Esmaspäevane Veenuse ja Saturni opositsioon võib mõjuda terve nädala jooksul, kuid aspekti mõju on tugevam nädala esimeses pooles. Kuna Veenus on Kaksikutes, siis võib see kaasa tuua valikuraskusi just suhete liinis. Suhteid püütakse luua kas palju või kiirustades (Kaksikud), ent Saturni piirav ja tagasihoidev mõju ei lase sellel juhtuda. Või siiski õnnestub suhteid luua, kuid need toovad edaspidi kaasa liigseid kohustusi või piiranguid.

Esmaspäeval leiab aset ka Merkuuri trigoon Uraaniga. Mõju läbi nädala, kuid tugevam on mõju nädala esimeses pooles. Aspekt muudab suhtlemise ja kommunikatsiooni kiireks, samuti on mõistus avatud kõigele uuele ja originaalsele. Hea aspekt nii õppimiseks kui reisimiseks.

Nädala põhiaspekt on neljapäevane Päikese-Marsi ühendus, mille mõju algas juba eelmisel nädalal ja kestab kuni augusti keskpaigani välja. Ja see ühendus on Lõvis, mille valitseja on Päike. Seega on meid ees ootamas aktiivsed ja teguderohked ajad, sest nii Päike kui Marss on mehelikud planeedid. Päike on juht, autoriteet, Isa. Marsi arhetüüp on sõdur, võitleja või lihtsalt aktiivne tegudeinimene.

Nädala teises pooles hakkab mõjuma Veenuse ja Uraani sekstiil, mis toob suhtemaastikule vaheldust ja elevust — seda siiski pigem vaimses mõttes, seoses ühiste huvide ja tegemistega.

Loe, mida algav nädal sinu tähemärgile toob: