Võimalik, et sul on mõnes valdkonnas kasulikum uuesti „jalgratas leiutada“ — saad kindlasti parema sõiduvahendi oma mõtete radadel sõitmiseks. Just aasta esimeses pooles (eriti aga jaanuaris ja veebruaris) klammerdud mõne vana idee või korduva mõttemustri külge ning see takistab sul nägemast uusi võimalusi. Keeldud vastu võtmast uusi vaimseid väljakutseid.

Seevastu on aasta esimeses pooles sul päris head võimalused sotsiaalses ja ühiskondlikus plaanis. Nimelt liigub Jupiter kuni 26. juunini Kaksikutes, mis on Neitside jaoks 10. solaarmaja (ühiskondlik ja sotsiaalne positsioon, saavutused, kuulsus-kuulsusetus, maine, prestiiž, võime vastutada ja organiseerida, kohuse- ja missioonitunne.) Kuna koos Jupiteriga liigub samas sektoris ka Lilit, võib aasta esimene pool tuua nendes märksõnades märkimisväärseid sündmusi. Samas on oht (eriti just mais-juunis) et sattud avalikku skandaali või mõnda muusse laia kõlapinda andvasse sündmusse. Alates 26. juunist moodustavad nii Jupiter kui Lilit praktiliselt pideva ühenduse (kuni jaanuarini 2014), liikudes sinu 11. solaarmajas (kollektiivne looming, grupitöö, suhted erinevate rühmade, seltskondade ja gruppidega, kaugemad tulevikuplaanid, ühised ideaalid ja ettevõtmised koos sõpradega, viibimine ükskõik millises suuremas seltskonnas). Seega muutuvad need märksõnad olulisemaks ja toovad esile ka äärmusi. Erinevad rühmad ja grupid võivad sind nüüd palju aidata, aga võivad ka sinu elus liiga domineerima hakata. Samas on aasta teine pool ideaalne mõne klubi, seltsi, partei, vennaskonna või sekti liikmeks hakkamiseks.

Ajad, mil Merkuur liigub taevavõlvil näiliselt tagurpidi (retrograadselt) — 23. veebruar — 17. märts; 26. juuni — 20. juuli; 21. oktoober — 10. november. Need on ajad, mil Merkuuri teemad on „äraspidised” ehk siis infovahetuses võib ette tulla segadusi, tähtsad paberid, failid ja dokumendid kaovad, sidevahendid ja arvutustehnika streigivad jne. Tähtsaid otsuseid ei ole soovitav langetada. Jaanuaris ja veebruaris tuleks olla ettevaatlik oma tööalastes ja ühiskondlikes valikutes. Märtsi keskpaigast juuni keskpaigani on võimalikud suured muutused ja ümberkorraldused. Mitte riskida, ettevaatust ohtliku tehnika ja mürgiste ainetega!

Juulis võib tekkida uusi huvitavaid kontakte, samuti on kuu ideaalne kaugema tuleviku kavandamiseks. Augustis tasuks aeg maha võtta ja üritada lõpetada kõik poolikud ettevõtmised. Ettevaatust mürkide ja toksiliste ainetega. Ligikaudu 17. oktoobrist kuni 9. novembrini võivad aset leida ootamatud või tavatud nähtused. Detsember on rahutu.