Paraku moodustub kolmapäeval (mõju kuni reedeni või laupäevani) aga ka Merkuuri ja Neptuuni kvadraat, mis muudab suhtlemise, kommunikatsiooni ja loogilised mõtteprotsessid kaootiliseks või ebausaldusväärseks. Õhus on pettust, enesepettust, soovmõtlemise roosat udu või siis vastupidi — põhjendamatuid hirme ja kartusi.

Nädal tervikuna on aga neljapäevase Päikese — Saturni opositsiooni mõju all. Kergelt ei tule nüüd midagi, tuleb teha tõsist tööd ja pingutada. Nädal sobibki tõsiseks süvenemiseks, analüüsiks, vigade paranduseks. Uute asjadega, eriti sellistega, mis peavad kiirelt tulemusi andma, ei tasuks alustada. Nüüd tuleb kasuks kannatlikkus ja võime kainelt ja asjalikult olukordi hinnata. Kõik see, mis on juhtunud kuidagi õnnega pooleks või pooljuhuslikult, saab korrigeeritud ja ümber vaadatud.

Õnneks hakkab nädala teises pooles mõjuma Päikese-Uraani sekstiil, mis on Päikese ja Saturni opositsioonile vastupidise mõjuga aspekt. Seega toob nädala lõpp leevendust ning tekitab tunde, et asjad hakkavad uuesti liikuma ning avanevad uued võimalused.

Vaata, mida algav nädal sinu tähemärgile toob: