Kuigi varjutus puudutab kõige rohkem Ambureid ja ka Kaksikuid, on mõju tunda loomulikult kõikidele tähemärkidele. Kuuvarjutus sümboliseerib olukorda, kus on võimalik vabaneda kõigest, mis segab ja mille aeg on ümber. Olgu selleks siis halvad harjumused, kompleksid, hirmud jne. Seega umbes kaks-kolm päeva enne Kuuvarjutust tuleks mõttes soovida segavatest harjumustest ja kompleksidest vabanemist — see häälestus tuleks säilitada kuni täpse varjutuse hetkeni. Kolmapäeva õhtul umbes kella 22-st kuni täisvarjutuse lõpuni kella 00.03-ni oleks siis rituaali aktiivne faas, mille igaüks just endale sobilikul viisil võib läbi viia.
Lisainfo siin: http://iidnetarkus.wordpress.com/2010/06/20/
Merkuur jõuab Kaksikutest Vähki neljapäeval kell 22.08. Suhtlemine muutub veidi flegmaatilisemaks ja hillitsetumaks.

JÄÄR
Mõistus ületab endiselt tundeid, mistõttu on sulle olulisem see, mida sa tead, kui see, mida sa tunned. Samas võib kuuvarjutus sinu ideede ja uskumuste teljel panna sind ülemäära juurdlema asjade üle, mis tegelikult sellist süvenemist ei vaja. Ajad asjad keeruliseks ning selle asemel et näha lahendusi, näed sa hoopis probleeme. Ka liikumise ja liiklusega seoses võib probleeme ette tulla.
Samas soosib Veenuse asend sõprust ja üldse intellektuaalse varjundiga suhteid. Külaskäigud sõbrannade juurde või ka täiesti juhuslikud kohtumised tänaval või poesabas toovad kaasa ilusaid hetki või meeldivaid uudiseid.
Nädala teisel poolel hakkab mõjuma Marsi ja Neptuuni kvadraat (täpne aspekt 22. juunil). Aspekt on seotud võimalike keeruliste ja ebaselgete sündmustega, pettuse, enesepettuse ja intriigidega.
Esmaspäeval võid Kuu ja Marsi opositsiooni tõttu olla kergesti ärrituv. Kuid õhtu soosib kirglikke armuhetki. Teisipäev, aga eriti kolmapäev väga ebasoodne reisi alustamiseks või suhte loomiseks välismaaga. Neljapäevas on pinget, kadedust, konkurentsi. Reede soosib uute sihtide seadmist. Laupäeva teine pool ja pühapäev pühenda sõpradele ja hobidele.

SÕNN
Kui eelmisel nädalal olid „olemine“ ja „omamine“ meeldivas tasakaalus, siis sellel nädalal langeb fookus omamise või siis mitteomamise peale. Ilmselgelt tähtsustad raha võimu ja asjade maailma üle, mis röövib sinult hingerahu ja loomingulise mänglevuse. Kui näed sõbranna seljas uhkemat kleiti või kaelas säravamat ehet, tunned ehedat kadeduse piina.
Nädala teises pooles hakkab tunda andma ka Sõnnis liikuva Marsi kvadraat Neptuuniga — ning see vähendab su eneseusku veelgi ning paneb veelgi enam asjademaailmast toetuspunkti otsima.
Kuuvarjutus Amburis ehk sinu 8. solaarmajas (jõulised tunded, muutus ühinemise teel, seks kui hinge ja keha jagamise kogemus, transformatsioon, puhastumine, võlad ja laenud) võib nendes märksõnades suurt lainetust või isegi tormi esile kutsuda.
Esmaspäev on kirglike suhete päev, kuid probleemiks võib olla armukadedus. Teisipäeval, eriti aga kolmapäeval ole ettevaatlik liikluses ja ära osta ega laenuta kallist tehnikat. Neljapäevas on vaidlusi ja mittenõustumisi. Reedel ja laupäeva esimeses osas vajab vaim uut toitu. Laupäeva õhtu ja pühapäev soosib kaugemate sihtide seadmist.

KAKSIKUD
Tõotab tulla põnev ja erutav nädal! Veenuse liikumine Kaksikutes pluss Veenuse aspektid Uraani (vabadus, vaheldus, põnevus, originaalsus, mässumeelsus, veidrused) kui ka Lilitiga (ahvatlus, kiusatus, „pahelisus“ või andekus, eristumine massist) toovad Veenuse teemades esile just need märksõnad.
Lisaks sellele toob Kaksikutes liikuva Päikese ühendus nii Merkuuri kui Kuu lõunasõlmega välja teemad, mis seotud kas mineviku või mingite vanade võlgadega — nii heas kui halvas võtmes. Võimalik, et just sinu „ego“ või õigemini „valeego“ on liialt minevikus või siis vanades harjumustes kiini, kuigi Veenus püüab kõigest hingest sind sellest kõigest lahti rebida. Kolmapäevane Kuuvarjutus võib vajutada tervele nädalale (isegi tervele kuule) keerukate, ootamatute või veidrate suhete pitseri. Partnerlusega seoses võib ilmneda nüüd ebaharilikke asjaolusid.
Esmaspäeval hoia tervist, maga piisavalt. Teisipäev ja eriti kolmapäev nõuab suhetes kõrgendatud tähelepanelikkust. Neljapäev sobib muutuseks, ümberhäälestumiseks, vigade paranduseks. Reede võib tuua müstilise või lihtsalt sügava läbielamuse. Laupäeva õhtu ja pühapäev soosivad eksootilisi teemasid.

VÄHK
Su alateadvuse uksed on endiselt avatud, mistõttu paneb kõikjal tähele sümboleid ja märke. Loominguliselt oled äärmiselt viljakas, kuid raamatupidamises ja mujal täpsust nõudvas töös võid kergesti vigu teha. Heaks enesetundeks vajad nüüd rohkem vaikust ja rahu — suures seltskonnas olles võid kergesti väsida.
Kuuvarjutus Amburis ehk Vähi jaoks 6. solaarmärgis võib tähendada suurt muutlikkust ja kõikumist eelkõige töö ja tervise teemades. Kindlasti peaksid sel nädalal vältima ületöötamist. Kui sul on mingi harjumus või tervisehäda, mis sind häirib ja millest soovid vabaneda, võiksid nii teisipäeval kui kolmapäeval sooritada enda jaoks sellest vabanemise rituaali.
Esmaspäeval ole ettevaatlik pidutsedes, õhtu sobib kirglikeks hetkedeks. Teisipäeval ja eriti kolmapäeval väldi ületöötamist, puhka end kindlasti korralikult välja! Neljapäev võib pingestada partnerlust, tekitada süütundeid või armukadedust. Seevastu reede soosib igasugust partnerlust. Laupäeva teine pool ja pühapäev soosib ümberhäälestumist ja uude teemasse süvenemist.

LÕVI
Oled keskendunud tulevikule ja kaugematele sihtidele — mõtled, mis saab sinust 10-ne või 20-ne aasta pärast…. Teisel tasandil püüad grupis või kollektiivis, millega oled seotud, saavutada võimalikult mugavat, ent samas kindlat positsiooni. Kui oled olnud tasemel, siis nüüd võidakse sulle „aumärk“ rinda riputada — su teened teiste ees saavad tunnustatud. Ja vastupidi — kui oled lootusi petnud, võidakse rünnata su mainet ja reputatsiooni. Eriti just kolmapäeval ja neljapäeval võib su muidu laitmatus strateegias ilmneda nõrk koht, mida konkurendid enda huvides kasutaksid. Reedel, laupäeval ja pühapäeval on oht sattuda mõne kinnisidee mõju alla, samuti asjade kaotamise ja keeruka tehnika streikimise võimalus. Erilist ettevaatust liikluses!
Esmaspäevas on vastuolu isiklike asjade ja tööasjade vahel. Hoidu bossi ärritamast! Teisipäeval võid teha kiirustades vale otsuse või võtta liigseid riske. Kolmapäevane kuuvarjutus võib mõjuda ajas nii ette kui taha (umbes 1 kuu), mõjutades sind võtma liigseid riske — eriti armuasjus ja ka hasartmängudes. Neljapäev võimendab keerukusi ja võib vähendada füüsilist ja vaimset toonust. Reede ja laupäeva esimene pool sobib tõsiseks tööks ja ka koduseks suurpuhastuseks. Laupäeva õhtu ja pühapäev soosib põnevaid ja inspireerivaid suhteid.

NEITSI
Väga paljud sündmused ja protsessid — nii töised kui isiklikud — on nüüd kas kulmineerumas või sinu jaoks olulises faasis. Tulemused on kätte jõudnud või jõudmas ja sa pead olema valmis võtma nende eest täieliku vastutuse. Kui nüüd vastutusest loobud, tuleb tagasilöök või langeb ettevõtmine valele rajale. Seega kui jõuad „ristteele“ pead olema valmis kiiresti reageerima. Ent kuuvarjutus leiab aset Amburis, mis on Neitsi jaoks isikliku majapidamise, kodu, perekonna, aga ka mineviku(harjumuste) märk. Seega annab varjutus suurepärase võimalus vabaneda mineviku halbadest mõjudest. Igaks juhuks ole sellel nädalal tagasihoidlikum eksootiliste söökide-jookide osas, kuna su seedimine võib olla tavalisest tundlikum.
Esmaspäeval hoia eemale vaidlustest, vali hoolikalt oma sõnu ning ära lase end provotseerida. Teisipäeval, eriti aga kolmapäeval, puhka piisavalt, söö kergemalt ja ole kodustega mõistev. Kinnisvaratehinguid mitte teostada! Neljapäeval hoia varju, avalikud esinemised võivad ebaõnnestuda. Reedel ja laupäeva esimesel poolel on vastupidi — areenil olemine pakub rahuldust. Laupäeva õhtu ja pühapäev sobivad suurepäraselt kodutöödeks.

KAALUD
Kui elad aktiivset elu ja palju ringi liigud, võid kohtuda põnevate ja eksootiliste tüüpidega — ole valmis kuulama jutte, mida sa varem kuulnud ei ole. Tõmbad ligi guru-tüüpi tegelasi, kes tahavad sind vägisi oma usku pöörata. Nii usu- kui ka teadusemehed võivad püüda su tähelepanu võita. Ja nüüd ongi käes see hetk, kus ka armusuhet saab edasi arendada just läbi kultuuri, kunsti või isegi religiooni. Nii et enne kirglikke armumänge astuge koos mõnest galeriist või muuseumist läbi!
Ka laiemas plaanis on sul hetkel palju kasu haritud või suure kogemustepagasiga isikutest. Suurepärane nädal ka reisi ja õpingute alustamiseks, võõrasse keskkonda ja kultuuri sisseelamiseks.
Esmaspäeval ei tasuks kanda esimest korda kalleid riideid ega ehteid. Teisipäeva esimene pool võib tuua segadusi asjaajamises. Õhtu soosib sõprust. Kolmapäevane Kuuvarjutus võib varjutada mõnda lepingut, kokkulepet, lubadust, aga ka ideed või mõtet. Reisi või välissuhtluse alustamine ebasoovitav. Neljapäev ja reede ja laupäeva esimene pool (kuni 14.47-ni) sobivad kodu või iseenese jaoks — vajad rohkem puhkust. Laupäeva õhtu ja pühapäev nõuavad enese aktiivset väljaelamist.

SKORPION
Nädalas annavad tooni sügavad või siis lihtsalt salapärased ja müstilised meeleolud. Nii su unenägudes kui armuhetkedes on rohkem seda, millele argitasandil on raske nime anda. Teisel tasandil sunnivad kujunevad olukorrad sind astuma üsna radikaalseid samme — sa pead olema otsustav ja konkreetne ning valima poole. Sul ei õnnestu jääda neutraalseks — eriti juhul, kui istud mitmel toolil korraga — ühest toolist saab sinu troon ja teisest kirstunael.
Praktilisel tasandil võib kuuvarjutus sinu nn. „rahamajas“ tähendada raha ja omandiga seotud ebastabiilsust või äärmuslikkust. Ka märksõnad „kogunemine, kogumine, kasutamine, väärtused, oskused“ võivad tõusta võtmesõnadeks.
Esmaspäeval on Kuu Skorpionis. Võid olla ülemäära emotsionaalne ja kergesti ärrituv. Uusi riideid ega uusi ehteid esimest korda mitte kanda! Teisipäev, eriti aga kolmapäev nõuab erilist hoolikust ja valvsust raha- ja äriasjades — ka raha ja asjade kaotamise või varguste oht. Neljapäev pingestab suhtlust — nii kõnes kui kirjas tuleks hoolikalt sõnu valida. Reede ja laupäeva esimene pool soosib külaskäike ja uusi muljeid. Laupäeva teine pool ja pühapäev soosib kodu ja majapidamisega seonduvat.

AMBUR
Täielik Kuuvarjutus Amburis! Vau! Mida see küll peaks tähendama? Kuu sümboliseerib sind kui naist, sinu emotsioone, tundeid ja hinge salapäraseid sügavusi. Kuuvarjutus on suurepärane aeg selleks, et endalt maha raputada kõik need harjumused, kompleksid ja hirmud, mis sind segavad ja millest sa tahad vabaneda. Kuigi täpne varjutus on kolmapäeva hilisõhtul kell 23.13, võib sisemise puhastumisega mõttes algust teha juba esmaspäeval.
Laiemas plaanis toob nädal fookusesse asjad-suhted-olukorrad, mis on sulle olulised, ning millega seonduvad nii sinu kõige suuremad lootused kui ka kartused. Kui midagi on väga ületähtsustatud, siis on see ka sageli probleemide allikaks.
Veenuse soodne asend sinu partnerluse märgis (Kaksikutes) annab uut hoogu paljudele suhetele, mis võivad võtta põnevaid ja erutavaid pöördeid.
Esmaspäeval hoia tervist, väldi mõnuaineid, maga piisavalt. Teisipäeval kell 5.38 jõuab Kuu Amburisse. Päev enne varjutust on eriti hea aeg selleks, et visualiseerida kõike seda, millest soovid loobuda ja lahti lasta. Kolmapäeval, varjutuse päeval, ole neutraalses positsioonis, ära alusta millegi olulisega, ära loo suhteid, ära võta vastu olulisi otsuseid. Neljapäeva, reede ja laupäeva esimese osa mõju on koguv ja kogunev, energia on tihenev, üsna materiaalne. Laupäeva õhtu ja pühapäev soosib uusi ideid ja külaskäike.

KALJUKITS
Kuuvarjutus toimub Kaljukitse 12. solaarmärgis, mis sümboliseerib hinge sügavusi, alateadvust, kõikehõlmavat ühtesulamist Tervikuga, aga ka võimalikke intriige ja salajasi vaenlasi. Seega võid sellel nädalal olla tavatult sensitiivne ja vastuvõtlik kõikide peenete vibratsioonide suhtes. Ent valvas tasuks olla ka kõige nähtamatu ja varjatu negatiivse poole osas — mis võib pöörduda sinu vastu. Võid olla ka ise hajameelsem ja asju ning kohtumisi unustada või segamini ajada. Ka oled tavalisest tundlikum nii ravimite kui ka alkoholi suhtes. Dieet pole samuti soovitav, samas ka mitte liigne kõhuorjamine. Eriti tuleks vältida magusat.
Esmaspäev ei soosi meeskonnatööd — oht konfliktidele. Teisipäev, eriti aga kolmapäev ongi kõige tundlikumad päevad nii heas kui halvas. Püüa jääda neutraalseks, väldi äärmusi ja olulisi samme. Sobivaks kuuvarjutuse rituaaliks sinu jaoks oleks kolmapäeval kuuma ja külma duši pidev vaheldumine, aga ka tule ja vee süntees — aseta näiteks põlev küünal ja pokaal veega kõrvuti ja las nad sulavad su pilgus visuaalselt ühte!
Neljapäeval kell 8.59 siseneb Kaljukitse Kuu, mis toob sinu Kaljukitseliku naiselikkuse ehedamalt välja. Kuu jääb Kaljukitse kuni laupäevani 14.47-ni. Laupäeva teine pool ja pühapäev on üsna soodne uute asjade ostmiseks, väljaarvatud keeruline tehnika.

VEEVALAJA
Su romantikamerel tõuseb tuul ning lained võivad päris kõrgeks minna — võimalikud on kiired ja ühtlasi kirglikud arengud nii armastuses kui ka seltskondlikus plaanis. Nädala esimeses pooles toob Veenuse ja Uraani sekstiil su ellu põnevust või elevust või tekitab sinus lihtsalt eksperimenteeriva ja seiklusi otsiva meeleolu. Oled avatud kõigele uuele ning valmis hüppama vette tundmatus kohas. Naudid edu ja populaarsust kõikjal, kus pead avalikkuse ees esinema ja areenil olema.
Kolmapäeval, eriti aga neljapäeval ole siiski suhete loomisel ettevaatlik. Samuti ole ettevaatlik tule, gaasi ja muude ohtlike ainetega ümberkäimisel.
Esmaspäeval hoidu bossi ärritamast ja ära ise ka oma alluvate peale karju. Teisipäev, eriti aga kolmapäev nõuab head diplomaatilist vaistu meeskonnatöös. Samuti võid mõne sõbra soove või kavatsusi valesti tõlgendada. Neljapäeval kipud unustama kohtumisi või kaotama asju. Ettevaatust liikluses! Reedes ja laupäeva esimeses osas on loomingulisust ja endasse vaatamist. Laupäeval kell 14.47 siseneb Kuu Veevalajasse (jäädes märki kuni 20. juunini kell 23.45-ni). Võid olla sel ajal väga emotsionaalne — nii heas kui halvas.

KALAD
Elad endiselt kas mälestustes või unistustes. Idealiseerid minevikku nii olukordade kui ka suhete tasandil. Teine võimalus — kodu ja perega seonduv nõuab nüüd suuremat tähelepanu. Ka on võimalik, et mõni vana harjumus tõstab taas pead — kuid olud on vahepeal muutunud ja see vana muster ei sobi enam kuidagi tänasesse päeva. Vana ja uus võivad ka muudel viisidel kummaliselt põimuda ja seguneda ja see kõik tekitab veidra kokteili. Kuuvarjutus leiab aga aset sinu karjääri ja ühiskondliku väljundi märgis — seega võib varjutus tuua välja nõrgad kohad sinu sotsiaalses eneseteostuses. Või annavad konkurendid tuld ja sunnivad sind oma uimi kiiremini liigutama.
Esmaspäeval hoidu vaidlustest ja ära sekku teemadesse, millest sa eriti ei jaga. Teisipäeval, eriti aga kolmapäeval ei tohiks töö- ja karjääri osas mingeid lõplikke otsuseid vastu võtta. Lepinguid mitte sõlmida, uusi projekte mitte käivitada! Neljapäeval on pinged grupisuhetes, klubi või seltsi liikmeks astumine ebasoovitav. Reedel ja laupäeva esimeses osas (kuni 14.47) täpselt vastupidi — ühistegevus pakub rõõmu. Pühapäeval naudi vaikust ja rahu.