Reedene Päikese—Liliti opositsioon vajutab tervele nädalale kas salapärasuse või keerukuse pitseri. See aspekt kipub esile tooma äärmusi, liialdusi. Kelleski nähakse „musta lammast“, kedagi jälle ülistatakse ja idealiseeritakse. Lilit võimendab nii geniaalsust kui vaimseid kõrvalekaldeid. Kuna Päike on Kaksikutes ja Lilit Amburis, siis ilmnevad äärmused just ideede, mõtete, kommunikatsiooni (Kaksikud) ning usu, maailmavaate ja veendumuste (Ambur) tasandil. Liikluse ja eriti pikkade reisidega võivad kaasneda probleemid.

Laupäevane (mõju läbi nädala) Veenuse-Uraani ühendus Jääras aktiviseerib kõiki meeldivamat laadi suhteid. Kerge on leida vaheldust, tutvuda uute inimestega, sattuda erinevatesse seltskondadesse. Suhteid luuakse kiirelt ja impulsiivselt. Paljud suhted on justkui elektriseeritud, õhus on positiivset rahutust ja elevust. Suureneb vabameelsus ja soov tuua suhetesse midagi erilist.

Pühapäeval kulmineerub Päikese ja Neptuuni kvadraat, mille mõju on tugevam nädala teises pooles. Aspekt võimendab kõike keerulist ja arusaamatut, võib olla seotud intriigide ja salajaste plaanidega. Nädala teine pool ei sobi oluliste otsuste langetamiseks ega siduvate lepingute sõlmimiseks.

Vaata, mida algav nädal sinu tähemärgile toob: