Teisipäevane kuuloomine Kaaludes sümboliseerib uut kuuajalist perioodi, milles peaks olema tunda tugevat Kaalude mõju. Samas on kuuloomise hetk väga pingeline, mistõttu just inimsuhted, kokkulepped ja lepingud võivad lähema kuu jooksul tavalisest suurema surve ja mõjutuse all olla.

Ka laiemas plaanis on selle sügise esimese noorkuu väga sümboolse tähendusega — on väga oluline, mis sellel päeval juhtub või algab.

Nädal sobib ideaalselt suuremate muudatuste tegemiseks, uute suundade võtmiseks, läbimurde üritamiseks.

Samas võib see kõik lõppeda ka suure pauguga. Kõik süsteemid, olukorrad ja suhted, mis enam reaalselt ei toimi, peavad muutuma või siis kaduma.

Nädal toob suhtluses kaasa teravamaid toone ning võib võimendada sallimatust ja paranoilist atmosfääri.

Reedel kulmineeruv Veenuse ja Saturni ühendus Kaaludes soodustab asjalikke ja konstruktiivseid inimsuhteid, ent võib näiteks seltskondliku suhtlemise muuta ülemäära kammitsetuks. Suhetes võib olla rohkem kriitikat ja rahulolematust. Samas teeb see ühendus opositsiooni Lilitiga — seega ühelt poolt rangus ja vaoshoitus, teisalt ihad, kired, patused fantaasiad.


JÄÄR

Mõjud meestele üsna provokatiivselt ja väljakutsuvalt — kasuta siis seda mõju, aga ole valmis õigel ajal pidurit tõmbama! Muidu võid leida end üsna delikaatsest või komplitseeritud olukorrast. Eriti just esmaspäevast kolmapäevani võid võtta ülemäära suuri riske või käituda liiga väljakutsuvalt.

Teisel tasandil oled sa suhetes üsna valiv ega paku oma seltskonda mitte igaühele. Tunned end kuningannana, kes tahaks kõndida punasel vaibal ja mitte iga mees ei suuda sulle seda korraldada. Samas — just võimekaid ja heade juhiomadustega mehi sa nüüd ligi tõmbadki!

Kuuloomine Kaaludes ehk Jäära partnerluse märgis on märk sellest, et kõik üks-ühele (mitte grupisuhted) suhted nüüd suuremat rolli mängivad — samas on need ka tavalisest pingelisemad ja suuremaid muutusi ja teisenemisi kaasa toovad. Nii mõnedki suhted, kokkulepped ja koostöövormid võivad jõuda kriitilisse faasi.

SÕNN

Nädala algul kohtad rohkem vingus näoga tegelasi, kes mitte millegagi rahul ei ole. Tööasjad kisuvad kiiva või ilmneb mingi muu probleem, mida näed läbi mustade prillide. Sa tõlgendad asju ja inimsuhteid enda kahjuks. Selles võib suures osas süüdi olla Veenuse ja Saturni ühendus Kaaludes, mis Sõnnide jaoks on igapäevaste olmedetailide ja argikohustuste märk. Kui see aspekt tekitab sinus justkui kokkusurutuse ja „tangide vahel” olemise tunde, siis Päikese opositsioon Uraani ja kvadraat Pluutoga mõjuvad jälle risti vastupidi — on tunne, nagu lendaks kõik teada-tuntu ja turvatunnet andev suure pauguga laiali…. Ära siis lase mingeid suhteid või elusituatsioone liiga kokku suruda — muidu lood „pommi” enda sisemusse, mis võib plahvatada!

KAKSIKUD

Teisipäeval teeb Merkuur opositsiooni Uraaniga ning kolmapäeval kvadraadi Pluutoga, ent nende aspektide mõju on tunda terve nädala. See seis võib tekitada rahulolematust ja liigset kriitilisust, pisiasjade ületähtsustamist või siis lihtsalt närvilisust. Sul võib tekkida soov sündmusi üle forsseerida — sul puudub kannatlikkus ja soov teistega arvestada. Sa meenutad tigedat elektrijänest, kelle akud on ülelaetud ning samas on teekonna kaart kadunud. Sellest siis ka see sihitu rabelemine ja mitmes suunas korraga rapsimine.

Lisaks kõigele oled sa valmis ka rumalalt riskima ning võid kõik oma munad panna ühte korvi.

Aga vaatamata kõigele oled sa suurepärane katalüsaator uimastele ja aeglastele inimestele, kes sinu läheduses ka kohe kiiremini liigutama hakkavad…:)

VÄHK

Alanud nädal sümboliseerib sügavat kaevu, mille põhjas on särav kristall. Veenuse ja Saturni ühendus su kodumajas ehk hinge vundamendis on märk sellest, et oled oma sisemise turvatunde otsingul jõudnud stabiilsuse faasi. Oled enam rahul sellega, mis parajasti on, sa ei aja taga kättesaamatut ideaali. Nüüd õnnestub palju kergemini jälgida oma südame häält, olla see, kes sa tegelikult oled. Ja olles „ise”, on ka teised sinu ümber need, kellega sul on mõnus ja põnev koos olla.

Nädal sobib kenasti koduse majapidamise korrastamiseks, väiksemaks remondiks, kolimiseks ja mööbli ümberpaigutamiseks.

Teisel tasandil võib tekkida lõhe või vastuolu sinu koduse olukorra ja sotsiaalse väljundi vahel. Kas kannatab töö kodule pühendumise tõttu või vastupidi. Suhe bossi või mõne muu autoriteediga võib võtta äkilisi pöördeid.

LÕVI

Päikese ja Pluuto kvadraadi tõttu võid tekkida olukord, kus pead kiiresti midagi muutma või siis lihtsalt täiesti uue suuna võtma. Eriti võib see väljenduda vaimsel tasandil — pead oma mõtted, ideed ja plaanid üle vaatama ja neisse ehk korrektiive tegema.

Kuna tempo võib olla väga kiire, peaksid leidma võimalusi puhkuseks, eriti ajupuhkuseks. Kui su töö on seotud ajude ragistamisega, tee kindlasti vahepeal midagi füüsilist — võimle, harrasta kiiret kõndi.

Sel nädalal võib sinuni jõuda infot või uudiseid, mis sunnivad sind mingit otsust vastu võtma. Nii või teisiti on sel nädalal vaja langetada õigeid otsuseid ja teha õigeid valikuid. Ja veel — Mõte on Jõud! Seega kasuta seda jõudu õigesti, ära mõtle negatiivseid mõtteid! Sellega rikud üleüldist harmooniat ja tagajärjed pöörduvad su enda vastu.

Samas, kui sinuni jõuavadki šokeerivad või lihtsalt  ebameeldivad uudised, lase need lihtsalt ühes kõrvast sisse ja teisest välja — ära jäta halbu uudiseid endasse, sest praegu mõjuksid need sulle eriti halvasti.

NEITSI

Neitsi valitseja — Merkuur — teeb teisipäeval opositsiooni Uraaniga ning kolmapäeval kvadraadi Pluutoga. Selline seis võib paljud asjad pea peale pöörata — eriti juhul, kui oled oma plaanid juba varakult valmis mõelnud. Asjad lähevad hoopis teisiti, kui oled planeerinud. Samas on loominguline moment väga tugev, mistõttu võid läbi murda surnud punktist.

Asjad ja esemed, eriti aga keerukas tehnika, võib sulle tõsist peavalu valmistada. Valitseb suurenenud tõenäosus asjade kaotamiseks ja rikkiminekuks. Mistõttu on ebasoovitav tehnikakaupade ostmine, aga ka nendega seotud otsuste tegemine — seda eriti esmaspäevast kolmapäevani. Mainitud päevadel valitseb suurem tõenäosus ka traumadele ja pisivigastustele.

Suhete osas võid tunda vastandlikke tundeid — ühelt poolt tahaks partnerit kümne küünega kinni hoida, teisalt tahaksid kõik kuradile saata ja oma suhtemaastikul korraliku restardi teha.

KAALUD

Kaaludes aset leidev Veenuse ja Saturni ühendus võtab sul hoogu maha ja mõjub kui stopp-kraan hullumeelselt kihutavas rongis. Aga just sellist kraani sa hetkel vajad — sest Kaaludes liikuva Päikese opositsioon Uraani ja kvadraat Pluutoga tõstab su elurongi Ameerika Mägedele, kus sa enam ei saa aru, kus maa ja kus taevas.

Seega toimivad korraga nii pidurdavad kui ka kiirendavad jõud ja tasakaalu leidmine nende vahel võib kujuneda tõeliseks kunsttükiks.

Suhetes on nüüd võimalikud ootamatused, üllatused, partneripoolsed lubaduste rikkumised. Isik, kellele sa oled väga lootnud või panustanud, laseb jalga või ilmutab muul viisil täielikku süüdimatust. Samuti võivad nädala esimeses poolel pingestuda sinu ja mingi rühma või grupi vahelised suhted.

SKORPION

Tugevad Pluuto aspektid loovad nüüd olukorra, kus sa pead valima poole — neutraalseks on võimatu jääda, sind sunnitakse kindlasti poolt valima. Võimalik, et leiad end inimsuhetest, kus kehtib vanasõna — minu vaenlase vaenlane on minu sõber….

Samas pole see kõik mitte liiga nähtav ega avalik — pigem toimub kõik nagu sordiini all, varjatult või siis maskeeritult. Keegi võib vett segada või teeselda rolli, mis ei vasta tema tegelikule olemusele või kavatsustele. Ole valvas intrigantide suhtes ja ära jaga kahtlastele või lihtsalt võõrastele tüüpidele oma kontaktandmeid! Rääkimata nende pühendamisest oma plaanidesse.

Nädal on seda pingelisem, mida rohkem sul endal on saladusi. Sel juhul võib mõni delikaatne asi avalikuks tulla.

AMBUR

Algaval nädalal tunned, et sul on kõrini olemast kuulekas mutrike ühiskonna masinavärgis. Sa tahaksid teha midagi, mis sind tõeliselt huvitab ja mida sa ei peaks tegema labase rahateenimise pärast.

Just seepärast hoogustuvad sinu suhted sõbrannadega, eriti nendega, kellega koos kuulud mõnda klubisse või huviringi. Ühise asja ajamine ja ühised tulevikuvisioonid tunduvad nüüd eriti olulised. Salamisi loodad, et suudad leiutada igiliikuri või õigemini rahamasina, mis vabastaks sind sunniviisilise palgatöö orjusest.

Kuid ka teised inimesed võivad tunda soovi olla vabad kõikidest kohustustest, mistõttu on võimalikud äkilised sündmused, plaanide ümbertegemised, loobumised, alt ära hüppamised. Nii sinul kui su sõpradel tuleks hoiduda sammudest, mis võivad viiva usalduse kaotamiseni. Väga kasulik oleks leida endale nüüd uus ja põnev hobi või vaadata värskema pilguga tulevikku.

KALJUKITS

Sind võib nüüd tabada tunne, et kohe tuleb maavärin koos korraliku tsunamiga! Tunne, et jalgealune kõigub ja mitte millegi peale ei saa kindel olla. See tunne võib teha väga rahutuks või vastupidi — mõtlikuks ja endasse vaatavaks.

Uraani ja Pluuto poolt pingestatud Päike sinu karjääri ja ühiskondlike suhete sektoris võib tähendada nii tööalast läbimurret kui ka varem kavandatud plaanide ootamatut luhtumist või edasilükkumist. Kõik, mis seisab, pannakse liikuma ja kõik mis liigub, suunatakse ümbersõidule…:)

Seega on sellel nädalal võimalik nii efektne saavutus kui ka samas suurusjärgus ämber. Võimalus, et boss või keegi teine sinust kõrgemal ametipostil isik teeb sulle lähenemiskatseid.

Esmaspäeval, teisipäeval ja kolmapäeval tasuks olla ettevaatlik oludes, kus võib midagi äkilist juhtuda. Sinu käes olev tehnika võib streikida, samuti võid ärritavalt mõjuda loomadele.

VEEVALAJA

Nädal avardab nii mõneski küsimuses su maailmapilti, toob uusi ideid ja arusaamu. Kuid seda mitte rahulikul viisil, vaid pigem tuleb see avardumine läbi ehmatavate või lihtsalt ebatavaliste olukordade.

Seega võib sellel nädalal sinuni jõuda infot, mis võib mõjuda ehmatavalt või tunduda uskumatu. Su maailmavaade ja tõekspidamised pannakse proovile. Võimalik, et pead kiiresti ümber õppima ja sobitama uue info oma vanasse maailmapilti.

Alternatiivne võimalus on aga lihtsalt see, et sul on kohutavalt palju sebimist ja piltlikult öeldes ähvardab „protsessor” üle kuumeneda. Eriti rasket vaimset tööd tehes (õppides) tuleb sul leida õige tasakaal pingutuse ja lõdvestuse vahel.

Esmaspäevast kolmapäevani ürita suhetes hoida diplomaatilist joont — sind on üsna kerge endast välja viia, mistõttu võid kergesti kellegagi konflikti minna. Samas võibki keegi sind provotseerida, sind millegagi spetsiaalselt ärritades.

KALAD

Esmaspäevane Päikese ja Uraani opositsioon langeb Kalade jaoks muutuste ja teisenemiste, aga ka jagatud varade ja vahendite sektorisse (Kaalud). Seega on päevakorral kas muutused, asjade-esemete rikkiminek või tekib jama näiteks seoses laenudega. Ka võivad su armuhetked olla tavatut laadi. Paljud asjad ja olukorrad tunduvat olema teistmoodi.

Aga kas kisub päris tormiks või mitte, see sõltub su enda olukorrast. Kui oled muutusi seni pidevalt edasi lükanud, võib tulla päris suur torm. Kui oled vaikselt asju muutnud ja olnud paindlik, ei juhtu suurt midagi. Mida konservatiivsem ja status quo-le häälestunud oled, seda rohkem võib muutuda. Suhted ja olukorrad, mida hoiad alles vaid harjumusest, aga mis tegelikult enam ei toimi, võivad jõuda faasi, kus pead midagi kardinaalselt muutma.

Sinu suhted nii kolleegide kui sõpradega võivad olla pingelised, seda eriti esmaspäevast kolmapäevani.