Umbes sama kaua (ca 10. detsembrini) kestab ka Marsi-Uraani vastasseis, mis vastupidiselt Merkuuri-Saturni ühendusele mõjub just kiirendavalt ja vabastavalt. Ehk siis seis on piltlikult öeldes selline, et korraga mõjuvad nii pidurdavad-aeglustavad energiad kui ka kiired ja kiirendavad jõud. See võib paljudes tekitada tugeva frustratsiooni — kas tõmbuda kokku väikseks punktiks või suure pauguga laiali lennata, plahvatada ja vabastada sellega kõik allasurutud pinged ja energiad.
Seega mingid jõud pressiksid meid justkui kokku, suruks raamidesse ja jäikadesse piiridesse, ent teised jõud tahaksid meid järsult ja ootamatult vabastada — selline olukord võib lõppeda tõelise plahvatusega.

Samuti mõjutab meid ka Päikese-Neptuuni pingeseis, mis on tugevam nädala teises pooles. See aspekt võib olla seotud segaduste ja kaootiliste olukordadega, arusaamatuste ja möödarääkimistega. Kuna aspekt leiab aset Amburi ja Kalade märgi vahel, siis võivad mainitud olukorrad olla seotud eriti maailmavaate ja usu küsimustega. Ka tuleks võimaluse korral vältida nädala teises pooles juriidilisi toiminguid ja poliitilist tegevust.

Kõige pingelisemad ja äkilisemad päevad nädalas on neljapäev, reede ja laupäev, ehk ka pühapäev. Lisaks on ka täiskuu aeg.