Marss kui meheliku jõu ja energia sümbol saab tugeva tõuke positiivse Uraani poolt, mis paneb selle energia „liikuma, looma ja lehvitama“. Nüüd on kergem vabaneda kõigest sellest, mis on oma aja ära elanud ja milles ollakse kinni vaid liigsest konservatiivsusest. Kuigi see seis ei tekita otsest mässumeelsust, annab ta siiski julguse teha esimene otsustav samm.

Päikese ühendus väikeplaneet Orcusega Neitsis (nn. „teine Pluuto”) toob nädala üldvibratsioonidesse intensiivsust ja äärmuslikkust just Neitsi teemades — töö, süsteem, distsipliin, kohustused. Probleemiks on liigne kriitilisus ja soov juuksekarv kenasti seibideks lõigata.

Nädala teises pooles hakkab meid mõjutama Päikese-Neptuuni opositsioon. Aspekt võib kaasa tuua petlike ja illusoorseid soove ja tahtmisi. Päike on Ego, meie Minatunne, meie põhilised eesmärgid ja püüdlused. Neptuun mässib need udusse, hägustab, kaotab piirid. Suureneb küll empaatiavõime ja hoolivus, kuid see võib laieneda valedele isikutele ja tuua kasu asemel hoopis kahju. Aspekt võib kaasa tuua segadust, varjamist, valetamist, skandaale või intriige.

Pühapäeval leiab aset ka Merkuuri-Marsi ühendus. Aspekti mõju on tugevam nädala teises pooles. Sümboliseerib teravat ja vahedat mõistust, mõtete ja tegude ühtsust. Kuid võib põhjustada ka liigset tormakust ja ennatlikku tegutsemist.

Loe, mida algav nädal sinu tähemärgile toob: