Kuusõlmede asend näitab, et 2013 aasta suunaks on liikumine jagatud (kollektiivsetest) vahenditest isiklike vahendite ja ressursside suunas. Aasta nõuab ülemäärasest „sügavusest“ väljatulemist ja pigem asisele-materiaalsete plaanile keskendumist. Rahalises vallas väljendub see selles, et pead lahti saama oma võlgadest, saama rahalises mõttes iseseisvaks ja sõltumatuks. Aga „võlg“ võib olla ka vaimne — näiteks liigne sõltumine oma Gurust või õpetajast. Nüüd on aeg öelda võrdlemisi isekalt — „Mina oman!“. Senise „Meie omame“ asemel.
Aasta algab sügavate ja meditatiivsete meeleoludega. Jaanuaris ja veebruaris on märksõnadeks „sügavus, intensiivsus, tõsidus, sisekaemus“. Kujunevad olukorrad sunnivad sind kõike vaatama läbi keeruka psühholoogilise filtri.

Samas on laiema plaani võnked kuni suvise pööripäevani üsna õhulised ja uusi tuuli soosivad — seda just vaimses plaanis. Parim aeg õppimiseks ja oma silmaringi täiendamiseks, pikkadeks eksootilisteks reisideks nii füüsilises kehas kui ka vaimuilmas ja virtuaalreaalsuses. Kõik, mis on sulle tundmatu ja vajab veel avastamist, pakub sulle pinget ja mõjub vaimselt stimuleerivalt.

Suve algusest 2013 kuni 4. märtsini 2014 on sinu elus periood, kus rõhk on tööl, karjääril, sotsiaalsel ja ühiskondlikul tegevusel. Nimelt liiguvad nii Jupiter kui Lilit sel ajal Vähis, mis on Kaalude jaoks 10. solaarmaja (sotsiaalne ja ühiskondlik tegevus, karjäär, auahnus, kõrgete sihtide seadmine, vajadus eneseteostuse ja tunnustuse järele, edu ja kuulsus, negatiivsel juhul avalik skandaal ja maine kaotus). Juunis, juulis, augustis ning ka novembris-detsembris liiguvad Jupiter ja Lilit paarisrakendina koos ehk siis moodustavad ühenduse. Eriti just nendel aegadel on võimalik kiire läbilöök, edu ja kuulsus kui ka skandaal või mingi muu äärmuslik ja avalikku tähelepanu pälviv sündmus, mis võib su reputatsioonile halvasti mõjuda.

Augustis, septembris ja oktoobris võib tekkida lõhe kodu ja tööasjade vahel või loobivad mingid jõud sulle kaikaid kodaratesse. Ka peresuhetele ja kodustele oludele ja oma majapidamisele peaks pöörama suuremat tähelepanu — ettevaatust tule, gaasi ja muude ohtlike ainetega!