Teisipäeval kulmineerub Päikese ja Neptuuni opositsioon, kuid aspekti mõju on tunda terve nädala jooksul. Oht sattuda illusioonide ja soovmõtlemise (aga ka oma salahirmude) võrku, näha asju ja suhteid vales valguses.

Nädalale vajutab oma pitseri ka Marsi kvadraat Saturniga (täpne aspekt neljapäeval), mis hoiab jõudu, energiat ja algatusvõimet tagasi, paneb inimesi end alahindama, tekitab frustratsiooni.

Samas lubab Veenuse ja Pluuto trigoon suhetes suuremat sügavust, kirge ja intensiivsust.

Ning pühapäeval (mõju toimib ka terve nädala, eriti nädala teisel poolel) asetleidev Päikese ja Pluuto trigoon avab tee loovatele muutustele, vajalikele uuendustele ja võimaldab ümber teha ja transformeerida ebarahuldavaid süsteeme ja inimsuhteid.

JÄÄR

Marsi asend pole just suurem asi, mistõttu pead edasiliikumiseks rohkem kütust kulutama. Iga liigutus, mida nüüd teed, võtab tavalisest rohkem energiat. Sulle võib tunduda, et Maa gravitatsioonijõud on suurenenud või et sind hoiavad kinni mingid nähtamatud niidid. Selle tingivad korraga toimivad Marsi ja Saturni kvadraat ja Marsi ja Neptuuni poolteistkvadraat.

Juhul, kui sa Marsi-Pluuto opositsiooni ajal (ca 3-20. augustil) millegagi vindi üle keerasid ja oma energiat arutult kulutasid, siis nüüd koged selle tagajärgi ehk siis mõõna energialaines.

Marss on ka meheliku energia sümbol, mistõttu mehed võivad ajutiselt su silmapiirilt kaduda või esitada sulle mingeid nõudmisi.

Kuigi sul võib energiat vähe olla, lased oma mõtetel uljalt lennata ja teed utoopilisi plaane — eriti töö ja karjääri osas.

SÕNN

Veenuse jõudmine sinu loovuse ja mängulisuse solaarmärki muudab sinu suhted teistega spontaansemaks ja lõbusamaks. Enam ei vaata sa niipalju minevikku, kuivõrd just tulevikku ja oled valmis uuteks väljakutseteks just suhete liinis.

Kuid muus osas oled endiselt tugevalt mineviku küljes kinni — sulle kunagi osakssaanud pettumused ja hirmud võivad jälle korraks pinnale tõusta. Kuid vanad hirmud ja kompleksid näitavad nüüd end vaid selleks, et saaksid neile julgelt otsa vaadata ja siis — hüvasti igaveseks! Põhiline on see, et sa pead olema enda vastu aus ja kõik probleemid enda jaoks selgelt teadvustama. Alles siis saad neist lahti lasta.

Kui teed rasket vaimset tööd, peaksid kindlasti leidma õige töö ja puhkuse vahekorra ja ajuderagistamise vahepeal endale ka füüsilist tegevust leidma.

KAKSIKUD

Merkuuri üheaegne pingeaspekt nii Pluuto kui Uraaniga tekitab su ajukäärudes tõelise stressitormi. Kuigi sa oled kõige kiirem ja paljujõudvam kõikidest sodiaagimärkidest, on nädal isegi sinu jaoks liig, mis liig! Kõikvõimalikud detailid ja pisiasjad pidurdavad su hoogu, lisaks kuhjuvad kõik asjaajamised ja kohtumised ühele ajahetkele.

Teisel tasandil tunned, et su vajadused (nii hingelis-vaimsed kui praktilised) pole rahuldatud ja et sind oleks justkui ilma jäetud sellest, millele sul oleks õigus. Su mõttemaailmas valitseks justnagu mingi „inflatsioon”, mis laseb asjadel ja väärtustel odavatena ja väärtusetutena paista. Seetõttu ei soovitaks ka osta kalleid asju, kuna hiljem hakkaksid nende väärtustes kahtlema.

VÄHK

Kui eelmistel nädalatel olid pimestatud asjadest ja materiaalse maailma sädelustest, siis nüüd hakkavad sind huvitama info ja teadmised — või siis lihtsalt klatš ja kuulujutud. Tõenäolisem on viimane variant…:) Niisiis ahmid sa endasse erinevaid kõlakaid ja infokilde siit ja sealt. Su elumaastikul on nüüd rohkem õhku ja liikumist, eri värve ja kirevust. See kõik on aga üsna intellektuaalne ja mõistuslik, mistõttu võib nädal kujuneda ülemäära „kuivaks” ja teoreetiliseks. Väljaarvatud aeg, mil Kuu liigub Vähis — kolmapäevast kell 13.31-st kuni reedeni kella 19.09-ni. Võid sel ajal olla tugevate tunnete meelevallas. Hea aeg kodusteks asjadeks ning ka uute tundeliste suhete loomiseks.

Vähis liikuva Marsi kvadraat Saturniga võib sel nädalal vähendada su füüsilist toonust ja tekitada kummalisi väsimushooge. Valitseb ka tavalisest suurem oht traumadele.

LÕVI

Olukord su suhtemaastikul pole endiselt selge — võimalikud on arusaamatused ja üksteisest möödarääkimised. Kuid rõhk on langenud romantikalt rohkem praktilist laadi suhetele. Mis suurendab segadust veelgi — sest kui armastuses on unistamine ja fantaseerimine isegi kasulikud, siis raha- ja ärisuhetes on see lubamatu. Nädala lõpus loksuvad asjad siiski paika, lisaks võib kellestki palju materiaalset kasu või lihtsalt abi olla.

Ent pinges Marss sinu saladuste ja alateadvuse solaarmärgis (Vähis) võib panna varjatud ja ebaausad jõud sinu vastu tegutsema. Kui aga oled seni mänginud lahtiste kaartidega ja sul ei ole midagi varjata, ei saa keegi su kapist luukeret välja tirida…

NEITSI

Aktiviseerub kõik see, mis on keeruline ja arusaamatu või mille kohta puudub sul lihtsalt vajalik info. Nädal meenutab keerulist puzzlet või ülimahukat ristsõna, millest pead end läbi närima. Nii et vaimses mõttes raske ja kurnav nädal, mis positiivsel juhul päädib aga avastamisrõõmu ja uue vaimse erksusega. Siiski võiksid külma jääkoti ligi hoida, et vajaduse korral see laubale asetada.

Ent Veenuse jõudmine Neitsisse (esmaspäeval kell 1.11) aktiviseerib kõiki meeldivamat sorti suhteid ja eriti armuasju. Armastus leiab sind kergemini üles ja oled ka ise võimeline armastust rohkem vastu võtma.

Teisipäeval kell 14.21 siseneb Neitsisse ka Päike, sümboliseerides sinu jaoks uut algavat Päikeseringi. Järgnevad 30 päeva on hea võimalus juhtohjad enda kätte  haarata — näiteks kodustada mõni isepäine mees!

KAALUD

Nädala esimeses pooles on tunda veel eelmise nädala mõjusid — ole ettevaatlik uute suhete loomisel, kuna kipud inimesi idealiseerima ja neile „kuldse kuu selga” mõtlema. Ning raha- ja äriasjus on su sinised silmad kaugele näha…:)

Nii Kaalude valitseja Veenus kui ka Päike sisenevad nädala alguses Neitsisse — mis Kaalude jaoks on hinge, alateadvuse ja varjatud asjaolude märk. Su eluhetkedes on nüüd rohkem varjatust ja salapära, looritatust ja mitmekihilisust. Paned rohkem tähele märke ja endeid enda ümber ning suudad neid märke ka enda jaoks tõlgendada.

Veenuse ja Pluuto trigoon näitab sellises positsioonis suhete rõhutatud hingestatust ja poeetilist väljendusrikkust. Mõistad oma partnerit poolelt sõnalt ja käitud vastavalt tema soovidele. Jälgi vaid seda, et seejuures siiski iseendaks jääksid.

SKORPION

Nädala algust pingestab Merkuuri ja Pluuto nõrk pingeaspekt — võimalik, et pead eelkõige nädala esimesel poolel rinda pistma mõne keeruka probleemiga. Sind võib tabada ka bossi või kellegi teise kriitika — samas annab see kriitika nädala teises pooles sulle uue arusaamise sellest, mida tuleks muuta ja kuidas oma ettevõtmistega edasi minna. Ja ära aja tööd ja eraelu segamini — kritiseeritakse ju ainult sinu tööd, mitte sind kui isikut ega naist!

Pingestatud Saturn võib sind muuta tõrjuvaks kõigi uute ettepanekute ja väljakutsete suhtes. Selle asemel üritad põgeneda oma sisemaailma unistustesse ja illusioonidesse, lootes sealt leida turvatunnet pakkuvat toetuspunkti.

Veenuse ja Päikese jõudmine Neitsisse ehk Skorpioni kollektiivse loomingu ja tulevikulootuste solaarmärki paneb sind lootusrikkalt tulevikku vaatama ja kaugemaid plaane tegema.

AMBUR

Esmaspäeval ja teisipäeval kehtib veel kõik eelmise nädala kohta kirjutatu. Teisipäeval jõuab sotsiaalse ja ühiskondliku staatuse sümbol Päike Amburi jaoks kõrgemasse ja auahnemasse solaarmärki — Neitsisse. Samas teeb Päike opositsiooni illusioonide ja segaduste planeedi Neptuuniga. Seega võid võtta suuri plaane ja „mõelda suurelt”, kuid mingi moonutus või kahe silma vahele jääv asjaolu võib kõik pea peale pöörata. Aga seda rohkem suhtlemises ja asjaajamises, protsessis. Lõpptulemus peaks eriti nädala teisel poolel siiski rahuldav olema. Mingi ettevõtmise alguses on jama ja segadus, pärast lööb pildi klaariks. Nädala lõpp soosib ka suhteid kas rikaste või positsioonikate meestega.

KALJUKITS

Marsi ja Saturni kvadraat kulmineerub neljapäeval, kuid aspekti mõju kestab umbes 5. septembrini, ehk mõned päevad kauemgi. Seega pead ehk pingutama tavalisest rohkem, kuna asjad kipuvad takerduma või sumbuma. Samas ürita mitte krampi minna, vaid lähene ka esmapilgul nürile ettevõtmisele loominguliselt ja eelarvamustevabalt.

Kuid seltskondlikus plaanis ja intiimsfääris muutub silmapiir avaramaks, tuues kaasa uusi erutavaid tuuli ja täiesti uudseid olukordi — Veenuse trigoon Kaljukitses liikuvale Pluutole toob sulle meeldivad asjad ja inimsuhted lähemale. Eriti soodne on nädal ka selleks, et nautida eksootikat ja tavapärasest erinevat ümbrust. Ka suhted internetis või reaalselt välismaal võivad kaasa tuua erutavaid hetki ja vaheldust kõige paremas mõttes.

NB! Ettevaatust liikluses, kõrgustes ja ümberkäimisel ohtliku tehnikaga!

VEEVALAJA

Tänu Merkuuri näilisele seiskumisele taevas, kestab Merkuuri ja Veevalaja valitseja Uraani poolteistkvadraat terve nädala (v.a esmaspäev). See lubab prognoosida muutlikke ja rahutuid hetki — eriti suhetes ja koostöös. Samas võib keegi anda sulle kas väärtusliku idee või tekitada olukorra, kus pead midagi muutma. Äkilisi suunamuutusi või ootamatuid olukordi võib ette tulla ka reedel ja laupäeval, mil Päike on kvinkunksis Uraaniga. Kuid need on suurepärased päevad teadlike ja läbimõeldud muudatuste tegemiseks.

Kuid intiimses plaanis toob eriti nädala teine pool esile uued sügavused ja dimensioonid — näiteks seksis võid end täiesti „kaotada”, lahustuda ekstaasi müstilises väes. Kui sa suhtes pole, võid kogeda ühtsustunnet näiteks looduse või lihtsalt mõne paiga või kohaga.

KALAD

Päikese ja Neptuuni opositsioon paneb sulle ette kas roosad või mustad prillid. Oled kas soovmõtlemise ja arutu fantaseerimise või siis oma hirmude ja kartuste ohver. Esmaspäeval ja teisipäeva esimeses pooles ei tohiks langetada eriti just tööga seotud olulisi otsuseid. Samas võib selline tugev Neptuuni mõju muuta sind ülimalt sensuaalseks ja ligitõmbavaks. Seejuures valitseb suur oht langeda mõne ebasiira ja mesikeelse võrgutaja võrku — seda eriti teisipäeval ja kolmapäeval. Kolmapäeval ja neljapäeval loodud suhe võib küll alguses olla äärmiselt põnev, kuid ammendab end ruttu.

Kuid nädal, eriti nädala teine pool, soosib sõprust ja kollektiivset loomingut, tööd ühiste eesmärkide ja ideaalide nimel. Heal juhul võid kohata oma hingesugulast.