurat.