Kolmapäeval asetleidev Merkuuri trigoon Neptuuniga soosib loomingut, kunstipärast eneseväljendust.

Neljapäeval teeb Skorpionis liikuv Veenus sekstiili Pluutoga (mõju võib olla tunda terve nädala) — suhetes on sügavust ja kirge, mis siiski ei too kaasa äärmusi. Paljudel õnnestub nüüd kirge ja iha sublimeerida näiteks kunsti ja üldse loomingusse.

Neljapäeval siseneb Merkuur Skorpionisse (jäädes märki kuni 2. novembrini)  — suhtlemine ja üleüldine kommunikatsioon muutub veidi süngemaks ja kinnisemaks, õhus on rohkem kahtlusi, kahtlustamist ja umbusku. Samas ollakse võimelised minema oma mõtetes sügavuti, uurima asjade ja olude varjatud põhjusi.

Samas võidakse Veenuse ja Jupiteri opositsiooni (täpne seis laupäeval) mõjul liialdada kõigi Veenuse teemadega ning olla suhetes korraga nii joviaalne-praaliv kui ka kontrolliv ja armukade.

JÄÄR

Kõige olulisem on nüüd partnerluse ja suhete teema. Sa pead olema valmis suhete liinis võtma vastutust, pidama kinni lubadustest, olema konkreetne ja austama sõlmitud kokkuleppeid. Päikese-Saturni ühendus sinu üks-ühele suhete märgis (Kaaludes) nõuab sinult rõhutatult asjalikku suhtumist partnerlusse kui sellisesse. Igasugune kiirustamine, pealiskaudsus ja eriti lapsikus selles liinis toob tõsiseid tagasilööke.

Teisel tasandil soosibki nädal suhteid tõsiste, asjalike, sotsiaalselt küpsete meestega. Ka on võimalik, et kohtud kas väga tähtsa ja mõjuka või siis lihtsalt „endast väga heal arvamusel” oleva meesterahvaga.

Samas võivad grupisuhted olla nädala esimeses pooles intuitiivsed ja fantaasiaküllased. Alates neljapäevast muutub infovahetus sinu ja teiste vahel väliselt vaoshoitumaks, kuid sisemiselt sügavamaks ja tähendusrikkamaks.

SÕNN

Võimalik, et sa sõna otseses mõtte „upud töösse”. Sul on tunne, et kõik poolikud tööd ja tegemised on kokku saanud just selles nädalas. Aga isegi kui see nõnda peaks olema, pead ikka leidma aega puhkuseks — kindlasti ei tohiks sa koonerdada unega ja süüa tuleks ka pigem rohkem kui vähem. Dieedi alustamine kohe kindlasti ei sobi nädala võngetega!

Kuid Veenuse asend on äärmiselt paljulubav — olles Skorpionis ehk Sõnni partnerluse märgis ja sekstiilis Pluutoga — see on seis, mis võib tuua väga kirglikke ja kuumi kohtumisi. Samas on oht, et olud kujunevad küll kuumaks, kuid su enese liigne mõistuspärasus ja liigne enesekontroll jahutavad „kuuma” situatsiooni kiiresti maha. Seega ürita olla spontaansem ja heas mõttes „metsikum“ — ära kontrolli end ülemäära!

KAKSIKUD

Merkuuri ja Neptuuni trigooni tõttu oled algaval nädalal äärmiselt loominguline ja näed kõiges fantaasiaküllaseid seoseid. Ja selle garantiiks, et sa päris oma fantaasiatesse ära ei upuks, on Päikese-Saturni ühendus sinu loovuse ja eneseväljenduse märgis (Kaaludes). Nii et valitseb kena tasakaal inspiratsiooni ja loogika vahel.

Merkuur kui Kaksikute valitseja jõuab neljapäeval kell 13.52 Skorpioni märki, jäädes sinna kuni 2. novembrini. Seega on ees ootamas aeg, mil su suhtlemistempo aeglustub, muutudes samas põhjalikumaks ja sügavamaks. Sinus suureneb püsivus ja võime teha tõsist (uurimis)tööd.

Veenuse asend lubab meeldivaid ja romantilisi arenguid töistes ja olmelistes oludes. Mõne kolleegiga võib ehk asi koguni susisema hakata….:)

VÄHK

Nädal nõuab poolikute tööde lõpetamist, otsade kokkutõmbamist, süvenemist kõige olulisemasse. Kõik see, mis sind killustab ja hajutab tähelepanu, võib nüüd muutuda probleemide allikaks.

Kui oled tegelenud ebaoluliste asjadega, oled nüüd ajapuuduses või napib sul seetõttu mingeid muid ressursse ja võimalusi.

Kodu ja töö vahel võib tekkida ootamatu vastuolu või pinge, mis võib päädida ka mingi tüli või vastasseisuga. Hoidu bossi ärritamast ning ära tee midagi sellist, mida saab mitmeti tõlgendada.

Ka sinu suhted kodus elava või kaudselt sinu majapidamisega seotud oleva mehega (abikaasa, poeg, isa, vend, sugulane) võivad olla rasked-rõhuvad, tuua kaasa mingeid piiranguid või mõjuda lihtsalt väsitavalt.

Kuid Veenuse asend lubab magamistoas (ära piira end vaid selle kohaga!) kogeda jõulisi tundeid ja ehedat kirge!

LÕVI

Lõvi valitseja — Päikese — ühendus Saturniga nõuab sinult nüüd püksirihma pingutamist või vähemalt selle rihma olemasolu teadvustamist…:) Kuna see ühendus leiab aset Kaaludes, mis Lõvide jaoks on igapäevase suhtluse ja kommunikatsiooni märk, võib algav nädal mõjuda pidurdavalt igasugusele infovahetusele. Vajalik info kas ei jõua sinuni või jõuab sinuni viivitusega. Ka side- ja transpordivahendid võivad alt vedada ning ka su enda mõtteprotsessid võivad kinni kiiluda — eriti pingelise vaimse töö korral. Eriti võtku seda hoiatust tõsiselt õppurid.

Kuid kõik need asjad juhtuvad eelkõige siis, kui oled end asjata killustanud ja tegelenud asjadega, mida sa tegelikult ei vaja. Ning Veenuse õnnelik asend sinu sisemise turvatunde märgis lubab ilusaid hetki pere keskel ning soosib kodu kaunistamist.

NEITSI

Endiselt võivad asjad-esemed, väärtused ja väärtushinnangud su hetkeolukorras olulist rolli mängida. Jätkuvalt võid olla koonerdamise või siis enesesüüdistamise meeleolus seoses rahakulutamise või mingi asja kasutamisega. Sa oled liiga kinni omaenda reeglites ja ettekirjutustes, mistõttu sa ei suuda just praktilises liinis asju spontaanselt ja mänguliselt võtta. Samas sobivad esmaspäev, teisipäev ja kolmapäev väga hästi kunstiesemete ostmiseks ja müümiseks, müstiliste väikeste asjade (ehted, talismanid) hankimiseks. Alates neljapäevast pöördub su tähelepanu tahkete asjade maailmast rohkem suhtlemisele ja infovahetusele.

Veenuse asend lubab prognoosida füüsiliste ja intellektuaalsete energiate meeldivat segunemist, mis lubab oletada ka mõningate suhete paranemist.

KAALUD

Reedel kulmineeruv Päikese ja Saturni Kaalude ühendus äratab ellu sinus elava konservatiivi ja kahtleja. Klammerdud kõigesse teada-tuntusse, uued asjad ja olukorrad tekitavad sinus umbusku. Võid olla ka liiga tugevalt mineviku mõju all, mis segab tulevikuperspektiivi õiges valguses nägemast.

Ka kipud ennast alahindama ning oma partnereid ülehindama. Hoiad end ülemäära tagasi ja lased seetõttu endale kohati pähe istuda. Päikese-Saturni ühenduse vastas asub Lilit, mis tekitab sinus tunde, et partnerid on sinust paremad, andekamad, ilusamad jne. Eriti on seda tunda ametlikes suhetes. Isiklikus plaanis lubab Veenuse sekstiil Pluutoga tavalisest sügavamaid ja kirglikumaid hetki. Nädal soosib ka kauniste aksessuaaride (riided, ehted) soetamist, samuti talismani või amuleti valmistamist või ostmist.

SKORPION

Skorpionis liikuv Veenus teeb neljapäeval sekstiili Pluutoga — Skorpioni valitsejaga. Seega võib teisipäevast laupäevani olla aeg, kus nii su pilk kui ka kehakeel võivad olla vägagi kõnekad neile, kes oskavad vaadata. Võimalik, et sul tekib tahtmine mängida inimhingede inseneri ja kõik isikud enda jaoks ära katalogiseerida ja paika panna. Suhetes on kirge ja omandiiha parajalt, ilma et see veel probleeme hakkaks tekitama.

Merkuuri jõudmine Skorpioni (neljapäeval kell 13.52) toob paljud su mõtted ja ka suhteolukorrad varjatusest päikese kätte ja kogu su elu muutub teiste jaoks rohkem nähtavaks. Kuid see ainult paistab teistele nii — su tegelikud soovid ja motiivid jäävad teistele ikkagi varjatuks.

Laupäeval kulmineeruv Veenuse ja Jupiteri opositsioon võib sind muuta oma partnerite suhtes ülemäära nõudlikuks ja samas ka ülemäära demonstratiivseks.

AMBUR

Hirmud ja lootused, soovid ja ootused — need märksõnad kerkivad üles eeskätt kaugema tuleviku võtmes. Sa justkui kardaksid rongist maha jääda või sattuda sootuks valele rongile. Sulle tundub, et kohe-kohe tuleb see risttee, kus pead välkkiirelt valima õige suuna. Sa toetud liiga palju kainele mõistusele ega usalda oma sisemist intuitsiooni. Sa lähed kergesti krampi ja kaotad võime asju linnulennult näha.

Samuti on võimalik, et keegi su sõpradest sõbrannadest vajab abi või siis esitab sulle mingeid nõudmisi. Või siis kerkivad meeskonnatöös või mingis grupis üles teemad ja tegevused, mis sind ahistavad ja mis piiravad su tegevusvabadust.

Samas liigub harmooniline Veenus sinu hinge, alateadvuse ja saladuste sektoris — Skorpionis. Seega on nii armuhetked kui suhteteemad üldiselt nüüd rohkem seotud salapäraste ja müstiliste asjadega. Veenuse selline asend annab sulle suurema tundlikkuse ja sisseelamisvõime.

KALJUKITS

Algaval nädalal mõtled rohkem tulevikule ning püüad paika panna kaugemaid tulevikuplaane. Kuid just nüüd võivad su hinge pugeda kahtlused — kas oled ikka õigel teel? Kas sa mitte ei jälgi liiga palju teiste soovitusi ning oled seetõttu valinud tee, mida su sõbrad ja ühiskond aktsepteerib. Aga sinu tegelikud vajadused? Nimelt võib reedel kulmineeruv Päikese ja Saturni ühendus sinu eesmärkide ja püüdluste märgis (Kaaludes) panna sind kahtlema valitud tee õigsuses. Või tunned, et valitud tee on küll õige, kuid sul puudub vajalik energia sellel teel püsimiseks. Tunned end kui alpinist vahetult enne tipu vallutamist, kui hingamine muutub raskeks ja Maa gravitatsioon endast jõuliselt märku annab.

Ent Veenuse soodne asend sinu kollektiivse loomingu ja rühmasuhete märgis (Skorpionis) annab lootust viljakale meeskonnatööle ja ilusatele hetkedele sõprade seltsis.

VEEVALAJA

Suures osas kehtib kõik see, mis kirjas ka eelmise nädala kohta. Endiselt tuleb tegemist teha oludega, mis sunnivad käigupealt uusi oskusi omandama. Jätkuvalt võib olla palju vaimset tööd. Õnneks omad hetkel üsna head fantaasialendu, mis aitab intuitiivselt lahendada ettetulevaid probleeme.

Alates neljapäevast muutuvad olulisemaks kõik ühiskondlikud suhted, tuues samas kaasa ka väga erinevat laadi informatsiooni. Sa pead selles infokülluses tegema õigeid valikuid — vastasel korral satud „vale lennuki” peale ehk siis jõuad välja valesse sihtpunkti.

Veenuse asend lubab arvata, et tänu oma sidemetele või siis heale suhtlemisoskusele suudad kas töises või muus ühiskondlikus liinis kiiresti edasi liikuda. Võimalik, et su boss või keegi teine „tähtis nina” sind soosib.

KALAD

Kui oled viimasel ajal midagi oluliselt muutnud ja toonud oma ellu midagi täiesti uut, siis nüüd võid selles kõiges kahtlema hakata. Muutused on jõudnud faasi, kus ilmnevad esimesed raskused ja on võimalikud tagasilöögid. Teine võimalus on see, et need asjad ja suhted, mida sa tegelikult enam ei vaja, langevadki su eluteest välja.

Kolmas võimalus on aga see, et sa lihtsalt tunned hirmu võimalike muudatuste ees, mistõttu klammerdud just vanadesse oludesse, minevikku — kõigesse, mida saad kasutada kui ankrut tormiseks kiskuval muutuste merel.

Kuid Merkuuri ja Neptuuni trigooni tõttu oled algaval nädalal äärmiselt loominguline ja fantaasiarikas. Nädal soosib ka reisimist ning eksootika nautimist kõigis tema vormides.