Aga kui sa oled kogu senise elu olnud paindliku ja eksperimenteeriva ellusuhtumisega ja alati kõige uuega kaasas käinud, siis tunned vaid uutest kogemustest ja vaimsetest väljakutsetest rõõmu.

Siiski tasuks olla ettevaatlik, kui sul on käsil juriidilised vaidlused ja kohtuprotsessid. Samuti võib ootamatusi ja äkilisi sündmusi ette tulla seoses reiside, välismaa ja välismaalastega (miks mitte ka tulnukatega…:)

Kuid teisel tasandil on aeg kuni 11. juunini väga soodne karjääriks ja üldse sotsiaalseks eneseteostuseks.

Jaanuari teises pooles pead olema tasemel ja õigustama sulle pandud lootusi. Sinu ja teiste vahel on palju (kõver)peegeldusi ja moonutusi.

22. märtsist 18. maini võib sul tekkida maa ja taeva vahel olemise tunne — vanad asjad või suhtumised enam ei toimi ja uued pole veel välja kujunenud. Ebasoodne aeg raha- ja äriasjadeks, ent vaimses mõttes (kui julged tõele otse näkku vaadata) viljakas ja edasiviiv aeg. Võid endas avastada ekstrasensoorseid võimeid.

Mai lõpp, juuni ja juuli on suurepärane aeg kollektiivseks meeskonnatööks, sõpruse tugevdamiseks ja ka kaugema tuleviku planeerimiseks. Samal ajal on päevad 23. juunist 7. juulini väga äkilised ja plahvatusohtlikud.

Augusti teine pool külvab jälle kahtlusi ja segadust — arusaamatused ja möödarääkimised on kerged tekkima.

Sügise algusest kuni 7. oktoobrini on jälle aeg rahutu ja ettearvamatu. November tervikuna nõuab poolikute tööde lõpetamist. Novembri viimane ja detsembri esimene nädal nõuab aga tervise säästmist ja ohtlike olukordade vältimist.

Loe lisaks: