Aasta ohumärgiks ongi see, et sa võtad just materiaalses plaanis liiga suuri riske. Sul võib ju ka vedada, ent samas võid „mängulaualt” lahkuda ka tühjade taskutega.

Veebruarist 24. maini
on Amburi valitseja — Jupiter — ühenduses Musta Kuu ehk Lilitiga. See on suurepärane aeg selleks, et eelkõige just oma igapäevatööga seoses välja murda surnud punktist, vabastada oma tegelik tööalane potentsiaal ja oskused.

Samas on 24. jaanuarist kuni 14. aprillini aeg, mil pead oma tööalases või ka muus ühiskondlikus tegevuses mingeid võlgu maksma või lihtsalt rohkem pingutama. See on üsna soodne aeg tagasivaateks ehk siis „järelnoppimiseks” ühiskondlikus-sotsiaalses plaanis. Pead leidma nõrgad kohad oma töödes ja tegemistes ning tegema võimalikult efektiivset vigade parandust.

3. aprillist 7. augustini liigub armastuse ja naudingute planeet Veenus Kaksikutes
, mis Amburi jaoks on partnerluse ja suhete märk. Seega naudid sellel kevadel ja suvel suhteid tavalisest rohkem. Palju on kohtumisi erinevate inimestega. Elu on liikuv, dünaamiline, huvitav. Sind tõmmatakse kaasa paljudesse erinevatesse ettevõtmistesse, kus suhtlemisel on oluline roll.

25. juunil asetleidva Jupiteri-Neptuuni kvadraadi mõju ulatub üle juuni algusest umbes 20. juulini. See on suurte segaduste aeg, mil juhtub väga palju ja sageli korraga. Raske on selles virvarris orienteeruda.

Septembri esimene pool annab võimaluse end üles töötada, saavutada teiste ees edumaa.
7. oktoobrist 17. novembrini liigub Amburis Marss — parim aeg juhtohjade enda kätte haaramiseks!

Loe lisaks: