Nädal sobib ideaalselt uuteks jõulisteks algusteks, talguteks, koristustöödeks. Samas tuleks täita kõiki ohutusnõudeid. Tuli ja terariistad, samuti ohtlik tehnika ja keemilised ained võivad nüüd suurema tõenäosusega pahandust tekitada.
Kolmapäeval toimuv Päikese ja Jupiteri ühendus mõjutab tervet nädalat, genereerides optimismi ja eneseusku, mis kergesti võib üle kasvada oma võimete ja võimaluste ülehindamiseks.
Jääras kui esimeses tulemärgis on seega ühenduses kaks tuleplaneeti, lisaks ka tuleplaneedi Marsi ühendus Liliti ja Uraaniga. Selline ülitugev tule-elemendi mõju võib maailmas kaasa tuua tõelise „kuumalaine“ nii otseses kui ka ülekantud tähenduses.
Inimsuhted võivad nüüd kannatada taktitunde puudumise ja liigse robustsuse pärast. See nädal on eelkõige tegude, mitte suhtlemise, ammugi mitte kompromissidele jõudmise aeg.

JÄÄR
Kindlasti peaksid leidma endale mingit sellist tegevust, kus kõik oma jõuvarud mängu paned. Pead saama end süütul viisil välja elada — vastasel korral on võimalikud nii traumad kui ka konfliktid ümbritsevaga.
Samuti võid oma jõudu ja võimeid kergesti üle hinnata, olla põhjendamatult enesekindel ja enesekeskne.
Ja kui raskeid väljakutseid silmapiiril pole, võid murda sisse lahtisest uksest, kutsudes sellega esile paraja kaose ja segaduse.
Kuna sinu sisemuses valitseb selline aktiivne energiate möll, tõmbad ligi ka jõulisi ja ülimaskuliinseid mehi — isegi ülikirglikke või suisa kriminogeenseid tüüpe.
Esmaspäeval varjutab jõud igasuguse peene tunnetuse — tegude päev! Teisipäeval vältida keeruka tehnika soetamist. Ent päev võimendab sajakordselt kõiki armuhetki! Neljapäevas on segadust, ebakindlust. Reede õhtu sobib ideaalselt ühiseks pereürituseks või ka üksi kodus olemiseks, lugemiseks. Ka laupäev soosib perega koos olemist. Pühapäevas on kadedust ja armukadedust.

SÕNN
Hoovused alateadvuse sügavustest mõjutavad sind endiselt tavalisest tugevamal määral. Unenäod või lausa poolilmsi nähtud visioonid võivad tekitada kas veidi kõheda või vastupidi — joovastava tunde, et elu on salapärane, mitmedimensiooniline ja lõpmatute võimalustega!
Sa paned nüüd tähele väga peeneid ja vaevutajutavaid vibratsioone, oled justkui „võimendi“ nähtamatu ja nähtava maailma vahel. Seda enam jälgi, mida sa vastu võtad ja ürita mitte sattuda negatiivse energia lainele, väldi infomüra ja mõtle positiivseid mõtteid.
Praktilises tegevuses võid olla hajameelne, unistav, ebatäpne. Seetõttu vajad äri- ja rahaasjus kindlasti nõuandjat.
Teisipäeval, kolmapäeval ja neljapäeva esimeses pooles (kuni 14.21-ni) liigub Kuu Sõnnis. Need on suurepärased päevad armastuseks, kuna ühendavad hingelised ja kehalised energiad. Hea aeg ka igasuguseks (käsi)tööks, eriti kui on kaasatud loodus ja taimed.
Reedel väldi ostmist kui millegi asendustegevust, liigse kulutamise oht. Pühapäeval väldi kriitikat ja enesekriitikat.

KAKSIKUD
Nädal sobib ideaalselt kaugemate tulevikuplaanide tegemiseks, jõulise visiooni loomiseks sellest, millises suunas tahad edasi liikuda. Koged nüüd oma meeleoludes elevust tekitavat segu kiirusest ja originaalsusest. Sul on tunne, et kõik on võimalik — ja ongi!
Teisel tasandil muutub nüüd olulisemaks igasugune meeskonnatöö. Ühine „kambavaim“ ja töö ühiste ideaalide nimel liidab sind teistega rohkem kokku. Parim aeg klubi või seltsi liikmeks astumiseks.
Veenus on jätkuvalt „töö- ja karjäärisektoris“, mis lubab prognoosida meeldivaid või isegi intiimseid hetki tööpostil.
Teisipäev sobib tööks iseendaga, mediteerimiseks, sisevaatluseks. Kolmapäevas võib olla rahutust ja ärevust. Neljapäevast 14.21-st kuni pühapäevani 0.02-ni on Kuu Kaksikutes. See on aeg enda jaoks, oma vajaduste ja soovide teistele rääkimiseks, ka uute alguste planeerimiseks. Neljapäeva õhtul võib tunda end ebakindlalt, segaduses olevana. Reedel on oht sõbrannadega pikka mokalaata pidama jääda.

VÄHK
Kas sul on kadedaid suguõdesid, kes sulle kaikaid kodaratesse tahavad loopida? Kui on, siis nüüd võivadki nad midagi ette võtta. Nädala märksõnaks ongi konkurents, rivaalitsemine ning kadedus. See võib avalduda nii sinu töösuhetes kui ka isikliku elu tasandil. Nädal tuleb seda pingelisem, mida paremat ja kõrgemat positsiooni omad. Kui elad rahulikku kodust elu ja sul pole konkurente, ei saa see seis ka realiseeruda. Sel juhul tunned lihtsalt ebamäärast vastutustunnet või rahulolematust, mis sunnib plaane ümber vaatama või midagi muutma.
Teisel tasandil võib olla tajutav koduste olude ja tööasjade vastuolu — üks neist töötab teise arvel.
Esmaspäeval jälgi oma kehakeelt — kui sul on midagi varjata, võid end sellega kogemata reeta. Teisipäeva õhtul võiksid mõne sõbrannaga tutvust uuendada, Kuu ja Veenuse sekstiil soosib naiselikke teemasid. Neljapäeval, eriti päeva teisel poolel, võid olla hajameelne, asju kaotada või maha unustada. Ülitundlikkus ka ravimite ja alkoholi suhtes. Reede sobib nii sisekaemuseks kui ka kodu koristamiseks. Pühapäev võta enda jaoks.

LÕVI
Su energeetiline mõju mehepoegade üle on endiselt tugev. Samas oled sa suhetes üsna valiv ega paku oma seltskonda mitte igaühele. Tunned end kuningannana, kes tahaks kõndida punasel vaibal ja mitte iga mees ei suuda sulle seda korraldada. Samas — just võimekaid ja heade juhiomadustega mehi sa nüüd ligi tõmbadki! Seega ole valmis kohtuma oma Kuningaga!
Nädal võib kaasa tuua nii muutusi, läbimurret kui ka ootamatusi seoses kaugete ja eksootiliste teemadega — välismaa, reisid, võõrad kultuurid jne. Juriidilised tehingud ja kohtuga seotud asjad vajavad samuti asjatundlikku nõuandja abi.
Teisipäev on soodne töö- ja äriasjadele, samuti avalikeks esinemisteks. Seevastu neljapäev kuni kella kolmeni päeval külvab segadust ega sobi avalikeks esinemisteks. Reedel võivad sõbrannad sind või sina sõbrannasid tüüdata. Päev sobib ka klubiüritusteks, eriti mõne uue klubi liikmeks astumiseks.
Pühapäeval aeg maha! Vedele oma kallil diivanil, maga oma mõnusas pesas, loe lahedat raamatut!

NEITSI
Endiselt on aktuaalne muutuste ja teisenemiste teema. Asjad, ettevõtmised või suhted, mida sa säilitad vaid harjumusest ja inertsist, võivad nüüd kas lõppeda või uueneda. Aga kas sa pead olema kõrvaltvaataja? Kindlasti mitte — haara ise härjal sarvist ja püüa olukordi ise suunata! Kui kuskil „asi susiseb“, siis anna kas tuld juurde või kustuta see! Aeg nõuab konkreetsust, „poole valimist“ ja tegusid.
Teisel tasandil on oluline millegi jagamise või ühise omamise teema. Ja sellelt pinnalt kipub konflikte ja pingeid tekkima — eriti nädala teisel poolel. Ka laenamine ja võlgu võtmine on jagamine. Samuti seks — kehade jagamine. Seks ongi teema, mis eriti hästi nädala võngetega haakub just heas mõttes. Su armuhetked võivad olla tavalisest jõulisemad, „väiksed surmad“, mis vabastavad argimuredest.
Esmaspäeva helid on kirglikud ja sügavad, teisipäev võib tuua häid ideid, vaimset selgust. Neljapäev, vastupidi — eksitab ja ajab segadusse. Reedel võivad suhted olla liiga sentimentaalsed, nunnutavad või teesklevad. Pühapäev sobib majapidamise korrastamiseks.

KAALUD
Kõige olulisem on nüüd partnerluse ja suhete teema. Sa pead olema valmis suhete liinis kindlat seisukohta võtma — otsustusvõimetus ehk siis otsustamise pidev edasilükkamine on praegu eriti ebasoovitav. Võimalik, et kohtud kas väga tähtsa ja mõjuka või siis lihtsalt „endast väga heal arvamusel“ oleva meesterahvaga.
Endiselt on õhus võimalus armuromaaniks töökohal või töökaaslasega. Ka üldisemas plaanis võivad isiklik ja tööalane elu omavahel põimuda.
Nädala teisel poolel võivad pingestuda sinu suhted oma koduse partneriga. Majapidamises ettevaatust tule ja gaasiga!
Teisipäev sobib millegi kindlustamiseks ja tugevdamiseks. Õhtu võib kujuneda seksikaks. Neljapäeval on võimalikud segadused ja arusaamatused. Ebasoodne reisi alustamiseks. Reede õhtul tekkiv Kuu ja Veenuse kvadraat muudab laisaks ja natuke edevaks kiisuks. Armastusele siiski hea aeg. Pühapäevas on varjatud pingeid ja kahtlusi.

SKORPION
Käes võib olla aeg, kus töö ja puhkus, kohustused ja naudingud väga selgesti eristuvad. Kui teed tööd, on seda kas palju või teed seda südamega. Ja kui on vaba aeg, siis lõdvestud ja naudid täiega!
Kui oled väga kitsa eriala esindaja ehk Suur Spetsialist, annab nädal sulle võimaluse oma erioskustega silma paista. Teine võimalus — tööl (või seoses tööga, mida parajasti teed)
tekib olukord, mis on kas ootamatu, tavatu või mõnes muus mõttes eriline. Kui töötad mingite seadmete peal või taga, siis erilist ettevaatust! Samas on nüüd võimalik oma töödes oluline läbimurre saavutada.
Teisipäev on hea tööalasteks kokkulepeteks, koostöö alustamiseks. Õhtul armasta oma kallimat — õhus on kirge ja füüsilist tundlikkust! Neljapäev võib tuua arusaamatusi, segadust, lubadustest taganemist. Õhtul ettevaatust joobes tüüpidega! Reedel on oht kiusatustele järele anda, liialdada drinkidega või sattuda (armu)afääri. Pühapäeval vaidluste ja tülide oht.

AMBUR
Püüdled endiselt vabaduse ja sõltumatuse poole, mistõttu ei pruugi sa püsisuhte loomisest eriti huvitatudki olla. Sa oled rõhutatult iseseisev ega taha seetõttu kellestki sõltuda. Kuigi oled Ambur, võivad sinus välja lüüa Lõvile sarnased omadused — väärikus, uhkus, kuninglikkus. Seda väljapeetust ei suuda sa siiski kaua hoida, sest kindlasti juhtub midagi, kuhu koheselt sekkud ja mis paljastab su looduslähedase ja siira olemuse. Seega kuningaks sa ei sobi, sest sa ei suuda lihtsalt troonil püsida…:) Su meeleolu vastab pigem filmile „Mustlaslaager läheb taevasse“.
Sinus on nüüd entusiasmi ja kevadist rahutust, mis võib sind panna hulljulgelt kõiki sildu põletama.
Esmaspäeval kipud kõiges üle mängima. Teisipäev rahustab, võtab hoogu maha — hea tööpäev, võimaldab süvenemist ja süstematiseerimist. Neljapäeval võid olla ülitundlik nii ilma kui ka mõne (toidu)aine suhtes. Reedes on hoolivust ja soovi aidata või ära kuulata. Vastupidi on pühapäeval — ollakse kapseldunud ja kinnised.

KALJUKITS
Sind võib nüüd tabada tunne, et kohe tuleb maavärin koos korraliku tsunamiga! Tunne, et jalgealune kõigub ja mitte millegi peale ei saa kindel olla. See tunne võib teha väga rahutuks või vastupidi — mõtlikuks ja endasse vaatavaks.
Päikese ja Saturni jätkuv vastasseis äratab ellu sinus elava konservatiivi, kahtleja ja vanade kommete säilitaja. Seevastu muud planeediseisud näitavad jälle uut algust, hinges tärkavat revolutsioonilist olukorda…:)
Nädala teises pooles võivad suureneda pinged kodus — nii suhete kui asjade-esemete tasandil. Kodutehnika võib streikida, elukaaslane vinguda, laps jonnida, koer uluda, kass kräunuda jne…
Esmaspäeval tuleks püüda lõpetada kõik poolikud tööd. Teisipäevas võimenduvad kõik rõõmu- ja naudinguhetked. Neljapäeval ei maksa anda ega uskuda ka kellegi teise antud lubadusi, ebasoodne lepinguteks. Reede võib sinu jaoks olla veidi liiga kiire või pealiskaudse mõjuga. Pühapäevas on palju umbusku ja kahtlusi suhete tasandil.

VEEVALAJA
Kiire tempo ja infouputus on endiselt nädala märksõnadeks. Kui suudad saabuvat infot õigesti filtreerida, võid palju kasulikku teada saada. Ka sul endal võib tekkida geniaalseid välkideid ja taipamisi, mistõttu hoia diktofon või märkmik ligi. Samas võid nüüd langeda mingi kinnisidee mõju alla või tõlgendad mingit infot valesti. Ning teed sellest valed järeldused ja seega võid langetada ka valesid otsuseid. Samuti võid sattuda vaidlustesse ja sõnasõdadesse, seda eriti nädala teisel poolel.
Liikluses ning mujal, kus liigud mingi kaadervärgiga ringi, tasuks olla valvas ja silmad lahti hoida.
Teisipäev sobib kodusteks asjadeks, kodu korrastamiseks, või lihtsalt aja mahavõtmiseks. Õhtu soosib armastust. Neljapäeva õhtul väldi baare ja pubisid, kuna tõmbad ligi kahtlasi tüüpe. Reede sobib ilu- ja naistekaupade ostmiseks — samas on oht langeda ostumaania ohvriks. Pühapäev sobib hoopis töötegemiseks, eriti koristustöödeks.

KALAD
Endiselt on fookuses elu praktilisem ja materiaalsem pool, mis võib nüüd olla pingete ja väljakutsete allikaks. Kui kavatsed osta midagi kallist või tehniliselt keerukat, pea kindlasti sõbra või elukaaslasega nõu. Tehnika ja keerulised seadmed võivad nüüd peavalu valmistada. Arvutiga töötades tee oma failidest pidevalt mälupulgale koopiaid! Ja kui su auto pole enam esimeses nooruses, ära pikka teekonda ette võta.
Nädala teisel poolel võivad pingestuda sinu suhted sõbrannade või mingi kindla seltskonnaga.
Ent Veenuse jätkuv liikumine Kalades toob armastuses ja seltskondlikus suhtlemises igati meeldivaid hetki (väljaarvatud neljapäev).
Teisipäev sobib külaskäikudeks, uute muljete hankimiseks, õhtu gurmaanlikeks või lilledega seotud toiminguteks. Neljapäeval võib Kuu ja Neptuuni kvadraat võimendada sinu negatiivseid omadusi — haavatavust, ülitundlikkust, mõjutatavust. Reede nõuab asjade lõpetamist, õhtu on ideaalne selleks, et olla koos perega ja rääkida südamest-südamesse.