Neljapäeval kell 0.16 toimub osaline Päikesevarjutus 11. Kaksikute kraadis. Loomulikult pole öine varjutus Eestis nähtav, kuid astroloogiline mõju sellest ei sõltu. Tallinna puhul langeb varjutuse kaardi ASC täpselt Pluutole, mis viitab tugevale jõule või muutusele. Võimalik, et puutume siin Eestis kokku sündmuse või infoga, mis meid sügavalt mõjutab.

Päevad enne varjutust ei ole hea uute ettevõtmiste alustamiseks. Pigem tuleks lõpetada kõik poolikud asjad, puhastada rituaalselt nii hinge kui keha. Eriti ebasoodne päev uuteks algusteks on kolmapäev.

Neljapäeval kell 23.02 siseneb Merkuur Kaksikute märki, tehes kohe ka kvadraadi Neptuunile (mõju on tugev nädala teises pooles) — pettuste ja enesepettuse oht, illusioonide loomine, ebatäpsused, valed otsused.

Reedel ja laupäeval teeb Veenus poolkvadraadi Lilitiga — võimalikel kiusatustel ja ahvatlustel on meie üle suurem vägi. Suhetes liigsete riskide võtmine ei pruugi hästi lõppeda.

JÄÄR

Asjade materiaalne ja selgelt konkreetne maailm pakub sulle endiselt tuge, kuid ettetulevad olukorrad sunnivad sind asjade maailmast lahti laskma ja keskenduma mõtete ja ideede maailmale. Päikesevarjutus sinu 3. solaarmajas (kommunikatsioon, kõne, vahetu ümbrus, ringiliikumine, muljed, hetketajud ja neist sündivad ideed) võib su mõtted ja tajud hetkeks kummuli lüüa ja kui pilt jälle ette tuleb, on värvid hoopis teised…:). Varjutus mõjub värskendava resetina sinu kinnijooksnud mõttele, luues täiesti uusi ja värskeid ideid. Samas käib 3. maja alla ka liiklus, lühemad reisid ja transpordivahendid. Siin on võimalikud probleemid.

Esmaspäevas ja teisipäevas on veel konkreetsust ja asjalikkust, selgust ja lihtsust. Kolmapäev lööb kaardid segi, võib juhtuda imelikke asju. Lepinguid mitte sõlmida, lubadusi mitte anda! Neljapäeval võid ostes-müües kahju kannatada. Reedel ja laupäeval väldi keerukusi, ära end vaimselt ära kurna. Pühapäeva õhtu soosib kirglikke armuhetki.

SÕNN

Võimalik, et algav nädal sunnib sind oma väljaminekute ja sissetulekute üle suuremat arvestust pidama. Laiemas plaanis võib sinu nn. „rahamajas” asetleidev päikesevarjutus raha, omandi ning ka saamise ja andmise teema sinu jaoks tavalisest aktuaalsemaks muuta. Väga kallihinnaliste asjade või väga keerulise tehnika soetamist tuleks kuni reedeni võimaluse korral vältida.

Ent jätkuv Veenuse ja Marsi koosliikumine Sõnnis jagab sulle armastuses endiselt sügavust ja kirge, võimet nautida ürgseid energiaid ning seda oma partneriga jagada. Probleemiks võib olla vaid armukadedus.

Esmaspäeval ja teisipäeval on Kuu Sõnnis, mis muudab su aura ja isikupära teiste jaoks nähtavamaks — naiselik energia tuleb rohkem esile. Kolmapäeval ja neljapäeval võiks tegeleda loomingulise tööga, rahaasjad üsna ebasoodsas seisus. Reedel hakkavad asjad liikuma, uus info ja uued mõtted. Samas on reedel ja laupäeval võimalik ebasiiras või võlts suhe, ahvatlus, intriig.

KAKSIKUD

Täide võivad minna nii soovid ja lootused kui ka hirmud ja kartused. Seega keskendu ikka esimestele! Su sisemise intuitsiooni väravad on endiselt avatud, mistõttu võid oma alateadvusest kätte saada infot, millele sa tavaliselt ligi ei pääse. Kui sa praegu midagi loovalt visualiseerid ja vaimusilmas ette kujutad, saab see ka suure tõenäosusega kunagi teoks.

Neljapäeval kell 0.16 leiab Kaksikute märgis aset Päikesevarjutus. Kuna Päike sümboliseerib Ego, minatunnet ja individuaalsust, võid end tunda mõnevõrra segaduses olevana. Võimalik, et kaotad korraks sihi silme eest või koged kerget identiteedikriisi. Piir sinu ja teiste vahel võib korraks kaduda ja see võib tuua nii ilmutuslikku äratundmist kui ka hirmu ja ärevust. Varjutuse mõju võib olla tunda +/- üks kuu.

Esmaspäeval ja teisipäeval võid olla ülitundlik nii ravimite kui alkoholi suhtes. Näed põõsas tonti, teed sääsest elevandi. Kolmapäeval hoia madalat profiili — võid sattuda tähelepanu alla millegi negatiivsega. Lõpeta võimaluse korral kõik poolikud tööd. Neljapäeval hoia energiat, söö ja maga piisavalt. Reedes on segadust ja arusaamatusi, rahaasjad ebasoovitavad. Nädalavahetusel keskendu kodule.

VÄHK

Vähkide jaoks sümboliseerib nädal tsükli lõppu, kokkuvõtete tegemise vajadust, poolikute tööde lõpetamist, samuti head võimalust vabaneda ebavajalikest või kahjulikest harjumustest. Nüüd on aeg lahti lasta ja vabaks anda see, mida sa enam ei vaja. Eriti kolmapäev on päev, mil tuleks vähemalt mõttes läbi viia puhastavad-vabastavad rituaalid, keskendudes sellele, millest tahad vabaneda.

Kui oled aktiivne suhtleja — eriti sotsiaalvõrgustikes — võid leida endale uue põneva tuttava, kellel võivad olla ebatavalised vaated elule ja maailma asjadele. Samas on võimalus, et mõnest sõbrast võib saada armuke.

Esmaspäev ja teisipäev soosivadki sõprust ja ka klubilist tegevust, ühise asja ajamist ja meeskonnatööd. Kolmapäeval võta aeg maha, ole rahulikus ja meditatiivses seisundis. Neljapäev sobib omaette olemiseks ja loominguliseks tegevuseks.

Reedel kell 11.36 jõuab Kuu Vähki, jäädes märki kuni pühapäevani kell 18.03. Seega on nädalalõpp igati hea aeg selleks, et olla salapärane ja muutlik — naiselik nagu Kuu isegi….

LÕVI

Oled endiselt keskendunud ühiskondlikule ja sotsiaalsele plaanile oma elus. Samas võib toimuv päikesevarjutus just meeskonna- ja grupitöös sulle väljakutse esitada. Sinu ja mingi grupi või rühma vahel võib toimuda mingi sündmus, mis paiskab korraks kõik segi. Võimalik, et meeskond või kollektiiv tahab sind endale allutada — aga sinu lõvilik loomus ei saa sellega ju nõus olla! Või toimub midagi sarnast sinu ja su sõprade vahel. Võimalik on ka vastupidine variant — sa keeldud kooris koos teistega laulmast ja hakkad soleerima. Seega seisneb väljakutse selles, kuidas leida tasakaal enda ja grupi või sõpruskonna huvide vahel. Sulle võib tunduda, et endaks saab jääda vaid teisi „alla neelates”.

Esmaspäev ja teisipäev ongi pingelised, tuues esile võimuvõitluse ja konkurentsi. Sõbrannadega võib ette tulla rivaalitsemist mõne ihaldusväärse mehe pärast.

Kolmapäevas hõljub illusioonide udu, mõjud on eksitavad ja petlikud. Neljapäeval hoia tervist, ära langeta olulisi otsuseid. Reede ja laupäev soosib suhteid veidrike ja boheemlastega. Mine kunstinäitusele!

NEITSI

Mida kõrgem on sinu ühiskondlik positsioon, seda pingelisem on saabuv nädal. Samuti koged tavalisest suuremat stressi juhul, kui sul on parajasti käsil sinu jaoks olulised asjad ja ettevõtmised — siis võib juhtuda, et avastad oma plaanides vea, mis sunnib sind käigu pealt ümber orienteeruma.

Need teadmised ja oskused, mida sa oma töödes ja tegemistes kasutad — kas need on piisavad? Kas koolis õpitu ei ole mitte liiga teoreetiline päris elu jaoks? Need küsimused on hetkel aktuaalsed. Ja kui sinu suhe oma bossiga pole just ideaalne, siis nüüd võivad varjatud pinged ja tuha all hõõguv tuli leegiks lahvatada.

Reedel, laupäeval ja pühapäeval hoia oma mainet ja ära mine kaasa kahtlaste ettevõtmistega.

Esmaspäev ja teisipäev mõjuvad vabastavalt, tuues uusi mõtteid. Kolmapäeval hoia madalat profiili ja ära võta töö- ja karjääriga seoses vastu olulisi otsuseid. Uusi asju mitte alustada! Neljapäeval tasub juba uusi plaane tegema hakata. Reede teine pool ja laupäev sobivad maagilisteks rituaalideks ja eriti armumaagiaks. Pühapäeva õhtul puhka end korralikult välja!

KAALUD

Millesse sa usud ja milline on sinu tegelik maailmavaade? On sul kindel arusaamine maailma asjadest, või oled selles osas tuulelipp? Selle nädala päikesevarjutus võib sul korraks maailmapildi kõikuma lüüa — võid hakata uskuma asjadesse, mis on tegelikult kollektiivse massipsühhoosi tulemus, mitte sinu enda arusaam. Seega võid võõraid ideid ja uskumusi endasse imeda kui käsn…. Kuni reedeni ei sobi aeg ei reisile minemiseks ega õpingute alustamiseks.

Kuid Veenuse ja Marsi jätkuv ühendus lubab intiimses liinis sügavaid tundeid ja kirglikke hetki — juhul kui seda ei varjuta armukadeduse varjud.

Esmaspäeval ja teisipäeval koged just suhteid väga sügavalt ja oled võimeline end jagama nii hingeliselt kui kehaliselt. Kolmapäev on „tühja” energia päev, mil midagi olulist ei maksaks ette võtta. Neljapäeval pähe tulnud ideedele ja uitmõtetele tuleks pöörata suurt tähelepanu. Reedel võib bossi või mõne teise autoriteediga arusaamatus tekkida. Reedel ja laupäeval loodud tutvus toob suhtes esile „tumeda” poole. Pühapäevas on võimalus ootamatusteks.

SKORPION

Partnerluse ja suhetega seonduv on endiselt kõige aktuaalsem valdkond. Eriti just esmaspäeval ja teisipäeval on sinu ja teiste vahel palju tundeid, mis võivad võimendada dramaatilisi stseene, armukadedust jne. Samas langeb 2. juuni Päikesevarjutus Skorpioni märgi muutuste, teisenemiste ja transformatsioonide sektorisse. Seega on suhetega seotud muutused vägagi võimalikud. Ent see võib väljenduda ka vaid psühholoogilisel tasandil — hindad ise midagi ümber, heidad kõrvale, loobud senisest joonest. Mõnel su partneril või konkurendil võib tekkida ootamatuid probleeme või muudab keegi neist olulisel määral oma senist käitumist sinu suhtes.

Kolmapäeval ole eriliselt ettevaatlik nii liikluses kui mujal, kus võib mõni intsident juhtuda. Uusi asju mitte alustada, suhteid mitte sõlmida! Kasuks tuleb neutraalsus ja rahulik suhtumine. Neljapäeval tasuks asjad-suhted sügavuti läbi mõelda ja võtta tuleviku suhtes vastu mingi otsus. Seevastu reedel tuleks seda just vältida — võimalik, et näed asju vales valguses. Reedel-laupäeval loodud suhe võib olla võlts ja petlik, isegi ohtlik.

AMBUR

Kas otseselt või kaudselt on nüüd kõige olulisemad tööga seotud suhted. Olgu selleks siis suhted kolleegidega või teistega, kes on mingil viisil su töiste asjadega seotud. Samas esitab toimuv päikesevarjutus väljakutse just partnerlusele. Kui sul on kellegagi juba pikka aega kana kitkuda, siis nüüd võib asi jälle päevakorda tõusta. Samas — varjutus võib varjutada su selget pilku — võid kergesti oma partneri suhtes vale otsuse langetada. Võimalik, et keegi püüab tahtlikult sind eksiteele viia, mängides sinuga mingit ebasiirast mängu. Ebasiirus, teesklus ja võlts roll — need ongi just nädala teise poole märksõnad. Sinu emotsioonid mitte ei peegeldu teistes, vaid kõverpeegelduvad. Ja ka vastupidi.

Esmaspäeval ja teisipäeval torka võimaluse korral näpud mulda — Emake Maa annab kõvasti energiat ja maandab stressi. Kolmapäeval püüa suhetes säilitada neutraalsus — ära kaldu ei ühele ega teisele poole. Neljapäev on juba varjutusjärgne päev ja kannab endas uut hingust. Reede ja laupäev sobivad sisekaemuseks ja tõsiseks süvenemiseks.

KALJUKITS

Võimalik, et algav nädal toob teravamalt fookusesse igapäevase rutiini ja kohustustega seotud asjaolud. Tööd on kas rohkem või süvened ise oma töödesse põhjalikumalt, mistõttu kummitab ajapuuduse ja sellest tuleneva stressi oht. Vältima peaks nii ületöötamist — eriti just vaimse töö puhul. Poolikud tööd tuleks võimaluse korral siiski lõpetada — kuid rahulikult, mitte kiirustades. Kui see tehtud, siis pigem laiskle ja heida kõik töömõtted ajutiselt kõrvale — naudi elu! Sest Marsi ja Veenuse koosliikumine sinu loovuse, hasardi ja mängulisuse sektoris aitab sul oma liigtõsidusest kergemini võitu saada. 

Esmaspäev ja teisipäev annavad sulle võimaluse olla see, kes sa tegelikult oled — tunned end vabalt, oled spontaansem kui tavaliselt. Kolmapäeval võib su enesetunne olla väga muutlik. Kindlasti peaksid end korralikult välja magama, samuti ürita söögi ja joogiga jääda mõõdukuse piiridesse. Neljapäeval võid mõttes juba uusi tööplaane teha, kuid tegutsemiseks pole aeg veel küps. Reedest ja laupäevast võivad kujuneda suhete päevad, kuid probleemiks võib olla armukadedus ja tujutsemine.

VEEVALAJA

Tunned end hästi, kui saad olla rohkem omaette. Vajad vaikust ja rahu selleks, et teha oma hinges mingeid vahekokkuvõtteid. Teisel tasandil tunned nüüd suuremat rõõmu oma perest, lastest, lähedastest. Võimalik, et kaevad minevikus ja leiad sealt ilusaid hetki, mis teevad südame soojaks. Samuti võib olla tavalisest olulisem sinu suhe oma vanematega. Kui aga oled kodu, pere või elamistingimustega seotud probleeme vältinud või eitanud, siis nüüd tuleb sul väga konkreetselt nendega silmitsi seista.

NB! Praegu ei tohiks võtta mingeid riske! Päikesevarjutus Kaksikutes, mis on Veevalaja jaoks mängulisuse, riskeerimise, spontaansuse, loovuse ja naudingute sektor, võib nende märksõnadega seoses ootamatuid ja äkilisi asju tähendada. Kui tunned kiusatust kõik munad ühte korvi laduda — siis stopp! Ka võid sattuda mõnda afääri või luua kahtlase väärtusega juhusuhte.

Esmaspäev ja teisipäev soosivad koduga seotud idülli — tunnet, et kodu on kindlus. Kolmapäevas ja neljapäevas on kergust ja kiirust, kuid oht saada kaasa haaratud kontrollimatust õhukeerisest! Reede nõuab süvenemist, palju on tüütuid detaile. Nädalavahetus innustab kodustele töödele.

KALAD

Eriti just nädala teisel poolel võivad esile kerkida asjaolud, sündmused ja suhted, mis mingil viisil seotud minevikuga. Kunagi olnu võib nüüd tagasi pöörduda juba uuel spiraalil, andes sulle justkui uue võimaluse — seda kahjuks ka vanade vigade kordamise mõttes….

Teisel tasandil tõusevad nüüd fookusesse kodu ja majapidamisega seotud küsimused, samuti suhted pereliikmetega. Siin tuleks nüüd hoida rahulikku joont, liiga järske pöördeid ei maksaks teha.

Nädal ei sobi toitumise ja dieediga seotud eksperimentideks. Dieedi alustamine äärmiselt ebasoovitav! Samuti ei maksaks eksperimenteerida liiga eksootiliste roogadega.

Esmaspäev ja teisipäev soosivad külaskäike, uute muljete hankimist. Kolmapäevas on illusioone, pettust ja enesepettust, ebamäärasust. Millegi olulisega ei tohiks kindlasti algust teha. Neljapäeval võiksid juba vaikselt uusi plaane tegema hakata, siiski pole ka neljapäev veel aktiivseks tegevuseks sobiv. Kuid reede sobib juba suurepäraselt julgeteks ja aktiivseteks sammudeks. Laupäev sobib hästi pidutsemiseks ja meelelahutuseks. Pühapäeva õhtul võta aeg maha, puhka passiivselt.