Päikese trigoon Pluutoga annab suurepärase võimaluse viia läbi vajalikke muudatusi, uuendada, parandada ja restaureerida vajalikke asju ja süsteeme.

Elujõud ja energia, mida saadakse kontaktist maaga ja üldse loodusest, on algaval nädalal väga tugev. Kindlasti tasuks varakevadisest loodusest jõudu ammutada, suhelda puude taimede ja isegi maaga. Võimaluse korral näpp mulda või labidas maasse!

Reede õhtul kell 20:33 siseneb Kuu Jäära märki, tekitades kuni esmaspäevani jälle haruldase astroloogilise seisu, kus Jääras on korraga 7 planeeti (Kuu, Uraan, Lilit, Veenus, Merkuur, Marss ja Jupiter)! Nii et Volbriööl võivad nõiad päris uljad olla ja luuaga orbiidilt välja põrutada.

Tähelepanelikult tuleks ümber käia kõigega, mis liigub, põleb ja võib pauku teha.

JÄÄR
Kui vähegi võimalik, ürita esmaspäevast reedeni kõik oma poolikud tööd ja ettevõtmised ära lõpetada. Sest reede õhtul kell 20.33 siseneb Jäära ka Kuu ja siis on Jääras tervelt 7 taevasümbolit! Laupäev ja pühapäev sümboliseerivad seega Suurt Uut Algust, uue Jääraliku energia tsükli algust. Püüa siis selleks ajaks olla heas vormis nii vaimselt kui füüsiliselt ning sea enda ette uusi sihte. Väga oluline on nüüd võtta õige suund tulevikule, panna maha märgid ja külvata vajalik seeme.
Samas kaldud nüüd tormakusele ja impulsiivsusele, sul puudub igasugune kannatlikkus — tahad kõike kohe ka kiiresti. Samas jahutatakse sind partnerite poolt kiiresti maha. Ka võib keegi sind sundida tegema midagi, mis tundub sulle raske kohustusena.

Tule, keemia ja ohtlike mehhanismidega erilist ettevaatust!
Esmaspäev ja teisipäev sobib meeskonnatööks, ajurünnakuks, klubiüritusteks. Eriti kolmapäev, aga ka neljapäev, võib tuua segaduse, arusaamatuse, infomoonutuse, asjade kadumise. Eriti ettevaatlik tasuks olla aga reede õhtul ja laupäeva öösel, mil on võimalikud mitmesugused ootamatused ja äkilised olukorrad.

SÕNN
Nädala pärl on sinu jaoks Sõnnis liikuva Päikese trigoon Pluutoga — muutuste, transformatsioonide ja loova jõu sümboliga. Aspekt annab võimaluse iseendaga seotud muutusteks, tervise või mõne muu olukorra parandamiseks või ümbertegemiseks. Parim nädal nii treeningute alustamiseks ka kui mõnest pahest loobumiseks — kõik see, millega nüüd alustad, saab olema korraga nii püsiv ja vastupidav kui ka edasiviiv ja uusi arenguid pakkuv.

Samas püüa vältida sogast vett, hämamist, hädaldavaid inimesi. Su alateadvuse värav on avatud ja sealt ei maksa kõike sisse lasta. Pead oskama end kaitsta võõra negatiivse mõju eest. Halval juhul võib tulla tegemist intriigide ja kuulujuttudega, ka varguste ja asjade kadumisega.
Esmaspäeval ja teisipäeval oled nähtavam sotsiaalses-ühiskondlikus plaanis. Kolmapäeval ära võta vastu olulist otsust — õhus on illusioonid, ebamäärasus. Neljapäev soosib sõprust, platoonilist suhet. Reede õhtul ja laupäeva öösel kainust ja valvsust! Laupäeval puhka end välja, maga palju!

KAKSIKUD
Hirmud ja lootused, soovid ja ootused — need märksõnad kerkivad üles eeskätt kaugema tuleviku võtmes. Sa justkui kardaksid rongist maha jääda või sattuda sootuks valele rongile. Sulle tundub, et kohe-kohe tuleb see risttee, kus pead välkkiirelt valima õige suuna. Sa toetud liiga palju kainele mõistusele ega usalda oma sisemist intuitsiooni. Kuid Merkuuri-Saturni jätkuva opositsiooni tõttu lähed kergesti krampi ja kaotad võime asju linnulennult näha.

Kui aga usaldad oma hingesügavusi ja kuulad alateadvuse häält, suudad liigsest mõistuspärasusest vabaneda ja tajuda intuitiivselt õigeid lahendusi. Päikese ja Pluuto trigoon kergitab nüüd hingest pinnale ja muudab nähtavaks selle, mis muidu on kättesaamatu või lihtsalt hirmutav.
Esmaspäev ja teisipäev soosivad ajurünnakuid, ühist ajuderagistamist ning ka reisi või õpingute alustamist. Kolmapäeval hoia mainet ning ära langeta tähtsaid otsuseid. Reede õhtul ja laupäeva öösel on võimalikud äkk-intsidendid. Laupäeval ja pühapäeval hoidu vaidlustest — suurema tüli võimalus.

VÄHK
Kas võtta või jätta, kas püsida sadulas või hobuselt maha hüpata? Konkurents ja üksteise ületrumpamine võivad olla endiselt aktuaalsed teemad. Kas oled vajaduse korral nõus minema üle laipade, või võidab sinus naiselik kaastunne? Igatahes tuleb teha olulisi valikuid ja otsuseid ühiskondlikus liinis, mis võivad su elus palju muuta.
Kui oled kodune ja sul puudub selge ühiskondlik väljund, võivad suhted pereliikmetega olla kantud võitlusmomendist või pingestuda mingite õiguste-privileegide tõttu. Sa võid ka tunda, et oled kodu ja pere jaoks kõik andnud, kuid vastu pole midagi saanud.

Nädal sobib aga suurepäraselt tulevikuvisioonide tegemiseks, samuti püsiva sõprussuhte loomiseks ühiste huvide-hobide alusel.
Esmaspäev ja teisipäev soosivad sügavuti minemist, elamusi, tähenduslikkust, seksuaalsust. Kolmapäev ei sobi reisi ega õpingute alustamiseks. Ülitundlikkus ka ravimite ja alkoholi suhtes. Neljapäev ja suurem osa reedest soosib eksootikat, erilisi ja tundelisi hetki, filmide vaatamist. Laupäeval ja pühapäeval mõõdukust ja ettevaatust!

LÕVI
Sõnnis (mis on Lõvidele karjääri ja avalike-ühiskondlike suhete märk) asuva Päikese õnnelik aspekt Pluutoga lubab nüüd kiiresti edasi liikuda. Päike sümboliseerib nii sind ennast, kui ka näiteks sinu bossi või kedagi teist autoriteetset isikut. Seega võid ära teenida juhtivate jõudude soosingu, saada hea tööpakkumise või edukalt parandada oma mainet.

Ka on nüüd omavahel harmoonias tähtsad ja igapäevased asjad.
Kuid endiselt on aktuaalsed millegi (juurde)õppimisega seotud tegevused, tuleb ehk lahendada probleeme seoses välismaa või reisimisega, kiiresti kohaneda uute tundmatute olude või infoga. Samuti tuleb osata oma mõtteid ja ideid teistele selgeks teha. Sellest ei piisa, kui sa ise asjast aru saad — pead seda suutma seletada ka teistele.

Esmaspäeval ja teisipäeval on suhetes peegeldust, äratundmisi. Kolmapäeval, eriti päeva esimeses pooles võid olla ülitundlik ravimite, keemiliste ainete ja alkoholi suhtes. Neljapäevas on müstikat, huvitavaid seoseid. Laupäev ja pühapäev võivad tuua vaidlusi. Reisi alustamine ebasoovitav.

NEITSI
Endiselt võib jätkuda olukord, kus üritad pudelist välja lastud džinni sinna tagasi toppida. Sinus võitleb soov asju muuta sooviga säilitada „status quo“. Sa justkui ei julge oma turvalisest koopast välja vaadata — mida kõike sa võid veel näha!
Rahalisi ja muid materiaalseid riske tuleks nüüd vältida, eriti seoses laenamisega. Isegi sõbranna käest laenatud kallis fotokas võib sinu käes üles ütelda ja pärast pahandust kui palju…

Ent kõik eksootika, välismaa, õppimise ja haridusega seonduv on sel nädalal edu ja edenemise allikaks. Reisiga ei maksaks siiski algust teha. Küll aga õppimise või millegi sügavuti uurimisega. Suudad nüüd olla erakordselt põhjalik ja saada aru asjade varjatud tagamaadest.
Esmaspäev ja teisipäev on head tööpäevad. Kolmapäeval leiavad sinu ja teiste vahel aset kõverpeegeldused, moonutused. Ei tohiks sõlmida mingeid lepinguid. Seevastu neljapäeval on suhted OK. Reede õhtul ja laupäeva öösel on võimalikud ootamatused. Laupäeval ja pühapäeval ettevaatust tule, gaasi ja muude ohtlike asjadega.

KAALUD
Partnerluse teema ühes või teises vormis on sellel nädalal põhiline. Eriti peaks olema tunda „peegliefekt“ — teised peegeldavad sulle su enda omadusi.
Nädal loob olukorra, kus iha ja viha võivad veidral viisil põimuda või kohad vahetada.
Kuigi ehk tahaksid olla „psühholoogiliselt korrektne“ ja võrdselt viisakas kõigi vastu, pead nüüd valima poole või siis kindla seisukoha. Laveerimine ja püüe kõigile meele järele olla lihtsalt ei õnnestu.
Päike liigub aga Sõnnis (Kaalude jaoks muudatuste ja transformatsioonide sektor), tehes neljapäeval (ent mõju kestab terve selle nädala) õnneliku aspekti Pluutoga. Vii oma elus läbi üks kevadine muudatus või sisemine puhastus! Või vähemalt loo vaimusilmas visioon sellest, mida tahaksid muuta!

Esmaspäev ja teisipäev sobivad kenasti enda väljaelamiseks, loominguliseks ja teatraalseks tegevuseks. Kolmapäeval hoia tervist, tööasjades võimalik segadus. Neljapäev ja reede soosivad tööd ja detailidesse süvenemist. Reede hilisõhtul ja laupäeva öösel tasuks suhete loomisel olla ettevaatlik. Laupäeva teises pooles lubab Kuu ja Veenuse ühendus nautida naiselikke asju.

SKORPION
Algav nädal toob välja tugevad Pluuto energiad — mis võib tähendada seda, et sulle tüüpilised iseloomuomadused on selgemini välja joonistunud. Kolmapäeval teeb Veenus kvadraadi Pluutoga. Seis võimendab (armu)kadedust ja soovi teisi inimesi enda pilli järgi tantsima panna. Nii sinu enda poolt kui ka sinu suhtes võidakse enam kasutada „piitsa ja prääniku“ meetodit selleks, et saada soovitud tulemust. Suhted kolleegide või inimestega, kes on kaudselt su töödega seotud, võivad pingestuda. Võimalikud on vastuolud ja hõõrdumised mingite hüvede ja privileegide pinnal.

Ka armuasjus võivad välja lüüa varjatud ja siiani mahasurutud pinged. Kuid positiivsel juhul koged nüüd tavalisest palju tugevamat kirge, tunned tõelist iha.
Esmaspäeval ja teisipäeval keskendu kodule, sisemisele minale ja poolikute ettevõtmiste lõpetamisele. Kolmapäeval ära riski ja ole lõbutsedes valvas! Neljapäev soosib meelelahutust, seltskonnas olemist, naudinguid. Reede õhtul ja laupäeva öösel asjade kaotamiste ja varguste oht, tervis muutlik. Laupäev sobib töö ja lõbu ühendamiseks.

AMBUR
Purjetad jätkuvalt elujõu ja energia tuules ning otsid aktiivselt võimalusi midagi põnevat ja erakordset ette võtta. Su sõbrannad või sõbrad aga ei pruugi mänguga kaasa tulla — võrreldes su endaga on nad märksa tõsisemad ja vaoshoitumad. Võimalik, et peadki mõnele oma tuttavale optimismi sisendama ja see kukub sul tõesti hästi välja!
Veenuse kvadraat Pluutoga võib sel nädalal võimendada nii iha kui viha. Voodis võid kogeda tavalisest jõulisemat kirge, samas on ka armukadedus ja omandiiha kerged pead tõstma. Teine võimalus on, et suhetes ja seltskondlikus liinis on tunda survet, mõjutamist ja üksteise kontrollimist laiemas plaanis. Või et meelelahutuse ja naudingutega seoses on rohkem võitlust ja konkurentsi.

Töö ja tervise osas lubab nädal edenemist, ebavajalikust vabanemist.
Esmaspäeval ja teisipäeval õnnestub kiiresti vajalikud asjad korda ajada. Kolmapäeva esimesel poolel on „siil udus“ meeleolu — ebasoodne lepinguteks. Neljapäev soosib koduga seonduvat ja asjade lõpetamist. Reede õhtul ja laupäeva öösel võid pidutsedes kergesti üle pingutada.

KALJUKITS
Nädal võib mõjuda igas mõttes vabastavalt — kuigi endiselt võid olla kuidagi krampis ja liigtõsine. Siiski peaks Sõnnis liikuva Päikese trigoon Kaljukitses elava Pluutoga andma sulle võimaluse vajalike muudatuste tegemiseks. Nüüd oleks õige hetk teha ettevalmistusi selleks, mida sa mai teisel poolel kindlalt kavatsed teha. Mai teises pooles tabab sind energia-tsunami!

Endiselt võid tunda mõõnahetke seoses töö ja muu ühiskondliku tegevusega. Võid tajuda, et sind ei tunnustata piisavalt ja sinu õlule on pandud ülekohtuselt raske koorem. Aga äkki samastud oma tööga liiga palju? Võtad selle koju voodisse teki alla kaasa?
Kodused Kaljukitsed võtavad jälle koduseid probleeme liiga südamesse. Või ei lase mineviku koorem end vabalt tunda.
Esmaspäeval ja teisipäeval keskendu praktilistele asjadele. Kolmapäeval ära tähtsaid asju otsusta ja hoidu ka vaimsest ülepingest. Neljapäeval ja reedel tasuks ringi liikuda, käia külas, uusi muljeid koguda. Laupäeval ja pühapäeval ettevaatust koduses majapidamises!

VEEVALAJA
Väga suures osas kehtib kõik eelmise nädala kohta kirjutatu. Püüa end vabastada tarbetust infomürast ja ära pööra kellegi suvalistele uitmõtetele liiga palju tähelepanu. Samas ole valmis märkama sinu jaoks olulist — hoia meel ergas, kuid pane sinna vajalikud filtrid ette. Täiesti uus mõju selles nädalas on Päikese ja Pluuto trigoon. Sinu puhul aitab see aspekt vabaneda mineviku mõjudest, lasta lahti kõigest sellest, mille aeg on ümber saanud. Nüüd on ka parim võimalus teha kodu ja majapidamisega seonduvas loovaid muutusi — eelistatud on remont, koristus- ja puhastustööd. Peresuhetes võid samuti näha ja märgata neid jõudusid, mis aitavad suhteid lähedastega paremaks muuta.

Esmaspäeval ja teisipäeval on Kuu Veevalajas. Hakkad rohkem silma, kiirgad isiklikku individuaalsust. Samas ei pruugi asjad minna nii, nagu alguses planeerisid. Kolmapäeval väldi riske, eriti rahalisi. Ebasoodne uuteks algusteks. Eriti neljapäev, aga ka reede võib näidata, mida sa vajad või millest on vajaka. Reede õhtul ja laupäeva öösel on võimalikud ootamatused, intsidendid. Laupäeval ja pühapäeval võib kergesti mokalaadaks minna.

KALAD
Asjad, esemed, omamine, kasutamine, materjalid, väärtused, väärtushinnangud, hinnalisus, hind — kõik need märksõnad võivad ühes või teises vormis esile tõusta. Mida sa vajad ja kui palju? Mida teistele annad ja mida vastu saad? Kuidas mõnda asja või oskust kõige paremini kasutada? Millest on puudus ja mida on ülemäära palju?
Endiselt on oht, et teed tunnete mõju all olles impulsiivse ostu, mida hiljem kahetsed. Kalli või keeruka tehnika puhul võid saada varjatud veaga või lausa praak-toote. Siin on aga abiks tehnika-teadlik meessõber. Vältida ka võlgu võtmist ja laenu andmist.

Teisel tasandil võid tunda justkui mingit „kivistumist“, stagnatsiooni, seisakut. Muutuse läbiviimine võib tunduda võimatu.
Esmaspäeval ja teisipäeval oled alateadlike hoovuste mõju all — edu loomingus, vead raamatupidamises. Kolmapäeval kell 7.57 jõuab Kaladesse Kuu, jäädes sinna kuni reede kella 20.33-ni. Pühenda need päevad endale, oma välimusele, oma vajaduste rahuldamisele. Kolmapäeval oled ülitundlik nii ilma kui ka erinevate (toidu)ainete suhtes. Reede hilisõhtul ja laupäeva öösel raha-ja asjade kaotuse ja varguste oht. Laupäev sobib naiselike vidinate ostuks.