Teisipäeval teeb Amburis liikuv Päike ühenduse Kuu Põhjasõlmega. Põhjasõlm kui tulevikusuuna sümbol loob siin olukorra, kus paljud mõtlevad keskendunult sellele, mis võiks olla meid ees ootamas. Kuna Põhjasõlm teeb samal ajal ka nõrga pingeaspekti Lilitiga (täpne seis laupäeval), võidakse tuleviku ees põhjendamatut hirmu tunda.

Esmaspäeval, teisipäeval ja kolmapäeval Marsi ja Saturni poolkvadraat, mille mõju on tagasihoidev ja piirav. Need päevad eriti ei sobi uute asjadega alustamiseks. Kuid võib kavandada kaugemaid plaane tulevikuks.

JÄÄR

Nüüd murravad argipäev ja kõikvõimalikud pisidetailid eriti jõuliselt su ellu. Piltlikult öeldes oled oma elumaastikul jõudnud kohta, kus sind ründab putukateparv. Putukad sümboliseerivad siin pisikesi, kuid tüütuid detaile, kohustusi, häirivaid uitmõtteid, närivaid kahtlusi jne. Sääsed pole ju ohtlikud, kuid nad on tüütud ega lase nautida hetke.

Niisiis, juhul, kui selline tunne tekib — säilita meelerahu ja ära lase end häirida. Tee ära kõige vajalikumad tööd, kuid ära killusta end lisakohustustega! Ja iga uus kahtlus või ebavajalik uitmõte on kui sääsk, mis paneb kätega vehkima. Isegi puhkehetkedel olles võid sa pidevalt mõelda tööst või muudest eesootavatest kohustustest — naudi hetke ja unusta korrakski eesolevad tööd ja tegemised!

                                                          

SÕNN

Nädala võib kaasa tuua erilist sügavust, intensiivseid läbielamusi ja müstilisi tajusid.

Sa tunned nüüd rohkem kui näed ja tead rohkem kui välja näitad. Sa oleksid justkui millegi põhjatuga kontaktis, kuid sa ei suuda seda selgelt näha ega „kinni püüda”.

Samas võid nüüd kokku puutuda situatsioonidega, milles löövad välja mõne inimese või situatsiooni/ettevõtmise kõige nõrgemad või problemaatilisemad küljed. Võimalik, et pead käigu pealt tegema vigade parandust või puhuma hinge sisse mõnele hingevaakuvale projektile. Nädalas võivad suuremat rolli mängida ka muutused ja teisenemised, ümberkujundused, praagi likvideerimine, restaureerimine, parandamine.

Ent Veenuse ja Marsi õnneliku aspekti tõttu naudid armastuses ja ja ka suhetes laiemalt sisemist rahulolu ja ka uut värskust. Kerge on leida vaheldust ja uudseid momente.

KAKSIKUD

Päikese ühendus Kuu Põhjasõlmega Amburis (Kaksikute jaoks kõikide üks-ühele suhete märk)

toob fookusesse paljud partnerlusega seotud momendid. Nii konkurents kui koostöö muutuvad nüüd olulisemaks.

Pinges Marss sinu koduste suhete märgis peaks manitsema vaoshoitusele ja taktitundele oma lähedastega suhtlemisel.

Sellel nädalal võivad paljud olukorrad, sündmused ja suhted jõuda faasi, kus ilmnevad nende tegelikud omadused ja tulevad ilmsiks nende olulisus — või vastupidi — ebaolulisus ja tähtsusetus. See, mille sa aega tagasi külvasid, annab nüüd oma viljad. Nii et võid nüüd lõigata lopsaka saagi, ent võid jääda ka tühjade pihkudega — kõik sõltub su eelnevatest tegudest ja otsustest. Saad kas auraha rinda või saad hoopis sugeda.

VÄHK

Nädal võib sind panna keeruliste valikute ette. Võib kujuneda mingit moodi „nokk kinni, saba lahti” olukord, kus on võimatu säilitada normaalset tasakaalu. Eriti võib see puudutada sinu sotsiaal-ühiskondlikku staatust, mainet ja reputatsiooni. Seetõttu võib ka olukord tööpostil muutuda komplitseerituks. Või nõuab suhe bossiga uutmoodi lähenemist. Suhete liinis võib see kombinatsioon tähendada, et ühelt poolt on õhus meeletud võimalused ja pakkumised, teiselt poolt pitsitavad jälle ületamatud takistused.

Samas lubab Veenuse harmooniline asend meeldivaid ja inspireerivaid suhteid — eriti just vaimses plaanis. Keegi võib sulle anda suurepärase idee või aidata lahendada keerulist probleemi.

LÕVI

Valitsevad seisud võivad muuta sind üsna laisaks ja elumõnusid nautivaks. Sa meenutad suurt mõnulevad kassi, kes on käpad laiali ajanud ja ootab, millal talle hiir suhu jookseb.

Seega soosib nädal neid, kes parajasti puhkavad või saavad oma igapäevatööd tehes kergemini läbi ajada. Sinust kiirgub nüüd sensuaalsust ja karismaatilisust. Sa pead leidma endale nüüd süütut, ent samas kaasahaaravat ja mängulist tegevust. Seetõttu paeluvad sind nüüd kõikvõimalikud võistlused ja mõõduvõtmised, kus saaksid ise aktiivselt osaleda. Kindlasti väldi hasartmänge raha peale — raha ja omandiga seoses võib esineda pinget ja konflikte — võimalik on nii raha kaotus kui ka leidmine. Sinu kätte võidakse sokutada ka valeraha.

NEITSI

Neitsis liikuv pingeseisudes Marss võib nädala teises pooles tekitada sinus sõjaka või lihtsalt üliaktiivse meeleolu. Ja kui sul parajasti midagi mõistlikku ja energiamahukat teha ei ole, kipud oma energia ülejääkidega totrusi välja mõtlema.

Esmaspäeval, teisipäeval ja kolmapäeval teeb Marss poolkvadraadi Saturniga — oht traumadele ja vigastustele.

Kui sul on aktiivseid konkurente, siis nüüd võib nende tegevus aktiviseeruda. Mida suurem on sinu ühiskondlik aktiivsus, seda pingelisem ja võitluslikum on alanud nädal. Võimalik, et nii mõnedki vanad mured või probleemid kerkivad jälle esile (eelkõige seoses sinu sotsiaalse-ühiskondliku tegevusega.)

Seevastu on su armutaevas oodata eredaid sähvatusi — Veenuse trigoon Neitsis liikuva Marsiga muudab suhte kallimaga kirglikumaks ja suuremat rahulolu pakkuvaks.

KAALUD

Nädalas on palju sebimist, juhuslikke kohtumisi, erinevat infot eri tasanditelt. Tavalisest enam on vaja ajusid ragistada — olgu selleks siis intensiivne vaimne töö või lihtsalt mingite sündmuste või inimsuhete analüüsimine. Ühest küljest liigub su mõte lausa valguse kiirusel, teisalt võid nüüd kokku puutuda probleemiga, mis tundub olevat lootusetult keeruline ja arusaamatu.

Probleemiks võivad olla ka vaidlused ja ajupesule sarnanevad olukorrad. Mida jäigem ja paindumatud sa ise oma mõtetes oled, seda rohkem koged ja näed sa seda ka teistes.

Ent Veenuse ja Marsi trigooni tõttu (kulminatsioon esmaspäeval, mõju läbi nädala) suudad eelkõige kodustes suhetes kogeda uusi sügavusi ning suudad oma lähedastega leida paremini ühist keelt. Kodu on nüüd heas mõttes kindlus ja rahulik akude laadimise paik.

SKORPION

Fookusesse tõuseb asjade ja esemete materiaalne maailm. Kalliste asjade sädelus tekitab sinus kiusatuse ka endale üht-teist lubada. Mistõttu võidki sooritada kirgliku ja impulsiivse ostu, mida võid aga hiljem kahetseda. Parem, kui võtaksid sõbra (parem kui on meessoost sõber) poodlema minnes kaasa — tema kaine pilk võib sind vajalikult hetkel maapeale tagasi tuua.

Eriti ettevaatlik ole kalli ja keerulise tehnika ostmisega — võid kergesti komistada praagi või varjatud veaga asja otsa. Esmaspäeval, teisipäeval ja kolmapäeval valitseb asjade kaotamise ja ka varguste oht.

Kuid kõik, mis puudutab sõprust ja üldse suhteid ühiste huvide alusel, on väga heas seisus. Ka meeskonnatöös või suvalises grupitegevuses oled efektiivne.

AMBUR

Mida suurem on su ühiskondlik aktiivsus, seda pingelisem ja nädal. Konkurents ühes või teises vormis on nüüd aktuaalne teema. Mida rohkem on sul poolikuid ja lõpetamata töid ja tegemisi, seda intensiivsemad on nädala mõjud.

Kui aga naudid rahulikku elu ega pea konkurentidega võidu jooksma, tajud lihtsalt suuremat sisemist rahutust — on tunne, et pead midagi muutma. Kõik see, mis sulle juba ennem kahtlusi ja kõhklusi on valmistanud, muutub nüüd eriti aktuaalseks. Võid tajuda, justkui kõigutaks mingi jõud su eluhoone alustalasid. Samuti võib tekkida karjuv vajadus näiteks minevik ümber hinnata. Või tuleb jälle tegeleda mõne vana harjumusega, mis tahab ellu ärgata. Ka kodu, majapidamise või peresuhetega seonduv võib vajada kas muutust või lihtsalt sinupoolset teistsugust lähenemist.

KALJUKITS

Algav nädal tekitab sinus tunde, et kõik on segamini nagu pudru ja kapsad. Sulle on nüüd omane väga keeruline mõtlemine, samuti näed sa kõiges just probleeme, mitte lahendusi. Pöörad ka liiga palju tähelepanu pisiasjadele, takerdud neisse ning kaotad sellega väga palju aega. Oled mõnes mõttes isegi liiga kohusetundlik ja võtad ka väikseid näpukaid liiga südamesse.

Teine astroloogiliste mõjude liin viitab võimalikule tülile või vastuolule maailmavaate ja veendumuste pinnal. Keegi võib üritada sulle selgeks teha, et sinu arusaamine maailma asjadest ei kõlba koera saba allagi. Kui oled õpilane, võid mõne õpetajaga tülli pöörata. Kui oled õpetaja, võivad õpilased sinu autoriteedi proovile panna. Praktilisel tasandil võib nädal tuua pinget ja pealesunnitud muutusi seoses liikumise ja reisimisega, välismaa ja välismaalaste, üldse seoses eksootika ja võõra kultuuriga.

VEEVALAJA

Võimalik, et keegi on su soovid ja lootused väga kõrgeks ajanud ning nüüd näed, et tegelikkus on hoopis midagi muud. Aga võib olla ka vastupidi — su senine pessimism asendub hoogsa entusiasmiga.

Igatahes on su sõbrad-sõbrannad need, kellele sa nüüd ehk liigagi palju toetud. Teiste arvamus läheb sulle nüüd korda — aga miks usaldad teisi rohkem kui iseennast? Sest on täiesti võimalik, et sõbrad annavad sulle vale nõu või juhatavalt tahtmatult sind valele teele. Usalda rohkem oma sisemist häält, ava oma süda kosmose nõuannetele!

Praktilisel tasandil tuleks vältida võlgu võtmist ja laenu andmist — seda nii rahas kui asjades-esemetes. Ühisvara ja jagatud vahendid võivad olla pingete või isegi suurema tüli põhjuseks.

KALAD

Algav nädal võib sinu jaoks tähendada jõu ja intensiivsuse kulminatsiooni, mil tunnetad justkui „noateral kõndimise” tunnet — ja sa ei tea, kummale poole sa lõpuks kukud…. Võimalik on nii edu kui läbikukkumine — ja kummalisel kombel võib esialgne edu osutuda läbikukkumiseks ja ka vastupidi.

Teisel tasandil võib nädal tuua olukordi, kus sa pead oma seisukohti ja veendumusi kaitsma. Samas võid kergesti kaitselt rünnakule üle minna.

Samuti võib sulle nüüd mõjuda mingi jõud, mis surub sind raamidesse, kindlasse süsteemi, sunnib sind tööle. Või siis see sundiv jõud küll puudub, kuid tööga seotud sündmused toovad kaasa kas teravaid vaidlusi, üliteravat konkurentsi või provokatsioone. Ent heal juhul saavutad oma igapäevases tuimas ja rutiinses töös olulise läbimurde. Kui su töö on seotud ohtlike ainete või mehhanismidega, siis erilist ettevaatust!