Neljapäeval leiab aset Veenuse ja Pluuto kvadraat. See aspekt on seotud kadeduse, armukadeduse, kontrollivajaduse ja paranoiliste kahtlustustega suhete liinis. Veenus on Jääras, mis on Veenuse jaoks „tuline“ positsioon. Kõikides suhetes vajatakse nüüd rohkem ehedat ja loomulikku kirge ega olda nõus mingite kompromissidega. Paljud suhted võivad kannatada tormakuse ja diplomaatia puudumise tõttu. Iha ja viha võivad kergesti üksteiseks üle minna.
Kirglik tüli võib lõppeda voodis ja leige voodikogemus võib päädida kirgliku taldrikuloopimisega.

Samas mõjub (eriti nädala teises pooles) juba ka Marsi-Saturni opositsioon (täpne aspekt 29. mail). See aspekt on seotud meheliku energia ja jõu (Marss) pidurdatuse ja takistatusega (Saturn). See aspekt manitseb mitte kiirustama ja oma tegevus hoolikalt läbi mõelda. Rabe kiirustamine toobki siis kaasa mitmesuguseid takistusi ja viivitusi. Seevastu hoolikas ettevalmistus annab konkreetseid ja pikaajalisi tulemusi.

Pühapäevane Merkuuri-Neptuuni sekstiil mõjub nädala teises pooles. Aspekt soosib loovust ja head intuitsiooni — eriti just praktilistes asjades, kuna Merkuur on Sõnnis.

Vaata, mida algav nädal sinu tähemärgile toob: