Pühapäeval teeb Veenus täpse opositsiooni Neptuunile. Päikese ja Neptuuni vastasseisu mõju on juba samuti tunda, kuigi täpne aspekt leiab aset alles 23. augustil.
Seega on nädalas veider segu edevusest ja valitsemishimust (Lõvi), mida ärritab ja provotseerib Vähi Marss. Päikese ja Marsi poolkvadraat Lõvi ja Vähi märgis aktiviseerib „halle kardinale“, toob kaasa agressiivset varjatud ja kulissidetagust tegevust (Vähk on Lõvi suhtes saladuste ja varjatuse märk). Veenuse ja Marsi poolkvadraat võib teisipäeval, kolmapäeval ja neljapäeval võimendada (armu)kadedust, soovi omada, kasutada ja juurde hankida. Merkuuri poolkvadraat Marsiga võib teisipäeval ja kolmapäeval luua noriva või viriseva õhustiku. Nädala lõpetavad Neptuuni opositsioonid, mis ajavad vee sogaseks ja kompassid „hulluks“ — sihid ja eesmärgid muutuvad segaseks, suureneb kaos ja ebamäärasus.

JÄÄR
Ka sellel nädalal on veel tunda Marsi ja Pluuto opositsiooni äärmuslikku ja sõjakat mõju. Eelmisel nädalal vallandunud kired ja plahvatusohtlik energia hakkab nüüd vaikselt stabiliseeruma ja raamidesse paigutuma. Võimalik, et sinu vastas olevad jõud sunnivad sind nüüd raamidesse ja sunnivad reeglitest ning ettekirjutustest kinni pidama. Mida rohkem sa eelmine nädal piire purustasid ja oma mässumeelsust välja näitasid, seda rohkem pead nüüd alluma korrale ja reeglitele. Kulminatsiooni saavutab see mõju 25. augustil (Marsi ja Saturni kvadraat).
Kuid neljapäeval asetleidev Marsi ja Jupiteri sekstiil mõjub hästi raha- ja äriasjadele. Osta sobiks suuremaid asju kodu jaoks — näiteks mööblit. Seevastu riskimine ja kerge ning kiire edu peale lootmine võib valusasti kätte maksta.

SÕNN
Kas vana arm roostetab? Tundub, et mitte — mõni vana suhe võib nüüd tunduda eriti ihaldusväärne ja tekitada hinges kummalisi tundeid. Kuid suure tõenäosusega sa lihtsalt mängid mineviku enda jaoks mõtetes ümber, mõtled selle ilusamaks. Unustad vead, meelde jäävad vaid head. See kõik on ju ilus seni, kuni su minevikumälestused ei hakka segama tänase päeva valikuid — ja seda eelkõige suhete osas. Sest pühapäeval asetleidev Veenuse ja Neptuuni opositsioon paneb proovile su võime suhet adekvaatselt tajuda. Sa oled suures osas kas siis mineviku või mõne muu idealiseeritud tunde mõju all, mis ei lase sul oma partnerit õiges valguses näha. Teisel juhul lood sa suhteid üsna valimatult, oled nõus kõige ja kõigiga. Halvimal juhul kohtad ebasiirast, teesklevat ja oma tõelist palet varjavat partnerit. Heal juhul tekib teie vahel võimas hingeline ja ilus suhe — mõlemad variandid on võimalikud.

KAKSIKUD
Kolmapäeval moodustab Kaksikute valitseja Merkuur kolmikühenduse nii Päikese kui Veenusega. Ja seda Lõvi märgis, mis Kaksikute jaoks on 3. solaarmaja (kommunikatsioon, kõne, vahetu suhtlus, infovahetus, loogiline mõtlemine, hetkemuljed) — seega on need märksõnad sulle nüüd eriliselt tähtsad ja rohkem esiplaanil kui tavaliselt. Kuid nädala lõpus teeb see kolmikühendus opositsiooni Neptuuniga. See lubab prognoosida segadust ja kaost asjaajamises, ebaselget ja arusaamatut juttu nii sinu suhtes kui ka sinu poolt, ning ka kõikvõimalikke infomoonutusi ja kuulujutte. Loogika võib sind alt vedada. Seevastu oled fantaseerimises kibe käsi ja mõtled asjadele ja inimsuhetele olematuid omadusi juurde
Nädala jooksul (eriti teisipäeval, kolmapäeval ja neljapäeval) esineb ka tavalisest rohkem kiivust ja armukadedust.

VÄHK
Endiselt oled vastuvõtlik asjademaailma ahvatluste suhtes ja võid arutu šhoppamisega rahakotile põntsu panna. Sa näed asju-esemeid vales valguses ega taba nende tegelikku olemust, vaid lähtud ainult oma emotsioonist konkreetse eseme suhtes.
Pigem tuleks sule leida endale sellist tegevust, mis haaraks sind jäägitult kaasa ja kus saaksid kõik oma jõuvarud mängu panna. Oleks väga tervislik end süütul viisil välja elada — sest vastasel korral võid ligi tõmmata nii traumasid kui ka konflikte teiste inimestega.
Ka võid selle nädala jooksul oma võimeid ja võimalusi üle hinnata ning olla põhjendamatult enesekeskne. Samas annab see sulle vajaliku enesekindluse raskuste ületamiseks ja uute sihtide püstitamiseks.
Kuna sinus on palju aktiivset energiat, tõmbad ligi ka energilisi ja mehelikke mehi.

LÕVI
Su suhtemaastik näeb nüüd välja nagu pudru ja kapsad. Sa võid ootamatult avastada, et oled loonud suhte, mis absoluutselt ei vasta sinu tegelikele vajadustele. Või oled sellist suhet just loomas — seega näed sa oma partnereid läbi roosade prillide, mille raamideks on soovmõtlemine ja mille klaasid koosnevad suvelõpuunistustest. Teisel tasandil võib tekkida olukord, kus sa suudad end hinnata ja määratleda vaid läbi teiste — sa justkui ei usaldaks end piisavalt. Või siis ei julge sa võtta vastutust enda peale, vaid delegeerid selle oma partneritele.
„Naised ei tea kunagi, mida nad tahavad, aga nad teavad ülimalt hästi, kuidas seda saada“ — see Oskar Wilde ütlus illustreerib suurepäraselt sinu selle nädala meeleolusid…:)

NEITSI
Endiselt veeretab elu su teele olukordi, kus avalduvad kõige selgemini nii su unistused ja lootused kui ka hirmud ja kartused. Su alateadvuse salapärases kambris lõõtsuv hingetuul toob välja selle, mille pead enda jaoks „ära tundma“. Sa pead näkku vaatama nii oma hirmudele kui ka salasoovidele ning seda kõike endale selgelt teadvustama.
Ka võib sellel nädalal nähtud film või loetud raamat tekitada sinus uute tunnete või mõtete tulva, mis võib ideaalselt sobituda sinu hetkeolukorra mustrisse. Sul on nüüd võime „võtta õhust“ vajalikku infi, mida saad kasutada aktuaalse päevaprobleemi lahendamiseks. Seega oled sa edukas loomingulises tegevuses, kuid täpsust ja loogikat nõudvas töös võid teha vigu või jätta olulised detailid lihtsalt märkamata.

KAALUD
Veenus — Kaalude valitseja — teeb teisipäeval ühenduse Päikesega ning kolmapäeval Merkuuriga. Kuna see kolmikühendus leiab aset Lõvis kui edevuse ja enesedemonstreerimise märgis, võid sel nädalal olla veidi eputavas ja snooblikus meeleolus. Sa üritad end näidata heas valguses ja võimaluse korral ronid kohe poodiumile või lavale end näitama. Samas teeb pühapäeval Veenus opositsiooni Neptuuniga. Seega võid eriti nädala teisel poolel sattuda olukorda, kus aplausi ja imetluse asemel koged hoopis teistepoolset mõistmatust, võõristust ja eemalehoidmist. Tekib olukord, kus sinust saadakse täiesti valesti aru või saadad ise kogemata valesid signaale välja — näiteks räägid üht aga su kehakeel väljendab hoopis teist keelt. Nädal võib tuua ka ülepeakaela armumise või mõne inimese üdini idealiseerimise.

SKORPION
Suures osas kehtib edasi kõik see, mis kirjas eelmise nädala kohta. Endiselt on päevakorras muudatused ja ümberkorraldused. Teed kas ise või oled sunnitud tegema korrektiive oma plaanidesse — eriti kehtib see juhul, kui oled ühiskondlikult aktiivne ning sul on võistlejaid ja konkurente. Kui oled näiteks tööl seanahka vedanud, tuleb sul aru anda.
Sinu suhe meestega (nii bossi, abikaasa kui armukesega) võib olla pingeline, tulvil armukadedust ja soovi teineteisele koht kätte näidata. Samas on suhetes ka rohkem kirge ja elutervet iha. Armuplaneetide Veenuse (liigub Lõvis) ja Marsi poolkvadraat võib just füüsilise armastuse tasandil tekitada pingeid ja rahulolematust. Juhul, kui harrastad salasuhet, võib nüüd asi avalikuks tulla või muul viisil probleeme põhjustada.

AMBUR
Läbi võõraste kultuuride, kunsti ja eksootika armastuse või lihtsalt naudingute ja elurõõmust küllastatud hetkede juurde! See võiks olla uue nädala loosung sinu jaoks. Mida kaugemale sa tavalisest harjumuslikust keskkonnast satud, mida võõram ja eksootilisem on su ümbrus, seda suurema tõenäosusega seda naudid. Kuid just siin on oht sattuda lõksulaadsesse või lihtsalt segadusseajavasse olukorda. Segadust, valetõlgendusi ja möödarääkimist võib ette tulla ka seoses õpingute, hariduse, koolituste, aga ka usu, religiooni või teadusega. Samuti võid kuulda-näha asju, mis ei sobi kokku sinu senise maailmavaatega ja mis võivad sinus tekitada hetkelise peataoleku.
Kuid nädal soosib tööga seotud muudatuste tegemist, samuti on nüüd võimalik akumuleerida elujõudu tuleviku tarbeks.

KALJUKITS
Jõud su vastas on endiselt tugevad, kuid mitte enam nii pealetükkivad ega sõjakad. Järgmisel nädalal (25. augustil) kulmineeruv Marsi ja Saturni kvadraat mõjub sulle kui Saturni tütrele punase fooritulena — kui su kiirus on olnud liiga suur, pead nüüd pidurit vajutama. Samas ära lase vaikselt kasvaval kohustuste koormal end maadligi suruda, vaid säilita optimism ja huumorimeel.
Raha- ja omandisuhted — eriti kui neisse on kaasatud ka teised inimesed (ühisomand, jagatud varad ja vahendid jne.) võivad muutuda segasteks ja tuua kaasa arusaamatusi või isegi otsest pettust ja intriige. Keegi võib püüda sul nahka üle kõrvade tõmmata. Kindlasti ei soovita osta kasutatud kalleid asju, mis võivad olla varjatud ja peidetud veaga.

VEEVALAJA
Juhul, kui eelmisel nädalal vindi üle keerasid, siis nüüd oled silmitsi sellest sündivate tagajärgedega. Piltlikult öeldes pead nüüd lõhutud klaasi või vaasi kildhaaval kokku liimima ja selle vitriini tagasi asetama.
Kui oled tööl asjad laokile jätnud, tuleb ära kannatada bossi või kolleegide kriitika ning teha halva mängu juures head nägu. Samas on oht langeda teise äärmusse — töönarkomaaniasse. Sa pead leidma kuldse kesktee looderdamise ja ületöötamise vahel.
Kuid nädala põhifookus on siiski suhetel, partnerlusel, koostööl ja ka konkurentsil.
Päikese-Veenuse ja Merkuuri kolmikühendus Lõvis ehk Veevalaja suhete märgis võib kaasa tuua selle, et kohtud mehega, kes on korraga nii positsioonikas (Päike), ilus (Veenus) kui ka tark (Merkuur). Samas teeb see kolmikühendus opositsiooni Neptuuniga Veevalajas — sinu endaga! Mis võib tähendada sinupoolset väärtõlgendust selle suhte osas. Või suisa Suurt Mulli — Illusiooni.

KALAD
Oled endiselt energiast pakatamas, ent samas hakkavad vaikselt mõjuma ka pidurdavad ja energiat blokeerivad jõud. Lähenev Marsi ja Saturni kvadraat jõuab kulminatsiooni küll alles 25. augustil, kuid mõju on tunda juba ka sellel nädalal. Nii et sul on jätkuvalt sees hea hoog, ent järjest rohkem annab tunda ka Maa külgetõmbejõud. Aktiivne füüsiline tegevus ja enese väljaelamine võib eriti nädala teises pooles kaasa tuua traumasid ja nihestusi.
Pühapäeval teeb Veenus opositsiooni Kalade valitseja Neptuuniga, mistõttu võid nädala teisel poolel suhtuda suhtesse ja armuasjadesse idealistlikult, ehk isegi naiivselt. See aspekt soosib armumist, aga sageli valesse inimesse või valedel põhjustel. Tööga või muude kohustustega seotud suhted ja kohtumised võivad kaasa tuua segadusi ja möödarääkimist. Valitseb ka intriigide ja kuulujuttude oht.