Paljud võivad oma oponentide ja vaenlastega üsna jõuliselt käituda. Päike sümboliseerib liidrit, juhti, kõiki tähtsaid tegelasi ja autoriteete. Just sellised isikud võivad nüüd suure surve alla sattuda või siis hoopis ise rünnakule asuda. Ka tähtsad asutused, organisatsioonid ja riigid saab Päikese alla liigitada.

Marsi ja Uraani kvadraat võib olla soetud mitmesuguste ootamatuste ja provokatsioonidega.
Seega on nädal jätkuvalt üsna plahvatusohtlik, kuid positiivsel juhul annab ka võimaluse oluliseks läbimurdeks või mingi täiesti uue kvaliteedi või olukorra saavutamiseks.

Samas annab tunda juba ka Vähis liikuvate Päikese ja Marsi ühendus (täpne seis alles 27. juulil). See aspekt suurendab meheliku energia jõudu just Vähi teemades — kodu, perekond, majapidamistööd jne. Seega on ees aeg, mil tasuks kõik oma energia suunata näiteks kodu ülesehitamiseks, suuremaks remondiks jne. Samas peaks koduses majapidamises olema äärmiselt ettevaatlik elektri, tule ja erinevate kodumasinatega.

Nädala teises pooles hakkab meid mõjutama Veenuse-Neptuuni kvadraat. Suhetes, eriti romantilistes suhetes võib see aspekt kaasa tuua oma partneri idealiseerimise. Nähakse vaid seda, mida soovitakse näha. Teine võimalus on see, et ollakse oma partneri suhtes kahlustav ega suudeta olla avameelne. Kuna Veenus on Kaksikutes (kahe valiku vahel olev), siis suureneb oht truudusetusele või ollakse rohkem seotud korraga mitme partneriga.