Nädalat tervikuna ilmestab Merkuuri trigoon Saturniga ning Veenuse kvadraat Neptuuniga. Esimene taevaseis annab loogilist mõtlemist ja analüüsivõimet, teine seevastu toob suhtesse ja armuasjadesse idealistlikke illusioone, pettust ja enesepettust. Veenuse ja Neptuuni kvadraadi ajal on kergem armuda, aga pärastine „pohmell” on seda suurem….

Ühtlasi jõuab Veenus Kaksikutesse neljapäeval kell 17.23. Seega saabub Veenuse teemadesse kiirem ja rahutum aeg, mil suhteid luuakse kiiremini ja sagedamini, kuid reeglina pole neis eriti püsivust.

JÄÄR

Su mõtetes saabub nüüd suurem selgus — sa ei killusta end enam erinevate infokildudega, vaid keskendud millelegi konkreetsele. Su mõtetes valitseb harmooniline tasakaal intuitsiooni ja loogika vahel, mistõttu leiad kiiremini lahendusi ka ettetulevatele probleemidele. Aeg sobib kenasti igasuguste siduvate lepingute sõlmimiseks ja kindlate lubaduste andmiseks. Samas on kerge oht, et oled ka isiklikes suhetes liiga mõistusepärane ja „kaine”, mis muudab su romantikapõllu liiga kuivaks ja igavaks.

Kuid su suhted oma lapse või lastega peaks olema tavalisest paremad ja asjalikumad.

Esmaspäeval pähetulnud mõte, idee või plaan ei pruugi õige olla! Samuti on võimalikud ootamatused ja ettearvamatud sündmused — asjad ei lähe nii, nagu kavandatud. Keerukat tehnikat mitte soetada! Teisipäeval võta kergemalt, luba endale midagi mõnusat ja nauditavat. Kolmapäev sobib tegelemiseks tervise- ja iluprotseduuridega. Neljapäeval ja reedel võid Marsi ja Pluuto pingeaspekti tõttu sattuda erinevatesse pingekolletesse. Reedel ei soovitaks luua uusi suhteid, küll aga laupäeval. Pühapäevas on salapära ja kirge.

SÕNN

Sõnapaarid „mina olen” ja „mina oman” tunduvat olevat meeldivas tasakaalus. Tunned, et suudad ja oskad materiaalsete asjadega ringi käia ning et „asjade maailm” toetab su olemust ja hetkepüüdlusi. Siiski jälgi, et sa ei kasutaks asju kattevarjuna selleks, et põgeneda iseenda tegeliku olemuse eest. Ostmine ehk siis asjade kokkukuhjamine on tihti millegi palju olulisema asendustegevus. Siiski sobib nädal suurepäraselt ilusate riiete ja ka ehete omandamiseks — sobib endaga siduda kõike, mis otseselt väljendab sinu kui naise loomust ja isikupära.

Esmaspäev ja teisipäev sunnivad rohkem endasse vaatama. Ka võivad mees, lapsed või koduloomad rohkem sinu tähelepanu nõuda. Ise kipud end liialt hõrgutistega hellitama. Kolmapäev ja neljapäev toovad mängulise ja loova meeleolu, soosides ka naudinguid ja romantikat. Samas on neljapäeval ja reedel oht pisivigastustele ja traumadele. Reisi alustamine ebasoovitav! Reede toob välja ka keerukused ja võimalikud umbsõlmed. Laupäev sobib koduseks suurpuhastuseks. Pühapäevas on kirge ja iha.

KAKSIKUD

Nüüd on kerge oht langeda kas pettuse või enesepettuse ohvriks. Soovmõtlemine ühes või teises vormis võib varjutada loogilist mõttekäiku. Seega on sinus kunstnikku rohkem kui teadlast — luuletamisega saad hakkama, kuid vajaliku aruande koostamine võib võtta ilmatu aja…

Neljapäeval kell 17.23 jõuab Veenus Kaksikutesse. Aeg enne seda võib välja tuua saladusi, intriige, varjatuse ja peidetuse erinevaid aspekte. Pole võimatu, et sulle tekib salajane austaja, kes sind näiteks naabermaja aknast salaja piilub…:) Veenuse jõudmisega Kaksikutesse muutuvad suhted selgemaks ja otsekohesemaks, ent on siiski Neptuuni poolt tugevalt üleidealiseeritud või muul moel „nihkes”.

Esmaspäevas ja teisipäevas on kiirust ja liikuvust, ka liigset sebimist. Esmaspäeva õhtul ja teisipäeva esimeses pooles ettevaatust liikluses ja mujal, kus reaktsioon võib alt vedada! Kolmapäeval ja neljapäeval püüa lõpetada poolikud tööd või siis keskendu kodu ja perega seonduvale. Reedel tasuks vältida pidutsemist ja riskide võtmist. Laupäeval on aga pidu omal kohal. Pühapäev sobib kodusteks töödeks.

VÄHK

Algav nädal võib sind viia äärmiselt loomingulisele lainele — näed seoseid ja mustreid seal, kus sa neid tavaliselt ei näe. Seega edeneb suurepäraselt igasugune head fantaasiat nõudev töö. Selleks vajad rohkem üksindust ja omaette olemist.

Vesi on sinu elus alati oluline, kuid nüüd pead kohe kindlasti leidma aega just mereääres olemiseks — mere või ookeani hingus vabastab su hinge energiad, toites ühtlasi ka su sisemist loovust.

Alates neljapäeva õhtust suureneb (armu)suhetega seotud segaduste võimalus. Ole tähelepanelik, et end mitte mässida mingisse intriigi või kahtlasesse ettevõtmisse. Pettuse ja enesepettuse oht.

Esmaspäev sobib müstiliste vidinate (talismanid, õnnekivid jne.) hankimiseks või nende valmistamiseks. Esmaspäeva õhtul ja teisipäeva hommikul võid Kuu ja Marsi kvadraadi tõttu olla kergesti ärrituv. Kolmapäevas ja neljapäevas on liikuvust ja huvitavaid mõttemustreid. Neljapäeva õhtu sobib naistekaupade hankimiseks ning sõbrannadega kohvitamiseks. Reedel lihtsalt puhka, ole omaette. Laupäev pühenda kodule. Pühapäevas on kirge ja ahvatlusi.

LÕVI

Võrreldes eelmise nädalaga on mõjud leebemad ja rahulikumad. Tunned suuremat vajadust stabiilsuse ja mugavuse järele. Sind võib isegi vallutada „laisa kassi sündroom“ — heameelega peesitaksid rannas ja naudiksid kauneid inimesi. Siiski on paljud su ettevõtmised faasis, kus peaksid neil silma peal hoidma — vastasel juhul võivad konkurendid juhtimise üle võtta. Endiselt on tähtsal kohal meeskonnatöö, kus pead leidma tasakaalu enda ja teiste vahel.

Sellel nädalal ole valvas võimaliku lõksu või varjatud ämbri suhtes — keegi võib sulle pakkuda esmapilgul superhead projekti, kuid hiljem võivad ilmneda selle ettevõtmise varjuküljed. Ebasiirad komplimendid ja teeseldud poolehoid on samuti asjad, millega nüüd võid kokku puutuda.

Esmaspäeval ja teisipäeval (kuni 22.33-ni) on Kuu Lõvis — aeg olla areenil ja julgelt väljendada enda soove ja vajadusi. Kolmapäev soosib asjalikkust ja konkreetsust. Neljapäeval on oht sattuda ostumaania lainele, osta kokku mõttetuid asju. Reedes on rasket ja takistavat võnget. Laupäev soosib sõprust, külaskäike. Pühapäev on kodu ja pere jaoks.
NEITSI

Võimalik, et sul tuleb nüüd kasutada neid oskusi ja teadmisi, mida oled kunagi koolipingis või praktilises eluülikoolis omandanud. Käes on faas, kus sinu teadmised pannakse praktikas proovile ja seda just seoses sinu ühiskondliku tegevusega. Mida rohkem sinust sõltub ja mida kõrgemal positsioonil oled, seda rohkem pead nüüd oma maine ja reputatsiooni nimel pingutama.

Teisel tasandil mängivad nüüd suuremat rolli moraali ja eetikaga seotud momendid.

Teisipäeval asetleidev Merkuuri ja Saturni trigoon (mõjub nädala esimesel poolel) aitab sul oma tööasjad suurema kontrolli alla saada. Samas võib mõni suhteliin muutuda sinu jaoks raskesti tabatavaks — keegi võib otseselt valetada või kanda sinu ees võõrast maski. Võimalik, et sulle püütakse pähe istutada vaateid ja ideid, millesse sa tegelikult ei usu.  

Esmaspäeval ja teisipäeval vajad rahulikku ümbrust ja mõõdukat tempot. Teisipäeva õhtul kell 22.33 jõuab Kuu Neitsisse, jäädes märki kuni reedeni 1.31-ni. Sinu naiselik aura on sel ajal tugevam, sinu mõju teistele emotsionaalsem. Reedel vältida keeruka tehnika ja kallite ehete/riiete ostmist! Laupäeval vastupidi — ostmine on soovitav. Pühapäev soosib kunsti- ja filmielamusi.

KAALUD

Maailmavaate ja veendumustega seotud asjad võivad endiselt olla rohkem fookuses. On oht, et sa ei suuda jääda endale kindlaks mõne sõnaosava propagandisti ees.

Niisiis võib Veenuse ja Neptuuni kvadraat sind muuta vastuvõtlikumaks nii meelituste kui ka hirmutamiste suhtes — nii präänik kui piits võivad sinus tekitada tavalisest tugevamaid tundeid. Eriti just nädala lõpus oled vaimselt kergemini mõjutatav ning võid hakata uskuma asjadesse, mis sind tavaliselt külmaks jätavad.

Suhete liinis oled samuti mõjutatav ning lased end mõnel jõulisel maskuliinsel tüübil kergesti ära rääkida. Sel juhul on sul ees roosad prillid. Aga võib olla ka vastupidi — sa ei usalda kedagi ja hoiad elust kõrvale — sel juhul kannad musti prille….

Esmaspäeval hoia madalat profiili ja ära midagi olulist ette võta. Teisipäev on suhteliselt soodne meeskonnatööks ja klubiliseks tegevuseks. Kolmapäevas ja neljapäevas on loomingulisust ja intuitsiooni, välktaipamist. Reedest kella 1.31-st kuni pühapäevani 3.33-ni liigub Kaaludes Kuu — aeg olla Naine, tantsida ja särada! Pühapäev soosib praktilisi asju.

SKORPION

Käes on aeg, kus sinu suhted teistega kas muutuvad või hakkad sa lihtsalt ise neid teisel viisil tajuma. Mõni suhe või muutuda leigeks, teine jälle lüüa kirglikult lõõmama. Kolmapäeval, neljapäeval ja reedel teeb Marss nõrga pingeaspekti Pluutoga — suhted võivad pingestuda, eriti just armukadeduse tõttu. Neil päevil ei soovitaks alustada koostööd ega sõlmida lepinguid. Samas on voodis rohkem kirge, kuna meis olev ürgne poolus on võimendatud.  

Teisel tasandil võivad olulist rolli mängida jagatud varad ja vahendid — ühine raha, ühised töövahendid, ühine maavaldus jne. Alates reedest tuleks olla ettevaatlik laenude ja liisingutega — eriti just selleteemaliste lepingute sõlmimisega.

Esmaspäev soosib tööalast edenemist, ühiskondlikku partnerlust. Teisipäevas on konkurentsi ja võitlusmomenti — õhtul mitte riskida! Sama kehtib ka kolmapäeva hommiku kohta. Samas toob kolmapäev meeldivat kambavaimu, tugevdab sõprust ja kokkukuuluvustunnet. Neljapäeval ja reedel võib keegi sulle survet avaldada. Sinu vastas olevad jõud on tugevad. Reedel asjade kaotamise oht! Pühapäeval kell 3.33 siseneb Kuu Skorpioni — su olemus tuleb paremini esile.

AMBUR

Argised ja olmelised või siis konkreetselt tööga seotud momendid on endiselt olulised. Kui aga oled näiteks puhkusel, ei suuda sa lõdvestuda ja võtad ka oma puhkust liiga tõsiselt-asjalikult. Teisel tasandil võid olla keskendunud oma tervisele, õigemini haigusele või nõrgale kohale organismis. Kipud tervisesse puutuvas kergesti üle reageerima. Samas ongi aeg soodne näiteks treeningute või lihtsalt sportlikuma elustiili harrastamiseks. Teisalt võib terviseküsimus olla seotud ka mõne sinu partneriga, kellega parajasti aktiivselt lävid. Laiemas plaanis ongi nüüd seotud tervis-haigus ja partnerlus.

Esmaspäeval tasuks olla neutraalses positsioonis — tähtsaid asju mitte alustada ja olulisi otsuseid mitte langetada. Teisipäeva hommikul hõljub õhus oht konfliktidele. Kolmapäev soosib uute projektide alustamist või lihtsalt uute sihtide seadmist. Neljapäeval ja reedel on pisivigastuste ja traumade oht, soovitav oleks mõõdukas füüsiline töö. Reede ei soosi sõprust ega meeskonnatööd. Laupäeval jälle vastupidi — sõbrad ja grupitöö pakuvad ilusaid hetki. Pühapäevas on salapära ja varjatud kirge.

KALJUKITS

Algavas nädalas on sinu jaoks meeldiv vabaduse ja kohustuste tasakaal. Tööd ei tohiks palju olla või kui ongi, saad selle suurema vaevata tehtud. Sa oled tavalisest loomingulisem ning suudad ka rutiinset tööd teha hea enesetundega. Tõmbad võrdselt ligi nii elumehi kui ka töömehi ja heal juhul võidad saatuselt „kaks-ühes” paketi — elumehe, kes on ka korralik töömees…:). Või kohtad esmapilgul halli kontorirotti, kes lähemal tutvusel osutub kirglikuks voodiloomaks….

Hea nädal ka lastele oluliste ja eluliste asjade selgitamiseks.

Esmaspäeva õhtul tasuks ette võtta midagi erutavat koos oma partneriga — oled suuteline kaasa minema asjadega, mille suhtes tavaliselt tõrjuv oled. Armukadedust tuleks aga püüda kontrolli all hoida. Teisipäeva esimesel poolel hoidu oma bossi ärritamast. Uusi ideid ja kasulikke mõttesähvatusi koged kolmapäeval-neljapäeval. Head päevad (vaimu)reisi või õpingute alustamiseks. Reedel võid tunda, nagu oleks pidur peal — uusi asju mitte alustada! Laupäev sobib oluliste koduste tööde tegemiseks. Pühapäeval tasuks külastada lemmikklubi või tegeleda lemmikhobidega.

VEEVALAJA

Omaette olemine ja kodune idüll on endiselt sinu jaoks tähtsad. Jätkub sinu sisemise olemuse ümberkorrastumine, puhastumine, selginemine. Üksinduses võid tulla lausa geniaalsete lahenduste peale, mis argisaginas sinu teadvusse ei jõuaks.

Õnnelikud on need Veevalajad, kellel on oma maalapp või aed! Praegu saad maa-energiaga suurepärase kontakti, mis laeb omakorda su akud kiiresti täis.

Kui aga oled seltskondlik Veevalaja ja üksindust ega vaikust ei naudi, otsid sa siiski kontakti nendega, kellega sul on kas ühine vundament või mingi ühine kokkupuutepunkt minevikus. Vana sõber on värav uute sõprade juurde!

Esmaspäeval-teisipäeval võid kellegi kohta huvitavaid avastusi teha. Sinu ja teiste vahel on palju peegeldusi. Kolmapäeva hommik on ebasoodne raha- ja äriasjadele. Kolmapäeva õhtu ja neljapäev soosivad sisemise selguse saavutamist. Reedel võib eksootikaga eksperimenteerimine pettumusi tuua. Vastupidi on laupäeval — kõik uus ja tundmatu pakub rõõmu! Pühapäev tõstab esile perekondlikud kohustused.

KALAD

Seilad nostalgia lainel ja tuul kannab sinuni idealiseeritud mõtteid ja tundmusi minevikust. Vanasti oli rohi rohelisem ja taevas sinisem…. Vana arm ei roosteta…. Sellised mõtted sunnivad sind oma praegust hetkeolukorda vaatlema läbi minevikuväreluste prisma.

Teisel tasandil keskendud rohkem oma kodule ja pereasjadele. Olulised võivad olla koduga seotud uued mõtted ja ideed või siis suhted, mis vahetult seotud su majapidamise või lähima naabrusega.

Nädal sobib ka oma siseilma korrastamiseks ning „akude laadimiseks”. Selleks vajad veidi rohkem vaikust ja omaette olemist. Kõikvõimalikud dieedieksperimendid jäta nädalast välja — vajad korralikku toitu ja piisavalt und.

Esmaspäeval tee hädavajalik, uusi asju ära alusta. Hoia tervist. Teisipäev soosib tööd ja majapidamise korrastamist-koristamist. Kolmapäevas ja neljapäevas on peegeldusi, äratundmisi läbi partnerite. Neljapäeval, eriti aga reedel ole ettevaatlik teedel-tänavatel, reisi alustamine ebasoovitav. Laupäev ja pühapäev soosivad sügavaid (kunsti)elamusi ja toovad esile erootika müstilised aspektid.