Marss on meheliku energia ja jõu sümbol, Kuusõlmed sümboliseerivad telge „minevik-tulevik”. Seega on jõud ja energia piltlikult öeldes selle telje keskel, sümboliseerides võrdset võimalust pöörduda kas minevikku tagasi või valida tee tulevikku.

Pühapäeval kulmineerub Veenuse ja Saturni kvadraat (tugevam mõju alates kolmapäevast), mis võib muuta seltskondliku atmosfääri tõsiseks ja vaoshoituks. Aspekti iseloomustab ütlus — „alguses ei saa vedama, pärast ei saa pidama”. Suhetes ja armuhetkedes on ülemäära palju kainust ja mõistuspärasust.

JÄÄR

Käes on võib olla aeg, kus sinu teadmised pannakse praktikas proovile ning seda just seoses sinu ühiskondliku tegevusega. Mida rohkem sinust sõltub ja mida kõrgemal positsioonil oled, seda rohkem pead nüüd oma maine ja reputatsiooni nimel pingutama.

Algav nädal toob teravamalt fookusesse ka igapäevase rutiini ja kohustustega seotud asjaolud. Tööd on kas rohkem või süvened ise oma töödesse põhjalikumalt, mistõttu kummitab ajapuuduse ja sellest tuleneva stressi oht. Vältima peaks nii ületöötamist — eriti just vaimse töö puhul. Poolikud tööd tuleks võimaluse korral siiski lõpetada — kuid rahulikult, mitte kiirustades. Kui see tehtud, siis pigem laiskle ja heida kõik töömõtted ajutiselt kõrvale — naudi elu!

SÕNN

Kõige hullemad on need piirangud, mis me ise endile oma mõtetes ja uskumustes seame. Nüüd ongi käes olukord, kus sul võib „usk kõikuma lüüa”. Kuigi Marsi asend on päris paljulubav ja näitab üsna kõrget energiataset, toob Veenuse asend kaasa oma võimete ja võimaluste ilmse alahindamise. Seda just vaimses plaanis — sa justkui ei usuks tegelikult sellesse, mida teistele räägid ja milliseid ideid pooldad.

Reedel kell 19.56 siseneb Sõnni Lilit (jäädes Sõnni kuni 12. septembrini 2012). Väga laias laastus on see naistele soodne aeg, andes parema võimaluse oma naiselike energiate esiletoomiseks. Samas on suuremad võimalused sattuda ka avalikku skandaali või mässida end mingisse kahtlasse ettevõtmisse.

KAKSIKUD

Marsi kvadraat Kaksikutes oleva Kuu Lõunasõlmega tähistab kas pinge- või pöördehetke sinu senises tegevuses. Minevikuga seonduv võib suuremat rolli mängida — võid olla liialt kinni mineviku mõjudes. Kui oled hiljuti mõnest pahest loobunud, võid nüüd tunda kiusatust sellele taas järele anda. Kuid positiivsel juhul oled nüüd suuteline minevikku ümber hindama ja võtma minevikust kaasa vaid selle, mis sind rikastab — mitte ei rõhu ega paina.

Samuti võivad rohkem fookusesse tõusta kodu, pere ja elamistingimustega seoses olevad asjad või suhted. Võimalik, et pead rohkem oma lähedaste muredele pühenduma — eriti siis, kui sinu ja nende vahele on aja jooksul tekkinud võõrandumine.

Nädal on ebasoodne ilusate asjade, eriti riiete ja ehete hankimiseks.

VÄHK

Maadled oma kohustustekoormaga, mille raskus ei taha sugugi väheneda. Sulle tundub, et teised saavad kuidagi kergemini läbi kui sina. Aga kas sa mitte ise ei võta oma töid ja tegemisi liiga tõsiselt? Kas mitte mängulisuse puudumine ja ülemäärane kaine asjalikkus ei kurna sind?

Tegelikult sa ju armastad oma kalleid ja lähedasi inimesi, aga tööasjad lihtsalt ei lase sul seda armastust neile väljendada…  Siin sa alateadlikult püüad siiraste tunnete eest põgeneda — töösse, ühiskondlikesse projektidesse. Sa justkui ei usalda oma tundeid, või õigemini kardad oma emotsioone lähedastele välja näidata. Veenuse ja Saturni kvadraat muudab ka armusuhted ülemäära kaineks ja rutiini sumbuvaks. Sul võib olla raskusi ka lõdvestumisega ja üldse puhkusega — kipud tööd koju kaasa tooma ehk siis mõtled tööst ka vabal ajal.

LÕVI

Nädal sobib selleks, et saavutada oma mõtetes suurem selgus ja konkreetsus. Sa ei killusta end enam liigsete infokildudega, vaid keskendud just sellele, mis tundub sulle oluline ja vajalik. Samuti valitseb su mõtetes tasakaal intuitsiooni ja loogika vahel, mistõttu oled võrdselt edukas nii korrutustabeli kui ka klaveri kasutamisel. Nädal sobib suurepäraselt ka siduvate lepingute sõlmimiseks ning kindlate lubaduste väljakäimiseks, kuna õhus on palju püsivust ja asjalikkust. Samas on kerge oht, et oled ka isiklikes suhetes liiga mõistusepärane ja „kaine”, mis muudab su romantikapõllu liiga kuivaks ja igavaks. Armuasjades kipud mõistus domineerima tunnete üle, mistõttu sul võib tekkida raskusi vajaliku spontaansuse saavutamisega.

NEITSI

Neitsis liikuva Marsi kvadraat Kuu Sõlmedega võib esile kutsuda olukorra, kus sa pead tegema olulisi valikuid just konkreetse tegevuse osas. Võimalik, et pead ühest tegevusest loobuma mingi teise tegevuse kasuks. Või kujuneb lihtsalt olukord, kus oled kui kits kahe kuhja vahel ega suuda otsustada, kumma kasuks otsustada. Kui oled ühiskondlikult aktiivne, siis koged tugevat konkurentsi ja võitlust paremate positsioonide pärast.

Saturni poolt pingestatud Veenus sinu loovuse ja mängulisuse märgis võib mõnevõrra pärssida su loovust ja eriti just spontaansust. Nii mõneski olukorras võid käituda sunnitult ja tunda kohmetust — eriti just võõrastega suheldes. Kui sul on laps või lapsed, võid ka nendega suheldes olla veidi krampis.


KAALUD

Veenuse ja Saturni kvadraat paneb sind end alahindama ja kõike mustades värvides nägema — eriti just suhete ja partnerluse osas. Sa arvad, et ei meeldi inimestele, mistõttu eelistad üksindust seltskonnas viibimisele. Teisel tasandil on võimalik, et sinu pereliige või kaudselt su pereasjadega seotud isik seisab keerulise probleemi ees ja vajab sinu abi. Just kodused-perekondlikud suhted on sellel nädalal need, mis vajavad nüüd suuremat pühendumist ja keskendumist. Ka laiemas plaanis võivad paljud inimsuhted nüüd kaasa tuua olukordi, kus pead rohkem pingutama ja vaeva nägema. Oluline on, et sa ei loobuks vastutusest ega alt ära ei hüppaks.

Tegevuse ja ettevõtmiste tasandil võid nüüd kergesti midagi kahe silma vahele jätta, ära unustada, segamini ajada. Valvas tuleks olla ka (tasku)varaste suhtes.

SKORPION

Kuidas eristada oluline ebaolulisest? Kuidas tulla toime meeletute infovoogudega nii, et silma hakkaks vaid kasulik ja vajalik? Need küsimused võivad nüüd sinu jaoks igati aktuaalsed olla. Sinu paberi- või failimajandus kas „ajab üle“  ja on üleküllastunud või vastupidi — kuskil on takistus, tähtis info oleks justkui „kännu taga kinni”…. Olulised paberid võivad olla kadunud, vajalikud failid või programmid ei avane jne.

Mõni su sõbranna, sõber või lihtsalt mingi seltskond võib anda su tegevusele teise suuna, sind mõjutada või üritada sulle kuidagi survet avaldada. Või siis jõuavad mõned su tegemised sellisesse faasi, kus vanaviisi enam jätkata ei saa. Tööga või muude kohustustega seoses võib tekkida keeruline või lausa arusaamatu olukord.

AMBUR

Milline on sinu suhe oma sõprade ja sõbrannadega? Kas teie vahel on siiras sõprus või on tunda ka konkurentsi? Mida annad teistele ja mida vastu saad? Sellised küsimused võivad sel nädalal tunduda sulle olulised. Positiivsel juhul liiguvad sinu ja su sõprade vahel tugevad energiad, mis aitavad kiiresti edasi liikuda. Halval juhul võib keegi sinu suhtes ülemäära jõuliselt käituda ja sulle kaikaid kodaratesse loopida.

Sinu suhe nii oma bossi või mõne teise autoriteediga võib kaasa tuua segadusi, arusaamatusi, möödarääkimist või isegi otsest pettust ja valetamist.

Marsi kvadraat Amburis liikuva Kuu Põhjasõlmega võib luua olukorra, kus keegi või miski sunnib sind oma plaane ja tulevikusuundumusi ümber vaatama või lausa oma tegevust muutma.

KALJUKITS

Pühapäeval kulmineeruv Veenuse ja Saturni kvadraat muudab sind taaskord ülemäära reserveerituks ja isegi mõnevõrra häbelikuks. Võtad kõike, eriti aga iseennast, kole tõsiselt ning oled ülitundlik ka igasuguse kriitika suhtes.

Vajad sellel nädalal rohkem omaette olemist ja privaatsust. Tunned, et pead korraks aja maha võtma — selleks, et jõuda endas suuremale selgusele.

Teisel tasandil võib Marsi kvadraat Kuu Sõlmedega kaasa tuua pingeolukordi ja lahkarvamusi eriti just töises plaanis. Seega püüa hoiduda tööga seotud konfliktidest, aga samuti ka ületöötamisest — nimelt kipud nüüd suhete eest töösse põgenema. Sest töö mõjub sulle nüüd rahustavalt, suhtlemine seevastu tekitab ebamäärast ebamugavustunnet.

VEEVALAJA

Sa võid nüüd arvata, et sul pole piisavalt teadmisi või oskusi, et saavutada oma eesmärke. Suhete osas võib sulle tunduda, et sind ei armastata piisavalt või et sa pole piisavalt atraktiivne. Seetõttu võid just seksuaalses plaanis olla ülemäära pinges ja rahulolematu.

Aga kõik need hirmud ja kartused pole midagi muud kui vaid su enda mõistuse poolt loodud raamid — vabane siis nendest! Sest Marsi asend näitab just võimalust muutuseks või siis lihtsalt uue suuna võtmiseks. Samas manitseb Marsi asend olema ettevaatlik nii liikluses kui ka mujal, kus mingi õnnetus võib juhtuda. Aeg on ebasoodne ka võlgadeks-laenudeks — üldse kõigeks, kus on tegemist mingite varade või vahendite jagamise või ühiskasutusega.

KALAD

Partnerlus kui selline on nüüd kõige olulisem. Võrdselt aktuaalsed võivad olla nii viljakas koostöö kui ka pingeline konkurents. Mida suurem on sinu ühiskondlik aktiivsus, seda pingelisem on nädal. Teisel tasandil võib nädal tuua esile nõrgad kohad sinu mõtetes, plaanides või tegudes. Pead olema valmis taluma õigustatud kriitikat ja vajadusel oma plaanidesse korrektiive tegema.

Kui alustad koostööd või lood uue suhte, tasuks igaks juhuks kontrollida oma partneri tausta — võimalik, et ta varjab sinu eest midagi. Ka on võimalik, et keegi su partneritest sunnib sind tegema valikuid, mida sa ise omast tahtest ei teeks.

Nii armuasjades kui ka seltskondlikus elus võid nüüd tajuda kerget mõõna. Aga võimalik, et see mõõn on vaid su enda ettekujutuses.

Loe lisaks: