Aasta teises pooles liiguvad Jupiter-Lilit praktiliselt pidevalt paarisrakendina — ühenduses — Vähi märgis, mis Kaksikute jaoks on nn „rahamaja“ ehk siis 2. solaarmaja ( raha, omand, asjad-esemed, ressursid ja vahendid üldiselt, väärtused kui sellised, väärtushinnangud, omamine, omandamine, kogumine, kogunemine, kuhjumine.) Elutempo võib aeglustada ja „sebimine“ ehk siis korraga kõigetegemine asendub sooviga oma elu ja seljatagust kindlustada, tugevdada. Parim vahend selleks on raha või muud ressursid, mille omamise nimel nüüd rohkem pingutad. Samas võib Jupiteri ja Liliti koosmõju tekitada olukorra, kus tarbimine, ostmine, rahateenimine on millegi puuduva aseaine. Mida ebakindlamalt end tunned, seda rohkem tahad läbi (raha)kulutamise end iseenda silmis väärtustada. Kuid see ei pruugi nii olla. Teine võimalus on see, et avastad — kõige suuremad väärtused, millesse tasub investeerida, on Elamused! „Olla või omada — selle on küsimus!“. Kui otsustad olemise kasuks, võid asjademaailma mõju alt vabaks saada.

Kuusõlmede asend on terve selle aasta jooksul 12. solaarmajast 6. solaarmajja. Niisiis pead liikuma hingelisest või boheemlaslikust plaanist olmelisse ja argisesse. Kui oled liiga palju unistanud (12. maja), pead nüüd rinda pista argirutiini, töö kui sellise ja üldse elu süsteemsema ja korrastatuma poolega (6. maja). Kuna 6. majas liigub ka Saturn kui visaduse ja distsipliini sümbol, aitavad tema energiad sul paremini õige „vao“ peal püsida.

See aasta on suurepärane selleks, et sooritada oma töödes läbimurre — just igapäevatöödes, mitte mingites suurtes ja erilistes projektides. Võid leida uue süsteemi või tehnika, kuidas muuta ka rutiinne töö nauditavaks või lihtsalt efektiivsemaks. Eriti soodsad ajaks selleks on Saturni ja Pluuto sekstiilide ajad — aasta algusest kuni aprillini, samuti septembris ja oktoobris.

Merkuuri retrograadsuse aegadel (liigub Maalt vaadates näiliselt tagurpidi) 23. veebruar — 17. märts (Kalades) ; 26. juuni — 20. juuli (Vähis); 21. oktoober — 10. november (Skorpionis) ei tohiks langetada olulisi otsuseid, suhtlemises ja infovahetuses võib ette tulla segadusi, dokumendid kaduda, failid kustuda, programmid mitte käivituda jne.

Jaanuaris ja veebruaris võib sind tabada kas üksindustunne, sundmõte või pole tervis kõige parem. Märtsis ja augustis vältida sogast vett ja intriige, mitte sõlmida siduvaid lepinguid
ega alustada koostööd. 12. märtsist 20. aprillini on tempo kiire ja närviline. Samas tasuks teha kaugemaid tulevikuplaane, astuda klubi, seltsi, meeskonna või partei liikmeks.
21. aprillist kuni 31. maini võta aeg maha ja võimaluse korral puhka, suhtle vähem, mõtle asjade üle järele. Augustis ja septembris ei tohiks rahade ega varadega riskida, vältima peaks võlgu võtmist ja laenu andmist.