Kuusõlmed liiguvad sellel aastal Vähi 11. solaarmärgist 5. solaarmärki. Seega tuleks loobuda enese liigsest sidumisest mingi rühma või grupiga ja tegeleda rohkem individuaalse loominguga. Koorilaulu asemel pead nüüd õppima soleerima.

Aasta esimeses pooles mängib suuremat rolli kõik, mis on seotud su hinge ja alateadvuse sügavustega. Su suurepärane intuitsioon ehk „kõhutunne“ aitab sind välja nii mõnestki keerulisest probleemist. Praktilisel äriasjade ja olmeaskelduste tasandil vajad nüüd aeglasemat tempot ja seda, et saaksid ise oma aja ja tegemiste üle otsustada. Liiga kiire tempo mõjub väsitavalt.

Veebruarist juuni keskpaigani on õhus palju pinget, survet, mõjutamist, konkurentsi, võitlust.
Samas annab Saturni ja Pluuto sekstiil sulle palju vastupidavust, tugevust ja sihikindlust (aasta algusest kuni aprilli keskpaigani ja ka septembris-oktoobris). See on suurepärane aeg eelkõige meeldivamat sorti partnerlussuhete kindlustamiseks. Laiemas plaanis on see parim aeg oluliste ja kauakestvate projektide alustamiseks.

Ent 26. juunil siseneb Vähki Jupiter — küllusesarve, avardumise, laienemise, võimaluste ja sotsiaalse edu sümbol. Jupiter liigub Vähis kuni 16. juulini 2014. Asjale lisab jumet asjaolu, et koos Jupiteriga liigub ka Lilit, mis muudab Jupiteri positiivsed vibratsioonid eriti „mahlaseks“ ja nauditavaks. Siiski on Lilit tegelane, kes toob esile nii head kui halvad äärmused. Ja liikudes koos Jupiteriga Vähis, võib see seis muuta sind fanaatiliseks, suurustavaks, domineerivaks, moraali lugevaks, targutavaks jne. Kipud teadmisi ja haridust üle tähtsustama. Kuna Jupiteri alla käivad ka maailmavaade ja uskumused, siis võib Lilit su maailmapildi võbelema panna. Seda eriti juuli lõpus, augustis ja septembri esimeses pooles, mil Jupiteri mõjutavad ka Uraan ja Pluuto. Võimalik, et pead midagi ümber õppima või juba õpitu ümber hindama — vaatama asju uues valguses.

Umbes samal ajal — augustis, septembris ja oktoobris tekivad su elus uued võimalused, suureneb su valikuvabadus, su ellu tulevad vajalikud inimesed ja soodsad juhused. See kõik võib olla kuidagi müstiliselt sünkroonis ja süsteemis. Pane tähele märke ja endeid enda ümber!