Marss liigub Sõnnis, mis on maa ja maaga seotud ürgsete energiate märk. Seega sobib nädal ideaalselt maa-energiatega kokkupuutumiseks, kevadisteks aiatöödeks ja laiemas plaanis üldse looduses viibimiseks. Parim nädal kõige tugevdamiseks, kindlustamiseks, stabiliseerimiseks. Kõik protsessid, mis on seotud kasvamise, kogumise ja kogunemisega on jõulises ja aktiivses faasis.

Ka laupäevane Päikese-Jupiteri opositsioon mõjutab meid terve nädala jooksul. Aspekt annab samuti palju energiat, kuid toob kergesti kaasa mitmesuguseid liialdusi ning oma võimete ja võimaluste ülehindamist. Paljud kipuvad liiga palju ette võtma, mistõttu ettevõtmised kasvavad üle pea. Alustatakse väga paljude erinevate ettevõtmistega, kuid paraku jäävad paljud neist lõpetamata.

Pühapäevane Päikese ja Pluuto kvadraat mõjub samuti terve nädala jooksul, kuid mõju on tugevam siiski nädala teises pooles. Aspekt on seotud ülitugeva konkurentsi ja võimuvõitlusega. Ego energiad on tugevad, mistõttu tekib paljudel tahtmine ennast vahendeid valimata maksma panna.

Vaata, mida algav nädal sinu tähemärgile toob: