Nädalale annab näo Merkuuri-Marsi ühenduse vastasseis Neptuuniga, mis muudab paljud asjad ja ettevõtmised keeruliseks või kaootiliseks. Energia ja jõud, mida Marss endas kannab, on Neptuuni poolt desorienteeritud või valedesse kanalitesse suunatud. Selle seisuga eelistavad paljud kasutada keerulisi või kõveraid teid, selle asemel, et minna otse. Paljud võivad oma tegevust kuidagi varjata või tegutseda lausa illegaalselt. Merkuur ja Marss liiguvad Neitsis, mis on kaine loogika, terve mõistuse ja läbimõeldud tegevuse märk — kuid Neptuun pöörab just selle pea peale.

Lisaks on Marss veel ka ühenduses väikeplaneet Orcusega (nn. „teine Pluuto”), mis võib Marsi energiates tekitada soovi end jõuga maksma panna. See aspekt annab Marsile suure jõu ja intensiivsuse. Samas muudab Neptuun selle jõu avaldumise kaootiliseks ja ebatäpseks. Selline kombinatsioon võib suuri jamasid tekitada.

Nädala esimeses pooles on Orcusega ühenduses ka Merkuur. See seis võib võimendada kõiki infosõja ja propaganda vorme. Ajupesu ühel või teisel kujul võib olla aktuaalne teema.

Loe, mida algav nädal sinu tähemärgile toob: