Kuusõlmede asend (2. solaarmajast 8. solaarmajja) näitab seda, et pead nüüd liikuma materiaalse maailma plaanilt vaimse maailma olemuse mõistmise poole. Samuti pead õppima isiklikke vahendeid ja ressursse (nii füüsilisi kui vaimseid) teistega jagama. Ka loob aasta olukordi, kus sa pead õppima asjade-esemete taga nägema neid asju sünnitanud vaimset mustrit ehk maatriksit.

Saturni asendi tõttu pead sellel aastal olema suuteline vabanema oma hirmudest ja kompleksidest. Kui sa seda ei suuda, siis need energiad vaid tugevnevad ning hakkavad sind alateadlikult veelgi rohkem painama. Ent kuna Saturni asend on läbi aasta rohkem positiivne kui negatiivne, peaks sul üsna lihtne selle ülesandega toime tulla. Eriti soodne aeg selleks on augustist detsembrini.

Jaanuar ja veebruar nõuavad sinult süvenemist ja tõsist pühendumist, keskendumist kõige olulisemale. Igasugune kiirustamine ja pealiskaudsus on nüüd lubamatud. Samuti liigne rahakulutamine.

12. märtsil siseneb Jäära Marss. Marss liigub Jääras kuni 20. aprillini. Kasuta seda aega uute oluliste asjade käimalükkamiseks, uuteks olulisteks algusteks! See võib olla läbimurde ajaks — eriti märtsi teine pool. Umbes septembri keskpaigast oktoobri lõpuni on samuti väga aktiivne ja võimalusterohke aeg, mil peaksid võimalikult palju püüdma korda saata.

Eriti just aasta esimesel poolel oled sa üsna rahutus meeleolus ning sul on raske end püsivusele sundida. Seevastu alates suvisest pööripäevast, eriti aga juulis-augustis, on õige aeg pühendada end iseenda, oma kodu ja pere vajadustele. Need kuud sobivad ideaalselt puhkuseks ja oma majapidamise kallal nokitsemiseks. Kui oled sel ajal sotsiaalselt aktiivne, on võimalik äge konkurents ja võimuvõitlus, „ärapanemine”. Juuli lõpus ja augusti alguses ole ettevaatlik vigastuste ja traumade suhtes!

Augusti lõpus, septembris ja oktoobri esimeses pooles tuleb kõvasti pingutada, et ikka konkurentsis püsida. Samas võib aeg septembri keskpaigast oktoobri lõpuni olla äärmiselt omapärane ja tuua su ellu äkilisi ja ennenägematuid olukordi.