Samas on Marsi ja Neptuuni kvadraat aspekt, millega võivad kaasneda hämarad ja segased asjaolud. Mehelik energia ja jõud (Marss) on segunenud kaootilise, ebausaldusväärse ja valelikuga (Neptuun). Suureneb võimalus erinevateks intriigideks ja salasepitsusteks. Pinges Neptuun muudab vee sogaseks ehk siis ähmastab piirid ja reeglid. Ettevaatlikum peaks olema ka ravimite ja alkoholiga.

Õnneks on Marss õnnelikus aspektis küllusesarve sümboli Jupiteriga. See aspekt annab palju energiat ja muudab igasuguse tegevuse ja energia kasutamise äärmiselt viljakaks. Kuid kuna samal ajal toimib ka Marsi-Neptuuni kvadraat, võib energilisus ja jõud kergesti valesse kanalisse sattuda.

Veenuse-Lilithi trigoon toob nädalasse kevadist vaimustust ja kirge. Eriti kirglikud päevad võivad olla teisipäev, kolmapäev ja neljapäev.

Samuti mõjub jätkuvalt veel ka Merkuuri-Uraani ühendus, mis võib kaasa tuua ootamatut või provokatiivse iseloomuga infot. Liikumise-liikluse, kiiruste ja kõrgustega seonduv võib kaasa tuua äkkintsidente. Kõiges otsitakse kõmu, sensatsiooni või vandenõud (koosmõjus Marsi-Neptuuni kvadraadiga).

Vaata, mida algav nädal sinu tähemärgile toob: