Aasta Kuusõlmede asetus on 4. solaarmajast 10. solaarmajja — ehk siis aasta suundumuseks on liikumine sügavalt isiklikust, kodu ja peret puudutavast plaanist ühiskondlikkuse ja sotsiaalsesse plaani. Nüüd on aeg lahti lasta kõigest tuttavlikust ja turvatunnet pakkuvast ja lasta end kaasa kiskuda sotsiaalsetest-ühiskondlikest hoovustest. Sul peaks nüüd olema piisavalt palju sotsiaalset närvi ja originaalseid ideid, millega „maailma parandada“.

Samuti toetab Saturni positiivne asend sinu sotsiaalseid püüdlusi. Oled võimeline tegema tõsist tööd, oled kohusetundlik ja vastutusvõimeline. Just seetõttu võidakse sulle anda vastutusrikkaid ülesandeid. Võid sattuda juhtivale ametikohale või pead lihtsalt organiseerima väga mingit suurt Projekti. Laiemas plaanis annab aasta sulle võimaluse luua endale uus sotsiaalne imidž, parandada oma ühiskondlikku positsiooni.

Kuni suvise pööripäevani (laias plaanis) naudid Jupiteri ja Liliti toel elu kergemat ja meeldivamat poolt — mängulisust, loovust, meeldivat seltskonda, soodsaid juhuseid. Alates 26. juunist muutub su meeleolu asjalikumaks, hakkad ellu süsteemsemalt suhtuma.

Jaanuaris ja veebruaris võid Sedna ja Kuu Lõunasõlme ühenduse (täpne seis 28. jaanuaril) mõjul tunda, kuidas su hinge sügavustest midagi sinna kaua aega tagasi maetut pinnale kerkib. Või vastupidi — surud oma hirme ja kartusi maha, matad nad alateadvuse sügavustesse.
Aeg märtsi keskpaigast juuni keskpaigani võib olla kas murranguline või lihtsalt väga tavatu ja veider. Võid kokku puutuda ääretult kummaliste asjadega või lihtsalt selliste asjade vastu huvi tunda. Olmesekeldustes tasuks sel ajal väga tähelepanelik olla — eriti seoses liikluse ja võimalike varguste/asjade kaotamistega. Ka tuleks vältida vaimset ülepinget, magada piisavalt ja toituda korralikult. Erilist ettevaatust tööõnnetuste suhtes!

Juuli, ehk ka august võib tuua olulise sündmuse su töös või igapäevases rutiinis. Samas on juuli teises pooles ja augustis oht sattuda konflikti seadusega, saada trahvi, jääda millegagi vahele. Kui sel ajal puhkad ja oled passiivne, ei juhtu midagi. Aasta viimases kvartalis (eriti septembris võivad paljud (sotsiaalsed) protsessid kulmineeruda ja anda konkreetseid tulemusi.