Esmaspäeva öösel jõuavad Sõnni nii Veenus (1.12) kui ka Merkuur (2.18).

Märkimisväärne on asjaolu, et täiskuu hetke Päikese kraad ühtib kinnistähe Algol kraadiga (26 kraadi Sõnnis). Algol (Deemoni Täht) on üks pahaendelisemaid tähti, tuues tihti õnnetusi globaalses plaanis.

Veenuse, Merkuuri ja Marsi ühendus Sõnnis peaks siiski võimendama positiivseid asju, muutma inimesed sõbralikuks ja suhtlemisaltiks. See stellium soodustab tegelemist asjade-esemete, mateeria, maaga. Ka kunsti praktiliste vormidega.

Küll aga sobivad esmaspäev ja eriti teisipäev vanade asjade-esemete uuendamiseks, puhastamiseks, restaureerimiseks. Kuna Skorpioni märgi müstiline ja salapärane vägi on neil päevil võimendatud, sobib aeg müstilisteks rituaalideks, maagiaks, nõidumiseks, amuleti või talismani valmistamiseks.

Laupäeval kell 12.21 jõuab Päike Kaksikute märki.

Pühapäeval kulmineerub Päikese ja Neptuuni kvadraat, kuid aspekti mõju on tunda terve nädala jooksul. Oht sattuda illusioonide ja soovmõtlemise (aga ka oma salahirmude) võrku, näha asju ja suhteid vales valguses.

JÄÄR

Uus nädal toon uue hingamise ja seda just elu materiaalses pooles. Raha ja omandisse ning üldse asjadesse puutuv kaldub nüüd sulle soodsasse suunda. Nii ostmine kui müümine lubab sulle nüüd suuremat kasusaamist. Kulusid õnnestub vähendada ja tulusid suurendada. Psühholoogilises plaanis saavutad suurema selguse selles, mida vajad. Nädal toob positiivses võtmes esile need väärtused, mis on sulle tegelikult olulised. Siiski tuleks vältida võlgu võtmist ja andmist — nii raha kui ka asjade tasandil. Ebasobiv nädal pangalaenu võtmiseks, samuti ei maksaks maksuametiga tegemist teha. Samuti ole ettevaatlik hasartmängudes, kus võid kergesti minna üle mõistliku riski piiri. Seevastu väga sobiv aeg kunsti ostuks ja müügiks.

Esmaspäeval ja eriti teisipäeval ole ettevaatlik vigastuste ja traumade suhtes, samuti ürita kontrollida oma armukadedust. Kalleid ehteid ja riideid mitte esimest korda kanda! Kolmapäevas ja neljapäevas on uusi ideid ja taipamisi. Reede soosib tööalast läbimurret, kuid pidurdab romantilist liini. Nädalavahetusel on oht teha kiirustades vigu, võtta vastu valesid otsuseid.

SÕNN

Sõnnide jaoks on algav nädal igati õnneliku, seltskondliku ja energilise mõjuga. Esmaspäeva öösel jõuavad nii Merkuur (kell 2.18) kui ka Veenus (1.12) Sõnni märki, tehes samal ajal õnneliku aspekti Neptuuniga. Selline kombinatsioon näitab materiaalse ja vaimse, kehalise ja hingelise tasakaalu. Mõju on tuntav nädala esimeses pooles. Nädala teises pooles liiguvad Merkuur ja Veenus omakorda ühendusse Sõnnis liikuva Marsiga, ning see stellium teeb omakorda õnneliku aspekti Pluutoga. Kindlasti peaksid sel nädalal tegutsema niipalju kui võimalik ning eriti uusi asju ja projekte käima lükkama — vastasel korral magad ülihead seisud lihtsalt maha!

Esmaspäev on eelkõige uute alguste ja uuenenud arusaamise päev. Hommikul on siiski võimalikud ka konfliktid. Teisipäevane täiskuu võimendab ja dramatiseerib kõike partnerluse ja meeskonnatööga seonduvat. Kolmapäevas on avarust ja intensiivsust. Neljapäev soosib muutusi, teisenemisi, jagamist ja seksuaalsust. Reede ja laupäev on jõu ja energia päevad. Pühapäevas on kahtlusi, pinget.

KAKSIKUD

Seoses Merkuuri ja Veenuse sisenemisega Sõnni algab sinu jaoks periood, mil su alateadvus ja hingesügavused sinu elu rohkem mõjutavad. Positiivsel juhul oled äärmiselt loominguline, näed tervikut ja paned tähele peeneid seoseid eri asjade ja nähtuste vahel. Võimalik, et tunned vajadust aktiivsest sebimisest veidi eemale tõmbuda ja nautida vaikust ning rahu. Omaette olles võib sind tabada tõeline valgustumise hetk — nii mõnigi probleem võib ootamatult kaotada oma aktuaalsuse.

Kui sul on saladusi, võib teema uuesti üles kerkida — midagi võib isegi avalikuks tulla. Võimalik, et teed ise midagi teatavaks, mida ennem varjasid. Igatahes on käes aeg, mil tasub iseendaga sügavalt tõtt vaadata.

Esmaspäeval, eriti aga teisipäeval hoia madalat profiili — lõpeta kõik poolik, uusi asju mitte alustada! Kolmapäev ja neljapäev sobivad suheteks, kus on mängus müstiline või salapärane moment. Reede võib tuua sügavaid läbielamusi või inspiratsiooni plahvatuse.

Laupäeval kell 12.21 jõuab Päike Kaksikutesse. Seega sobib nädalavahetus uute sihtide seadmiseks.

VÄHK

Vähkide jaoks tõstab algav nädal esile sõpruse ja rühmatöö erinevad vormid. Suurem rabelemine tundub olevat möödas ja nüüd on sul jälle aega oma vanade ja ka uute sõprade jaoks. Sinu elus hakkavad suuremat rolli mängima klubid, liidud, ühingud või tiimid. Olulisemaks muutub kollektiivne looming, ühise asja ajamine. Samuti hobid ja intellektuaalsed meelelahutused.

Teisel tasandil võid keskenduda tulevikule, teha kaugeleulatuvaid plaane. Püüad alateadlikult vabaneda mateeria ja rahamaailma painest, luues vaimusilmas julgeid visioone paremast ja õiglasemast maailmast.

Täiskuu mõjul võid nädala esimeses pooles, eriti aga esmaspäeval ja teisipäeval, olla tujukas ja rahutu — või siis ülemäära riskiv ja elupõletav. Oht sattuda suhtesse, mis väljub su mõistuse kontrolli alt. Kolmapäev ja neljapäev sobivad töö- või terviseküsimustega tegelemiseks. Reedel on oluline partnerlus ja sellest sündiv peegeldus sinu ja teiste vahel. Laupäeval ja pühapäeval hoia selget ja siirast joont — teesklus ja salatsemine võib probleeme tekitada.

LÕVI

Kätte on jõudnud paljude ühiskondlike projektide ja ettevõtmiste kulminatsiooni aeg! See, mille kunagi külvasid, annab nüüd oma esimesed viljad. Või muutub senini teiste eest varjul olnud ettevõtmine laiemas plaanis nähtavaks. Eelmistel nädalatel teemaks olnud teadmised ja oskused saavad nüüd realiseeruda nii sinu töös kui ka muudes avalikes ettevõtmistes. Kool või koolitud on läbi saanud ja nüüd algab töö.

Samas ole valvas võimalike intriigide ja ebaausate võtete suhtes. Sinu avameelset ja sinisilmset siirust võib keegi vildaka maailmatajuga isik sinu vastu kasutada. Samuti hoia oma mainet — keegi võib sulle üles seada midagi lõksutaolist.

Esmaspäeval ja teisipäeval võid täiskuu mõjul kergesti üle reageerida või alluda provokatsioonile. Ka kodus pere ringis vali hoolikalt oma sõnu ning hoia armukadedust kontrolli all. Uut mööblit ega muidu suuremaid asju kodu jaoks mitte osta! Kolmapäev ja neljapäev sobivad avalikeks esinemisteks, aga ka kirglikeks armuhetkedeks. Reedes on vaidlusi ja ebakõlasid, takistusi. Nädalavahetus võib tuua segadusi grupisuhetes.

NEITSI

Nädala märksõnadeks on avardumine, laienemine, võimalused, uued teadmised ja oskused. Parim nädal neile, kes peavad õppima uusi asju, omandama uusi teadmisi. Samuti neile, kes on parajasti reisil või kavatsevad sellega lähipäevil algust teha. Nende märksõnadega on omakorda seotud romantika ja armastuse liin — võimalik on romaan või seiklus välismaal, läbi interneti või seoses mingite õpingute või kursustega. Kohtuprotsessid ja muud avalikud vastandumised pole siiski soovitavad.

Teisipäevane täiskuu võib esmaspäeval ja eriti teisipäeval tekitada rahutust ja närvilisust, tuua kahtlusi ja painavaid mõttekäike. Võib ette tulla paranoilist kahtlustamist nii sinu poolt kui sinu suhtes. Kolmapäev ja neljapäev sobivad kodu ja majapidamisega seotud asjadeks, aga ka lihtsalt aja maha võtmiseks, passiivseks puhkuseks. Reedes on intensiivsust, loovust ja palju eduvõimalusi, mida ei tohiks maha magada. Laupäeval ega pühapäeval ei tohiks teha midagi, mis võib kahjustada su mainet ja reputatsiooni.

KAALUD

Nädala ilm kisub tuuliseks — puhuvad muutuste tuuled! Ole nüüd valmis kokku puutuma olukordadega, mis sunnivad vanades oludes uuel viisil käituma. Kõik see, mis enam korralikult ei toimi ega täida oma algset ülesannet, saab muudetud.

Kaalude valitseja — Veenus — on nädala jooksul ühenduses nii Merkuuri kui Marsiga. Veenus on sinu enda, aga ka ilu ja armastuse sümbol. Merkuur on mõtted, sõnad, kommunikatsioon. Marss on jõud, energia, mehed sinu elus. Need kolm printsiipi moodustavad sellel nädalal terviku, olles omakorda kõik muutuste, teisenemiste, aga ka müstika ja jõuliste elamuste sektoris. Tunded — nii positiivses kui negatiivses skaalas — on tavalisest intensiivsemad. Selle tagajärjel võid midagi muuta, ümber hinnata.

Täiskuu sinu raha, omandi ja väärtuslikkuse sektoris (Skorpionis) peaks sind esmaspäeval ja teisipäeval ostes ja müües ettevaatlikuks tegema. Asjade kaotamise ja rikkimineku oht. Uusi ehteid ja riideid esimest korda mitte kanda! Kolmapäev ja neljapäev soosivad liikumist ja infovahetust. Reede soosib koduga seotud uuendusi. Laupäeval lihtsalt puhka, lesi, mõnule. Pühapäevas on seikluse maitset.

SKORPION

Käes on suhete ja aktiivse koostöö nädal. Võimalik on ka konkurents, kuid see on pigem sõbralik mõõduvõtmine kui vihane võitlus. Vaieldamatult leiavad nüüd aset olulised peegeldused sinu ja teiste vahel — sina õpid oma partneritelt ja nemad õpivad sinult. Kui otsid armastust ja kirge, siis nüüd on selle leidmine väga tõenäoline. Pluuto kui Skorpioni valitseja teeb reedel ja laupäeval õnneliku aspekti Veenuse-Merkuuri-Marsi ühendusega sinu suhete sektoris, ent aspekti mõju laieneb terve nädala peale. Seega peaks suhetes valitsema harmooniline tasakaal intellektuaalse ja füüsilise vahel.

Esmaspäeval ja teisipäeval (kuni 20.22-ni) liigub Kuu Skorpionis. Esmaspäeva hommikul teeb Kuu opositsiooni Marsiga — ebasoodne aeg suhetele, oht tülidele. Teisipäeval kulmineerub Skorpioni Täiskuu — ole ettevaatlik, võid paljuski üle reageerida. Kui aga suudad konflikte vältida, pakuvad esmaspäev ja teisipäev (kuni 20.22-ni) sulle võimsaid ja unustamatuid armuhetki. Kolmapäev ja neljapäev sobivad müümiseks või niisama asjade käest äraandmiseks. Reedel kummitab (armu)kadeduse oht. Pühapäev võta kodu jaoks.

AMBUR

Algav nädal lubab sul oma igapäevatööd rohkem nautida ja sellest rõõmu tunda. Rutiini on kergem taluda ja see võib tunduda isegi rahustav. Samas on suhe kodu-töö pisut keeruline — näiteks kodus töötajatel võib ette tulla vigu ja prohmakaid. Ka tervis võib ületöötamise puhul streikima hakata. Maga rohkem ja söö vähem! Igati kasulikud oleksid veeprotseduurid — kuid mitte kuuma veega. Vett kui elementi võiksid kasutada ka kodus — purskkaev, akvaarium jne. Su lemmikloom võib end sel nädalal kehvasti tunda — hoolitse tema eest korralikult.

Esmaspäeval ja teisipäeval hoia tervist! Võid olla ülitundlik nii ravimite, mitmesuguste (toidu)ainete kui ka alkoholi suhtes. Kipud nädala alguses üsna ebamõistlikult käituma, mahasurutud pinged võivad välja lüüa. Teisipäeval kell 20.22 jõuab Kuu Amburisse ja jääb märki kuni neljapäevani kell 23.16-ni. Võid sel ajal sattuda tähelepanu keskmesse nii hea kui halvaga. Su naiselikkus pääseb rohkem esile. Reede soosib raha- ja tööasju, eriti just tööga seotud asjade soetamist. Nädalavahetus võib tuua segadust või möödarääkimisi suhetesse.

KALJUKITS

Kuigi oled tavaliselt tõsine ja reserveeritud, võid nüüd tunda kiusatust süüdimatute seikluste järele. Kaljukitse jaoks on nädala märksõnad „loovus, spontaansus, elurõõm ja elujanu, naudingud, meelelahutus, kergus, mängulisus”. Need pole sulle tüüpilised märksõnad, kuid just nüüd võid need teemad enda jaoks avastada. Nädal toob esile sinus peituva nooruslikkuse ja mängulisuse — julged olla sina ega ole kinni reeglites ega normides.

Kui elad aktiivset elu ja suhtled palju, võid nüüd sattuda kirglikkusse suhtesse. Kui oled kodune, naudid oma kodu ja koduseid lihtsaid asju — tunned rõõmu ka pisiasjadest, samuti saad suurepärase kontakti oma lastega.

Teisipäevane täiskuu muudab esmaspäeval ja teisipäeval keeruliseks sinu suhted mingi grupi, seltskonna või rühmaga. Õhus on liigset kirge, armukadedust ja rivaalitsemist. Kolmapäev, eriti aga neljapäev soosib loomingut ja kunsti, alateadvuse „väljatoomist”. Reede õhtul kell 23.16 siseneb Kuu Kaljukitse, jäädes sinna kuni pühapäevani 5.32-ni. Parim aeg oma naiselikkuse väljatoomiseks.

VEEVALAJA

Sinu jaoks algab nüüd rahulikum aeg, mil sul jääb rohkem aega iseendaga olla ja oma kodule ning perele pühenduda. Suudad nüüd paremini mõista oma alateadlikke motiive, mis panevad sind just sulle omaselt käituma.

Veenuse, Merkuuri ja Marsi ühendus lubab sul end koduses miljöös hästi tunda ning midagi positiivses suunas muuta — eelkõige suhete tasandil. Samas võib kinnisvara kui omand olla ebasoodsas seisus — laiemas plaanis üldse kõik koduga seotud asjad-esemed. Ka ei maksa pereliikmetega sellel nädalal rahaasju arutada — sellest võib tekkida suurem arusaamatus.

Täiskuu sinu karjäär-kodu teljel võib tähendada seda, et ilmneb teravamalt töö ja kodu vastolu. Eriti just esmaspäeval ja teisipäeval tuleks püüda tööl või muus avalikus-ühiskondlikus situatsioonis vaoshoitult käituda ja mitte alluda võimalikele provokatsioonidele või bossi halvale tujule. Kolmapäev ja neljapäev sobivad klubi või seltsi liikmeks astumiseks või lihtsalt sõpradega koos olemiseks. Reede ja laupäev naudi kodust rahu ja omaette olemist. Pühapäeval on Kuu Veevalajas (alates 5.32), õhus on põnevust ja ootamatusi.

KALAD

Esmaspäeval jõuavad üheskoos Sõnni märki nii Merkuur kui ka Veenus, moodustades koos ilusa sekstiili Kalades liikuva Neptuuniga. Selle aspektide kombinatsiooni tõttu on sinu mõtetes ja tajudes nüüd palju poeetilist nüansirikkust ja esteetilist sügavust. Märkad enda ümber rohkem ilu — nii asjades, inimestes kui ka täiesti tavalistes argioludes. Samas on väike oht, et näed maailma läbi roosade prillide. Püüad kõigest hingest mõelda positiivselt, kuid võib juhtuda et „positiivse mõtlemise” saavutad hoopis oma tegelike probleemide eitamise ja allasurumisega. Sa mitte ei lahenda probleemi, vaid mängid järjekordselt pead liiva alla peitvat jaanalindu…. Seda kõike tingib omakorda Päikese kvadraat Neptuuniga.

Esmaspäeval, eriti aga teisipäeval (täiskuu!) on oht kinnisidee tekkeks, hakata uskuma ebareaalsetesse asjadesse. Reisil olemine, aga eriti sellega alustamine võib kaasa tuua probleeme. Ka ei maksaks ette võtta juriidilisi toiminguid ega alustada raske vaimse tööga. Kolmapäev, eriti aga neljapäev, soosivad ühiskondlikku edenemist. Reede võib pingestada grupisuhteid. Nädalavahetus võib tuua ebaselgust kodustes asjades.